Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Slunečnicová semínka co s nimi?
9.5.2006 | Lukas | Bílá ryba | 11.104 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím o radu dnes jsem koupil a vyčistil slunečnicová semínka a teď mi vrtá hlavou kam s nimi?Udelat boilí(coz neumim)nebo do krmitka?Vnadicí směs? Prosím poraďte recept kde jsou slunečnicová semínka.
Solidní muškařský prut kolem 4000,-
21.4.2006 | xycht | Ostatní nádobíčko | 2.317 zobrazení | 9 odpovědí
Chci si koupit solidní muškařskej proutek za cenu okolo 4000,– nejlíp 3-dílnej…neměl by někdo nějakej tip? Díky
Jak je to na pstruhové vodě?
12.4.2006 | Mal | Ryby | 2.419 zobrazení | 9 odpovědí
Vím,že se nesmi vnadit(krmit). A může se používat krmítko? to si nejsem nějak jistý.
Jak na sumce s rybkou
10.4.2006 | antony | Sumcařina | 4.480 zobrazení | 9 odpovědí
Za dva měsíce pujdem na sumíka a tady,kromě Sumec na vláčku,je totální klid.Teď k problému:Sumce chytám(mimo jiné) na klasickou bójku-činka,s tím,že kmenová šňůra vede přes kotvící olůvko nahoru k bojce.To je pro mě zatím jediná možnost,jak dostat bójku trošku dál od břehu přes dva pruty-tam,kde se nesmí zavážet.Takto mám úspěšnost záseku tak 1 ze 4 záběrů a při hloubce víc,jak 4m je to ještě bídnější.Poraďte,jak to řešíte vy,mě se zdá,že bójka-činka je asi to nejhorší řešení.
Síla vlasce?
9.3.2006 | KačaX | Ostatní nádobíčko | 3.094 zobrazení | 9 odpovědí
Při nahazování sem nedával pozor, přehodil sem menší říčku a háček se mi zabodl na protějším břehu do větve. Po několika pokusech ho vysvobodit se mi „podařilo“ urvat celý vlasec i se splávkem. !Ale!: Kmenový vlasec sem měl 0.22mm a návazec jenom 0.14mm! Nevíte, jak je možné že se urval kmenový vlasec někde v půli a né jenom návazec? Možná blbé fórum, akorát mě to zajímá.
Informace o revíru Chrudimka
28.2.2006 | HaD | Domácí revíry | 2.012 zobrazení | 9 odpovědí
Nechytáte náhodou někdo na Chrudimce ve Slatiňanech? Potřeboval bych co nejvíce informací o tomto revíru, jeho obsádce, úspěšných nástrahách atd. Budu za jakékoliv informace velmi vděčný.
Klabava
27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.145 zobrazení | 9 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?
vlasec Byron Silver Ghost
23.2.2006 | Kokos | Ostatní nádobíčko | 2.855 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto vlascem?
SHIMANO BAITRUNNER 4500B
13.2.2006 | tomy | Navijáky | 4.385 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.
Co je šoková šňůra?
6.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 23.879 zobrazení | 9 odpovědí
Co je šoková šňůra? Z čeho se skládá?
Soukromé rybníky. Ano či ne??
29.1.2006 | ale | Domácí revíry | 5.199 zobrazení | 9 odpovědí
Co si myslíte o soukromejch vodách a kterej rybník či jezero je dobré na kapry???
bílá volavka nebo jiná zvláštnost
11.1.2006 | Cudla | Ryby | 2.662 zobrazení | 9 odpovědí
Pracuji na odloučeném pracovišti. kolem protéká říčka Bílina,je docela dobře zarybněna tloušti,cejny,a jinou bílou rybou sem tam kapřík nebo dravec. Hlavní je že tam teče teplá voda z teplárny,takže nrzamrzá,a působí jako magnet na různé vodní ptactvo. Letos poprvése tu objevily dvě úplně bílé volavky,viděl je ještě někdo na jiné lokalitě?. Tato je v severních Čechách mezi Mostem a Litvínovem. Ve volné přírodě jsem je viděl poprvé a to se toulám okolo vody pomalu půl století.
řasa - bahýnko
5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 3.999 zobrazení | 9 odpovědí
Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.
Nákup přívlač
29.12.2005 | Poperr | Ostatní nádobíčko | 2.685 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,boleny,candaty poradte dekuju
Je tu rok 2006. teda ještě ne.
25.12.2005 | twister | Dravci | 2.352 zobrazení | 9 odpovědí
A je to tady. Po čtyřech letech budou candoši při chuti! Vypozoroval jsem, že jeden rok berou jak blázen a pak tři roky útlum. Příští rok to bude vysněná čtyřka. Tak co, vypravíte se?
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
25.12.2005 | Pytel | Dravci | 2.823 zobrazení | 9 odpovědí
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
Lov ryb na Kubě?
13.12.2005 | Marsel | Rybaření v zahraničí | 6.924 zobrazení | 9 odpovědí
Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel
Mikuláš a chytejáci
5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.295 zobrazení | 9 odpovědí
tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…
Délka prutu na dírky.
4.12.2005 | Gagi | Rybaření na dírkách | 4.718 zobrazení | 9 odpovědí
Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.
TV programi
30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.672 zobrazení | 9 odpovědí
Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.