Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Váš domácí a nejoblíbenější revír? necteno

25.11.2005 | Gagi | Domácí revíry | 2.711 zobrazení | 9 odpovědí

Který rybářský revír máte pod ,,okny", na který chodíte nejčastěji a který je nejoblíbenější? Kde se naopak už neukážete?

Skitter pop necteno

19.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 2.604 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké skušenosti s woblerem Rapala Skitter pop. Dnes jsem s ním vláčel,ale nějak se mi to nezdálo . Zkoušel jsem to v různých hloubkách,ale nic. Mám 9cm,barva S. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.076 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

na vlaceni necteno

4.9.2005 | kkarlos | Pruty | 2.705 zobrazení | 9 odpovědí

co si myslyte o prutu MIKADO feeling 270 do 13g vaha 165g kolem 1500kč a k tomu navijak SHIMANO alivio 1000F 2 loziska prevod 5,2:1 hmotnost 230g a kapacita 140m/0,20mm kolem 800kč. chtel bych to na reku sirka kolem 10m myslite si ze by to slo??? chtel bych lovit mensi ryby ne nejaky velikany!!!

Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9. necteno

2.9.2005 | Hrouzek02 | Kaprařina | 2.716 zobrazení | 9 odpovědí

Najdu? Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9.

revír na štiky a velké kapry v Ostravě necteno

29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.190 zobrazení | 9 odpovědí

poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka

Přívlač na Ústecku necteno

18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 2.560 zobrazení | 9 odpovědí

Vláčíte někdo na ústecku? LABE4,5,6,7 BÍLINA či stojáky? Někdy mi připadá, že je nás tu pár.

potřebuji icq na jirise necteno

17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.272 zobrazení | 9 odpovědí

posím spěcha to nemá někdo!!!

Ukonceni lovu??? necteno

14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.729 zobrazení | 9 odpovědí

Kdyz jdete k vode s peanem ktery je povinny a pri vyprostovanim ryby vam zklouzne z ruku a spadne do vody a nedokazete ho vylovit musi se ukoncit lov???

Hodinky necteno

14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.665 zobrazení | 9 odpovědí

Maji se vlastne k vode nosit hodinky kdyz nejsou v povinne vybave??? Jak to delate vy???

Rybaření ve Slovinsku necteno

24.7.2005 | Wolf | Rybaření v zahraničí | 10.148 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s lovem ve Slovinsku

Dneska se ke mně dostala tahle fotka, ty rybky by měli být asi postruháci +40cm je to z okolí je jezera Bohinj a řeky Sávy Bohijnky (ceny povolenek prý něco okolo 35 euro / den )

Labe nad Pardubicemi upuštěno necteno

19.7.2005 | Padis | Sumcařina | 2.401 zobrazení | 9 odpovědí

Zpráva pro rybáře. Zřejmě do pátku 22.7. Změnu dám včas vědět.

Na sumce s mrtvou rybičkou. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 3.255 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se optat vzdejších sumcařů, zda chytli sumce i na mrtvou nástrahu. Vzhledem k tomu, že jsem včera chytal candáta a vytáhnul jsem dva sumce (62–45) a to na 3–5cm mrtvého okouna a háček 10tku. Systémem brčko a rybička 10cm nadednem, tak jsem se docela divil.
A pak se ještě chci zeptat, když chytám sumce u břehu do 2m, je možnost tam také chytit velkého (hloubka je tam okolo 1–1,5)…že bych nastražil větší rybu, ale teď nevím zda mrtvou nebo živou. ale když mi berou na mrtvou. nikde jsem ale nečetl o mrtvé na sumce. ale prý funguje jako nemocnice.

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.475 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

jak mam poznat zaber candata a kdy seknout (zhruba) necteno

18.6.2005 | Err0r | Dravci | 6.336 zobrazení | 9 odpovědí

jak mam poznat zaber candata na kaču s rybkou na prehrade?? kdy mam asi poznat ze mam seknout??

chytání v okolí prahy -kdo poradí ? necteno

3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.227 zobrazení | 9 odpovědí

čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip

Lov sumců na malých vodách. necteno

25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.172 zobrazení | 9 odpovědí

Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.

dlouhodobé chemické světlo necteno

21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.097 zobrazení | 9 odpovědí

Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.

Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?

Je to z chemického hlediska vůbec možné?

Rippery STORM- zkušenosti necteno

18.5.2005 | PV | Přívlač | 2.698 zobrazení | 9 odpovědí

Já jsem si pořídil několik kousků těchto ripperů a shledal jsem následujiící problémy: 7 cm v provedení okoun: moc tuhý ocásek- musel jsem jim pomoci pájkou malé pstruhové: naklánějí se na bok. Jelikož mají nádherný vzhled a cena je docela vysoká (za malé kousky je asi 39Kč/ks), tak mi to připadá škoda. Jaké máte s nima zkušenosti?

Jak zalepit prsandy necteno

11.5.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 6.184 zobrazení | 9 odpovědí

Stala se mi nemilá věc, ani sem si nevšiml jak, ale udělal jsem si tři dírky v prsačkách. Jsou v jedné linii nedaleko od sebe kousek nad holinou, ale to není podstatné. Nedokážu říct co to je za materiál, tak se ho pokusím popsat. Je to něco jako tlustá šusťáková látka, na vrchní straně je vidět struhturu vláken a z vnitřní strany je to jakoby spečený a gumový. Heh, to sem vám toho řekl.

Nemáte někdo zkušenost s lepením takových prsaček? Já sem se to snažil, zalepit sadou na opravu duší a naprosto to zklamalo, zkoušel jsem to lepit zevnitř i z venku a vždycky mi zůstane lepidlo na té záslepce a na materiálu prsaček nezůstane lepidlo žádné. Jaké používáte lepidlo a jek lepíte prsačky vy?