Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Člun BARK BT-290
25.7.2011 | michal94 | Sumcařina | 6.560 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, jaký je váš názor na tenhle člun chtěl bych ho na zavážení sumcovích bojí. Odkaz je zde http://www.clny-noze.sk/…am/clny-bark Díky za odpovědi
kalná voda berou ryby?
3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.496 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd
štěrkovna dolní benešov 471 191
20.6.2011 | PETR-rybar | Domácí revíry | 28.360 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám výpravu s kamarádama tak na 4 noci pod stany práně na benešov a chtěl bych se zeptat, jak to tam vlastně s tím stanováním je, jestli je to povoleno i normálně, nebo jen s povolenkou na chyť a pusť? A tak. Díky za odpovědi.
úhoři, candáti a krevní moučka
12.6.2011 | R-y-b-a-r | Tipy & triky | 25.966 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím lidi. Napadlo mě vnadit úhoře, popř. dravce (zejména candáty) krevní moučkou v kombinaci s žížalama a kouskama rybek. Co říkáte na tu krevní moučku? Popř. jaký máte názor jestli nemůžu přijít o povolenku při vnadění tou moučkou, když je zakázáno vnadit sušenou krví. Díky za názory.
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.267 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
Vlasec na matchku-čirý
6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.460 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.
bony
14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.634 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
žralok lidožravý
10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.170 zobrazení | 8 odpovědí
se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?
Malé vodní elektrárny
12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 4.760 zobrazení | 8 odpovědí
Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.
Boilies na velké kapry
19.12.2010 | rybař 2010 | Recepty | 5.679 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat, jak se dělá boilies, protože dávat za 1kg 500 Kč to se mi nechce. Díky.
rada
14.11.2010 | fire | Kaprařina | 2.360 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
dobrý den chtel jsem se zeptat odkdy dokdy se můžou lovit kaprovité ryby? a jestli se může lovit na těžko a na feeder
Kde sháníte větší množství bílích červů
18.8.2010 | Kantik | Závody | 5.299 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na závody a jediné, co mi ještě chybí, jsou bílí červi. Při tomto počasí si je moc nemohu vypěstovat a tak se chci zeptat, kde bych vzal alespoň 0,5 l červů, nejlépe v Jihočeském kraji.
Kniha pro začátečníky
13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.267 zobrazení | 8 odpovědí
Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.
Jak na Okouna ?
18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.462 zobrazení | 8 odpovědí
Jak na okouna priclaci ( dobre barvy smacku wobleru atd…Ale nez třtytky jak bylo uvedeno Woblery a Smáčky
Modlany Teplice
12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.219 zobrazení | 8 odpovědí
Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky
POPRVÉ NA EBRO
26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 2.992 zobrazení | 8 odpovědí
1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc
další otázka ode mě :)
7.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 2.273 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)
Prut do 2500Kč
29.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 17.462 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím o radu. Chtěl bych ci koupit feeder do 2500Kč. Rád bych znal váš názor. Rozhoduji se mezi Colmic Valiant a Shimanem catanou. Chci medium 3.60 nebo 3.90. Děkuji za všechny odpovědi.
Šnůra sufix nebo power pro?
17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 2.826 zobrazení | 8 odpovědí
měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??
Zkušenosti s firmou Robinson
12.3.2010 | Knak | Vaše názory | 2.896 zobrazení | 8 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s výrobky od firmy Robinson? Používáte od této firmy navijáky na feeder a nebo feederové pruty?