Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Podzimní vláčka necteno

29.9.2009 | Baci | Dravci | 2.668 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Menší anketa…Kde nejradějí vláčíte v podzimním čase a jaké ryby nejraději chytáte.

řetizkove lanka necteno

18.9.2009 | candatek | Obchod | 2.568 zobrazení | 8 odpovědí

nevite prosim vas kde se jeste daji sehnat retizkove lanka takove stribrne okolo ostravy dekuji

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.087 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???

Parmy v okolí Třebíče necteno

20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.702 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)

Sumcařina necteno

19.6.2009 | TOM Dc | chytej.cz | 2.855 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych vyzkoušet sumáky na Žernoseckém jezeře u Litoměřic,máte s touto lokalitou kluci někdo nějaké zkušenosti?

neuspešny začiatok necteno

3.6.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.438 zobrazení | 8 odpovědí

zdravím …poradte kde je chyba .....vyvažal som cca 120m kazdu hodinu som mal peknu jazdu lenže som nesekol z 10×9 zaberou …netreba sekat aspon 2× alebo je chyba v montaži poradte diky

Parma a kukuřice necteno

28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.336 zobrazení | 8 odpovědí

Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.835 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????

parma necteno

18.5.2009 | kat | Ostatní ryby | 2.511 zobrazení | 8 odpovědí

vse o lovu techto prekrasnych ryb.je to moje nejoblibenejsi ryba pro jeji bojovnost.nechapu rybare co tuto rybu nepusti zpet do vody .a uz vubec nechapu pojidace parem

variř alebo naklíčit necteno

17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.851 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.175 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Vojáčkovky necteno

20.4.2009 | Rybman | Přívlač | 2.677 zobrazení | 8 odpovědí

Máte s temito rotačkami nějaké zkušenosti?…mám si je obědnat?…mluvím o velikostech 0, 00 a 000

Proutek necteno

15.3.2009 | Rybman | Ryby | 12.445 zobrazení | 8 odpovědí

omlouvám se že zakládám další téma ale o tomhle proutku jsem tady nic nenašel…chci nějaký krátký proutek 180 –210 cm na občasné chytání z loďky a na menší procházky kolem vody…mám chvějivku a jeden tvrdší proutek tak chci jenom nějákej krátkej levnej klacík na hraní… www.potreby-rybarske.cz tohle je nejlevnější klacík co jsem našel…máte s ním někdo zkušenosti?

Revitalizace Kyjského rybníka. necteno

11.3.2009 | standas | Domácí revíry | 2.491 zobrazení | 8 odpovědí

Dnes 11.3.2009 má prý začít 2.kolo,víte otom někdo víc?

Bič 6 až 7m... necteno

9.2.2009 | Bekky | Pruty | 2.695 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj vsem co navstivi moji otazku.Chtel jsem se zeptat ponejak delsim bici za rozumnou cenu.Prijde mi zajimave,ze 4ku sezenu za 200Kc,a delsi veci se pohybuji v uplne jinych dimenzich.Myslel jsem tak do 1500Kc.Predem diky…

Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej? necteno

4.1.2009 | Juraj | Ryby | 1.866 zobrazení | 8 odpovědí

Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?

Dírky severní morava necteno

3.1.2009 | toms | Ryby | 3.509 zobrazení | 8 odpovědí

Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku. necteno

22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.378 zobrazení | 8 odpovědí

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?

Jaky tripod do 2500Kc necteno

14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.178 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik

Lov hlavonožců necteno

10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.566 zobrazení | 8 odpovědí

Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?