Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
naviják shimano super gt-ra nebo shimano technium gms (levnější verze)
8.5.2005 | frenki | Navijáky | 2.887 zobrazení | 9 odpovědí
Chci si koupit přívlačový naviják ale nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěma navijáky, chci chytat hlavně štiky,candáty a okouny. ten kdo mi napíše jakoukoliv správu o těchto navijácích tak mu budu vděčen!!! A ješte kdo by mi poradil kde chhytat dravce na hlučínké štěrkovně v Otravěa hlavně na co berou, jaké jsou vaše esa? Kdo tam chyta na přívlač a chytá hlavně štiky tak at mi napíše číslo nebo email a já se s ním rád skontaktuji. Díky všem!!!!!
Kovmasters
6.5.2005 | dopravka | Dravci | 35.676 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké zkušenosti máte se slovenskými woblery Kovmasters.
Rozpoznání záběru
28.4.2005 | Dědek | Muškaření | 2.954 zobrazení | 9 odpovědí
Tak jsem absolvoval svojich prvních 5 vycházek s mušákem a mám problém. Původně jsem si myslel, že největší potíž bude v nahazování, ale není tomu tak. Ne že bych byl nějakej mistr, ale největší problém mám s rozeznáním záběru. Stojím s kamošem, ten na mě řve že tam mám rybu a já nic nevidím Jak to řešíte a vidíte ???
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 3.962 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.209 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
Chytejaci:Co to s vama je?
2.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 1.916 zobrazení | 9 odpovědí
Kdyz jsem se dozvedel o tomto serveru,tak jsem se chtel hned prihlasit,coz jsem ucinil. Nejdriv mi to tu pripadalo jako „domov“,ale za toho pres pul roku,co jsem zde registrovan se to tu zmenilo k nepoznani. Na zacatku tu byli same ryby,obcas nekdo nekoho poskadlil,ale to,co se tu deje ted je i na me trochu moc. Zminim napr.„Konflikty u vody“(viz. Forum),kde se resi,jaky konflikty mate a jak je resite. Docela me ohromilo,ze nekdo misto toho,aby ustoupil nebo to „vykecal“ se tam radsi pobije boxerem,nozem nebo jinyma,nesmyslnyma zbranema. Myslim,ze jsme rybari a ne nejaci rvaci,kteri vyhledavaji konflikty. A taky me ohromilo jednani MK v prispevcich O co jde MK? a v Konflikty u vody!?. Myslim,ze rikat na rybarskych strankach,jaci jsou rybari sadisti a jak trapi ty ryby je nevhodne a poburujici. Bohuzel se k ni pridal i OakenHead,ktery s ni domlouval sraz,pri kterem by meli napadat rybare. Nejsem zastancem nasili,ale jak by jste se zachovali,kdyby po vas slo par takovych odpurcu?Asi by jste i pres svoji tu zbran pouziliMyslim,ze tyto a jine,podobne konfliktni osoby by se meli nad sebou zamyslet. Kurnik,Chytejaci,co je to s vama?Budme zase rybari a jedna parta,ve ktere plati nepsane pravidlo,že budem kamaradi a nebudem se prece urazet jak maly deti,ne?Tot ode mne vse,ted napiste na toto nazory vy. denyg
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.015 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
jak se dělají uzle?
27.2.2005 | Jirka13 | Dravci | 3.370 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych aby ste sem dávali ukázky uzlů a jak se svazují vlasce pro ty,kteří jsou budˇto začátečníci nebo je neznají. Díky
Názor na články o muškaření a vázání v časopisech???
4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.447 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???
Anketa : NEJ_oblibenější lovená ryba ?
1.2.2005 | CeP | Ryby | 2.784 zobrazení | 9 odpovědí
Tema probirane v „K70+“ ve mne vzbudilo nutkavy pocit ze bychom si meli ujasnit jaka je vlastne nejoblibenejsi lovena ryba.
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.530 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
Jaká je nejlepší plandavka na sumíky?
20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 3.933 zobrazení | 9 odpovědí
Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.
Zvláštní ryby
19.1.2005 | Tloust | Ostatní ryby | 4.997 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl znát vaše postřehy a zkušenosti týkající se nepůvodních(slunečnice pestrá,střevlička východní) a vzácných ( jeseterovité ryby,sazan …) druhů ryb
chytani v Norsku
4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.317 zobrazení | 9 odpovědí
co si otom myslite?
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.075 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
Vláčení trubičkami
15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.615 zobrazení | 9 odpovědí
Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?
Nočné vláčenie
31.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.934 zobrazení | 9 odpovědí
Včera som vláčil na priehradnej nádrži od 22 hod do 24 hod. Cca 70 percent času ripery,20 percent plandavku a 10 percent woblera. Za ináč nádhernej mesačným splnom zaliatej noci. Ale ani ťuk,bolo to pri prítoku pstruhovky. Je toto vôbec možné,že som nemal ani drbanec?Cítim sa ako vláčkarsky analfabet. Je ale pravda,že nebol ani jeden !!!jediný špliechanec,je možné,že tam žiadne dravce v tomto čase nie sú?
křupani
8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.061 zobrazení | 9 odpovědí
Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.
Čierne nástrahy.
1.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.597 zobrazení | 9 odpovědí
V casopise sa teraz písalo o čiernych nástrahách,máte s nimi nejaké skúsenosti?Plandavka má byť čierna z oboch strán,alebo len z jednej?
Jak Vám berou?
20.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 2.855 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Máte pocit, že ryby přestaly oteplením brát a jak na ně v tomto období vyzráváte? Není to jenom můj pocit, že ryby zlenivěly?