Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.389 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Zavážení nástrahy necteno

14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 3.908 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík

MR Green necteno

7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.015 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?

DiiiK

Nadlehčování boilie necteno

1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 2.935 zobrazení | 9 odpovědí

Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.134 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.623 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Jak jdou candáti? necteno

11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.016 zobrazení | 9 odpovědí

Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?

Kunžak necteno

31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.826 zobrazení | 9 odpovědí

cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.

Orlas - jak berou necteno

28.7.2008 | ART | Domácí revíry | 2.689 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jak to je s rybama na Orlíku dravci ale i bílá ryba. Příští tejden se tam chystám, někam k blízkosti tělesa.

Splávky Cralusso necteno

29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.558 zobrazení | 9 odpovědí

Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt

Slunečnice pestrá necteno

20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 3.911 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.

Plovací vesta necteno

20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 2.946 zobrazení | 9 odpovědí

Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?

Dvojnávazec necteno

1.4.2008 | premet | Kaprařina | 11.930 zobrazení | 9 odpovědí

Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky

Kompletní Cena současného povolení necteno

24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.635 zobrazení | 9 odpovědí

Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.

Dvoukomorový futrál necteno

12.3.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.247 zobrazení | 9 odpovědí

Dnes jsem koupil ve frcu dvoukomorový futrál /asi nepoužívaný/, délka 130 + 4 boční kapsy + 1 na vidličky. Je jak nový, cena 450. Můžu ho vrátit /jsem domluven a zjistil jsem, že potřebuji delší/, ale kdyby měl někdo zájem, napište, mohu ho předat na veletrhu. Omlouvám se, že to dávám sem, ale musím to do pondělka vyřešit, tak ať to odsýpá.

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 2.984 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Feeder a mušov?? necteno

11.2.2008 | matej | Feeder | 3.388 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??pop­řípadě jaké mate zkušenosti???

Penzion Ivana necteno

8.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.337 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou

Kam na ryby v okolí Jihlavy ?? necteno

16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.802 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)

Kde koupit živé ryby? necteno

8.12.2007 | Rybar211 | Dravci | 6.020 zobrazení | 9 odpovědí

Nazdar kolegové, kde se dají koupit živé ryby (velikosti kolem 10 cm a jedná se především o štiky, okouny, plotice) v okolí Brna v menším počtu kusů? Díky