Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ
19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.436 zobrazení | 9 odpovědí
Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???
Zavážení návnad a nástrah
14.2.2007 | Merlin | Legislativa | 4.812 zobrazení | 9 odpovědí
Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?
Montáže na feeder
20.1.2007 | paccco | Feeder | 9.102 zobrazení | 9 odpovědí
Jelikož jsem právě dneska začal chytat na feeder,chtěl jsem se vás zeptat,jaké montáže používáte na pomale tekoucí řece a na rybníkách? Děkuji za vám za rady a tipy na montáže při chytání na feeder!!!!
revír Blata3 okr.Prostějov
5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.503 zobrazení | 9 odpovědí
byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu
1vs1
26.12.2006 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 2.486 zobrazení | 9 odpovědí
Taková anketa mám vybrané dva navijáky. Tica Libra Okouma Zeon Dejte hlas navijáku který by jste si vybrali vy na UL vláčku napříkla: Tica Libra(můj hlas neplatí samozřejmě)
staré navijáky
25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.120 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte
Měření ryby
9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.575 zobrazení | 9 odpovědí
Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …
Veselí,Tábor,Planá
4.9.2006 | svaca | Domácí revíry | 2.376 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes
magicbobbers
30.8.2006 | ART | Dravci | 3.256 zobrazení | 9 odpovědí
dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo
Wobler skeletor
17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 2.201 zobrazení | 9 odpovědí
zajímavě vyhlížející nástraha
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.027 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci
Slovenské internetové revíry
3.8.2006 | kubajzs | Ryby | 2.624 zobrazení | 9 odpovědí
Existují nějaké slovenské internetové revíry ?? Když vidím celkem velkou koncentraci bratří Slováků na českých serverech, tak mě zajímá jestli jsou i nějaké slovenské. Jen čistě pro informaci…
Ako na šťuky?
3.8.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.405 zobrazení | 9 odpovědí
Poradí niekto na čo sa mu najlepšie darí loviť šťuky na stojatých vodách a mierne tečúcich riekach?Mám záujem o rotačky a woblery a hlavne jednoduchý popis lovu.Už som ich pár chytil,ale stále mám pocit že moja technika lovu má velikánske nedostatky.Ďakujem a prajem vela pekných okamihov pri vode.
Rapala šňůra
25.7.2006 | Kazan | Přívlač | 2.419 zobrazení | 9 odpovědí
Dnes jsem pořídil novou šňůru do navijáku od Rapaly. Máte někdo zkušenosti s touto šňůrou? Předpokládám že když se Rapala zabývá výrobou vláčecích nástrah nebude snad vyrábět žádný sajrat i jako šňůru.
Prosim o radu
20.7.2006 | Raven | Ryby | 1.978 zobrazení | 9 odpovědí
Zdar vsichni mam takovy mensi dotaz kamos mi rikal ze se do 15 let muze chytat na mimopstruhovem reviru jen na jednu udici. Ja jsem to hledal v rybarskem radu a neneasel tak mi prosim poradte jak to tedy je . Diky moc
Dyje 7
7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.442 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat
Jak na dravce přívlačí
17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.138 zobrazení | 9 odpovědí
na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.371 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
Sumec - zásobník na sumcový montáže
22.5.2006 | xycht | Sumcařina | 7.601 zobrazení | 9 odpovědí
Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty
Hněvkovická přehrada
20.5.2006 | r@ptor | Domácí revíry | 11.625 zobrazení | 9 odpovědí
Začínám s rybolovem jsem z ČB a tak jezdím na Hněvkovickou přehradu. Prosím o info kde je dobré místo na kapry poblíž Hluboké, měli jsme chatu v Jaroslavicích – tam to znám velice dobře ale to je již dost daleko na denní ježdění. Popřípadě hledám nějakého rybáře který by jezdil se mnou – jezdím skoro denně a není problém vyzvednutí kdekoli v ČB.