Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Boilies na Vrbenský necteno

24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.616 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?

Výměna koncového očka necteno

16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 6.804 zobrazení | 8 odpovědí

Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.

Prosím poraďte!!! necteno

9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.748 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.248 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

sumci na kolík necteno

23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.050 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!

Sumec na bojku necteno

14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.192 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.216 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

Ultra tec light - naviják od fy Sanger necteno

10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.808 zobrazení | 8 odpovědí

Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 3.921 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

ŽLUTEJ HAD :) necteno

15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.820 zobrazení | 8 odpovědí

Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chrá­něná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???

Shimano aero gt necteno

9.5.2007 | skwor | Navijáky | 2.896 zobrazení | 8 odpovědí

Nevíte, jestli by se ještě někde dal sehnat tento naviják? Sháním ho už delší dobu a stále bezúspěšně. Jde mi o menší velikost (1000–3000). Díky.

Naviják na přívlač - co nejširší cívka necteno

7.5.2007 | mirmen | Navijáky | 2.549 zobrazení | 8 odpovědí

Prošel Vám někomu rukama ( nebo máte kladnou referenci) naviják s cívkou 50 či více? Jedná se mi o navi na extremní přívlač, s využitím FireLine 0,12 či 0,17 , s nutností dosáhnout co nejdelších hodů ( proto zájem o šíři cívky = méně ovinů na metr délky > menší tření při odhozu ). Díky.

jak naložit kukuřici necteno

4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.746 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?

Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku? necteno

2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.067 zobrazení | 8 odpovědí

Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky

Duhák??? necteno

30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.751 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvič­ky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory......­.chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 3.957 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.665 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.625 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Nastražení rybky na sumce necteno

5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.499 zobrazení | 8 odpovědí

Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky

okoun na musku necteno

11.2.2007 | svaca | Muškaření | 2.436 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim poradte nekdo jak na ty pruhovance musim hlavne na MP ryb celkem dost ale okouni mi to neberou!poradte prosim snuru mouchu vedeni a tak…dikes