Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kvalita našich vod necteno

26.5.2004 | Prizrak | Ryby | 2.698 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslýte o kvalitě našich vod. Je to lepší nebo horší… A ještě co si myslíte o čističkách?

Pytlák jak řemen necteno

19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.808 zobrazení | 9 odpovědí

Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?

zkoumani dna necteno

5.3.2004 | spinningman | Ryby | 19.338 zobrazení | 9 odpovědí

nevim jak prozkoumat dno na stojaku a jak na rece. bez echolotu jenom ze brehu(lod ani echolot nemam). a jak zmerit poradne hloubku! vsem diky za odpoved!!!!

prut na přívlač necteno

5.8.2017 | medvídek | Přívlač | 10.071 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Rád bych si koupil prut na přívlač do 50–60g, délka 2,4 m, cenou bych se rád vešel do 1 500 Kč, Děkuji za vaše rady.

pŕívlačový prut necteno

21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.337 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.

Po tisíceré první, aneb hledám prut a naviják necteno

19.8.2016 | Nemexis | Přívlač | 2.465 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím ve spolek. Mám dotaz. A vím, že tady ten dotaz padl již tisíckrát. A pořád ten samý. A taky vím, že mi zde asi mnozí napíšou, že mám číst a hledat a hledat a číst. A věřte nevěřte, já hledám a čtu. Ale je toho tolik a já rozumim jenom půlce věcí, že už mi z toho začíná kapat na karbid.

O co tedy jde. Hledám prut a naviják, na lehkou přívlač (chápu správně, že lehká přívlač je do ± 10 g?). Budu chtít chytat hlavně s gumama tak do těch 10 cm max, občas bych zkusil i woblera. Budu chytat ze břehu a mým osobním snem je mít skládací prut s korkovou rukojetí.

Naviják předpokládám nějaký o velikosti 2500, ale jsem v tom taky ztracenej, všude ty velikosti píšou jinak.

Upřímně jsem si řikal, že se na to vybodnu a půjdu rovnou do obchodu, ale tam to dopadne tak, že mi poradí jeden člověk s jedním názorem a já bych rád, abych těch názorů bylo co nejvíce.

A teď ta horší část. To celé chci, aby se mi vešlo do ± 2000 Kč. Pokud nevejde, budu šetřit dál. Zároveň bych hrozně moc ocenil, kdybyste mi sem házeli odkazy z obchodů, které jsou v Praze, pač si chci prut určitě ošahat na vlastní kůži. Například https://www.abos.cz, http://www.rybaripodoli.cz/. Zároveň pokud vy sami znáte nějaké lepší, tak za ně budu moc rád.

Doufám, že toho po Vás nechci mnoho, budu dost rád i za tipy na konkrétní pruty a navijáky.

Předem díky moc!!! :)

Rybářské křeslo necteno

7.4.2016 | LenkaFlidrova | Ostatní nádobíčko | 7.823 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den, tatkovi uz dosluhuje rybarske kreslo, tak jsem se rozhodla, ze mu k narozeninam koupim nove. Ale kdyz koukam na ty ceny, tak je to hruza:( tak jsem se chtela zeptat, jestli staci treba takoveto levnejsi? http://www.wildcarp.cz/…w-chair.html . je to dobra koupe? Diky za rady. Lenka

Dělička nebo teleskop ? necteno

12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.203 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)

Čím mažete navijáky? necteno

29.12.2015 | samotm | Navijáky | 5.778 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj. Jakou používáte vazelínu na mazání navijáků?

Já jsem použil tuto od Cormoranu: http://www.los-cormoran.cz/…-navijak-15g. Ale ta je úplně na nic. Doma vše fungovalo, ale venku u vody je konec. Ta vazelíne ztuhne a naviják se točí pěkně ztuha.

Máte nějakej tip? Díky.

Vím, že už tady tato otázka byla, ale je to už několik let, třeba budete mít nějaký nový, lepší tipy.

lov na podvodák necteno

2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.132 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím

Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač necteno

4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.098 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji

2014 Vánoční kapr-lov necteno

11.12.2014 | Bulldog.o | Feeder | 5.888 zobrazení | 8 odpovědí

Vážení přátelé, jakou máte zkušenost s prosincovým lovem vánočního kapra. Návnada tmavá halibut.., nástraha světlá spíše ovocné příchutě.., nebo máte lepší zkušenost s jinou kombinací?? Vzal jsem si týden dovolené a chci vyrazit na Slapy do zátoky hloubka ±10m. Jeden prut feeder a druhý položená boilies. Bohužel jsem ještě nikdy v tomto období nerybařil (nemluvím o přívlači) tak bych předem každému poděkoval za jakoukoliv radu.. díky..

České ryby v akváriu necteno

8.12.2014 | Atik | Vaše názory | 2.778 zobrazení | 8 odpovědí

Máte v akváriu nějakou naši rybu ? Já osobně tam mám sumce,kapra a 2 amurky. Vytřely se vám nějaké české ryby v akváriu ? Byl bych rád za fotky :)

Okounek pstruhový(bass) necteno

6.12.2014 | Atik | Úspěchy | 6.013 zobrazení | 8 odpovědí

Nedávno tu bylo forum o Slunečnici pestré ,tak se teď ptám na okounka pstruhového.Chytili jste ho,nebo znáte někoho kdo ho chytil?

Neprořezné rukavice necteno

5.11.2014 | BigMike | Tipy & triky | 5.564 zobrazení | 8 odpovědí

Používáte při kuchání neprořezné rukavice? Máte nějaké zkušenosti, dobrý typ, dobrou radu?

lov na živou necteno

13.10.2014 | cms | Plavaná | 3.172 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den,mám dotaz ohledně lovu na živou rybku na splávek,je možné mít nahozené dva pruty a na obou mít živou rybku?V RŘ jsem o tom nic nenašel.Děkuji za odpověd(nerad bych porušoval pravidla)

Jerk obchod v Praze necteno

18.8.2014 | RybářDan | Přívlač | 2.461 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den poradili by ste mi prosím nějaký obchod kde mají jerkovací potřeby(jerk(cast) pruty, jerky, multipikátory) za rozumnou cenu Moc vám děkuji na internetu sem hledal ale nic nenašel

Prut do kapsy necteno

11.8.2014 | Bertas1975 | Ostatní nádobíčko | 5.436 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na názor, zda toto miniaturní nádobíčko je vůbec k něčemu či není http://www.smartstore.cz/…a-tuzka.html?… Vybral jsem si tuto sadu jako dárek pro přítele rybáře, ale teď vůbec nevím, zda ho to potěší a zda to vůbec někdy bude moci využít. Děkuji za Vaše názory.

Ubytování Jižní Morava necteno

9.7.2014 | Foogeez23 | Ubytování | 5.624 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den, můžete mi někdo doporučit prověřený penzion na jižní Moravě, na řece Dyje, nejlépe poblíž vodní nádrže Nové Mlýny?

Děkuji za tipy.

lov na boilis necteno

3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 3.752 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi