Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
větší zmačkávací broky na Drachokovitche
6.11.2008 | rimar | Tipy & triky | 2.887 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím. Mám dotaz, nevíte, kde by se dali sehnat větší zmačkávací broky v gramáži 4–15 g, anebo olůvka se dvěma očkama? Vyrábím si Drachkovitchův systém a jedinej problém mám se zátěží, udělat uchyty na olůvko zabere mnohem více času, než výroba celého systémku. Díky moc.
Okouni
15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.122 zobrazení | 8 odpovědí
Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi
ryby a hloubka
1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.881 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?
Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT
27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.136 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du
Jak si NEuvařit plovoucí Boile
8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.362 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.
Závody v přívlači a chytání bez protihrotů
5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.301 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.
JAK TO TEDA JE
8.5.2008 | pampus | Legislativa | 2.522 zobrazení | 8 odpovědí
Jsem uplně nový chtěl bych se zeptat ted mezi 16 březnem a 15 červnem může se chytat na řekách. Třeba na feeder nebo na plavanou. Kamoš tvrdí že v tomto období jsou řeky zavřené a může se chytat jen na stojatých vodách. Jak to teda je?
Ohledně kaprařiny
15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.292 zobrazení | 8 odpovědí
Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))
Ohře Sokolov,Cheb
10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.076 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.
Jaký Match prut?
4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.834 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.
1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz
2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz
Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.
Vltava v Praze
13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.149 zobrazení | 8 odpovědí
ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.
chytej na lučině
18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.342 zobrazení | 8 odpovědí
tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět
Kaprařina východní čechy
14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.321 zobrazení | 8 odpovědí
tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?
zjištění hloubky
14.1.2008 | paia | Ryby | 3.594 zobrazení | 8 odpovědí
Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…
pohlaví ryb
20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.214 zobrazení | 8 odpovědí
omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)
mate tenhle prut?
21.11.2007 | jedenact | Kaprařina | 2.749 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jestli nemáte tenhle prut nebo aspon jaky na něho máte názor.www.milobrno.cz
Obchod Spoma
5.11.2007 | Tomek | Ryby | 2.420 zobrazení | 8 odpovědí
Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz
Barvy woblerů
19.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.717 zobrazení | 8 odpovědí
Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)
Orlík
10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.533 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.738 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem