Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Woblery-JAXON
16.10.2007 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 23.161 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.
Samolepky fišek na auto
28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.131 zobrazení | 9 odpovědí
Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.
Skladací plastové lodě
19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.611 zobrazení | 9 odpovědí
Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák
Odpověď a Dotaz roku 2007
27.8.2007 | Robur | chytej.cz | 2.339 zobrazení | 9 odpovědí
Navrhuji udělat anketu o neoriginálnější odpověď či dotaz ve fórů. Kolem vánoc by se udělal užší výběr deseti kousků z každé kategorie a pak by se už jen hlasovalo.
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.266 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
matchovka
6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.604 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky
Shimano Technium 2500 FA
8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.761 zobrazení | 9 odpovědí
Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))
Kam na pískovnu ve stř. č. ?
3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.096 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.
Vranov
23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.141 zobrazení | 9 odpovědí
Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???
Nástražní ryby a RS
22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.498 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samozřejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?
Prut + naviják
4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.099 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)
konopí
4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.110 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.580 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
Chorvatsko
23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.179 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.433 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
naviják na kapry
14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.697 zobrazení | 9 odpovědí
jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.191 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
pramice
21.3.2007 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 48.755 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…muj otec by si rad postavil mensi pramicku na rybnik bohuzel nevi jak tak bych byl rad kdybyste se podelili se svymi zkusenostmi se stavbou pramic ci poslali nejaky odkaz na navod…dekuji moc…
Vnadění u plavané
14.3.2007 | Kubajs | Plavaná | 15.034 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat kolik kg vnadíte když chytáte 3–4 hodiny bičem??Protože jsem dneska jsem měl 2kg krmení od Lorpia a to jsem celé spotřeboval je to normalní???
Jánský rybník - Nové Hrady
2.3.2007 | Kulik | Domácí revíry | 8.955 zobrazení | 9 odpovědí
Slyšel jsem o tomto revíru, že je drahý, ale zajímavý a tak bych jej v květnu rád, na pár dní, navštívil. Prosím proto ty kolegy rybáře, kteří znají tento revír o sdělení jakýchkoliv rad a informací, které mi pomohou zvýšit rybářské zážitky na tomto revíru. Díky všem za informace a rady. Petrův zdar.