Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Velikost vábničky v závislosti na hloubku vody necteno

6.2.2007 | Bohdan | Sumcařina | 2.869 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, nedávno jsem zaslechl názor, že velikost a tvar konce vábničky může mít vliv na účinnost vzhledem k hloubce vody v revíru. Podle čeho volíte velikost a tvar vábničky? Dík za info. Bob

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.646 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

ROBALL necteno

5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 8 odpovědí

Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.

Ryb. schůze Brno 2 necteno

3.1.2007 | Robur | Legislativa | 2.187 zobrazení | 8 odpovědí

Tak mně došel ryb. zpravodaj mojí MO i s pozvánkou na členskou schůzi. Páč už si jen matně pamatuji jak to probíhá a rád bych otestoval pružnost výboru na nějalé změny, tak prosím o podporu -jak morální tak dobrých rad a zároveň odezvu i kolegů s této MO i jiných.

Privlačova šnura necteno

24.12.2006 | Mysho 22 | Ryby | 2.308 zobrazení | 8 odpovědí

Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a použival som silon.NO ked som skusil šnuru od RApaly-Titanium Bride tak sa velmi motala a strapkala.

Jak je to s candrama? necteno

19.10.2006 | hajan | Přívlač | 2.238 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli jsou malí candáti pokupě s většíma (velkejma)? Vždycky jsem si myslel, kde je malej bude velkej, ale poslední dobou nevím. Sem tam se mi sice povede chytnout nějakýho lepšího, ale malejch je převaha. Problém je v tom, že jak jdou malí nemám šanci chytnout většího. Ne, že by bylo tolik záběrů, ale prostě mám teď pocit, kde jsou malí, nejsou větší. Je mi jasný, že ryba není furt na stejným místě, proto se mi to nezdá. Vaše zkušenosti? Názory? Chytá někdo na steným místě menší dohromady s velkejma?

Rukojet necteno

3.10.2006 | Kubajs | Ryby | 2.492 zobrazení | 8 odpovědí

Opravujete si někdo korkovou rukojet jak?????
A pmůcky děkuju moc???

preparace hlavy dravcu na amaterské urovni necteno

1.10.2006 | holis | Ryby | 3.100 zobrazení | 8 odpovědí

Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).For­malin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.415 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Pruty Mivardi necteno

23.9.2006 | PowerBait | Pruty | 10.043 zobrazení | 8 odpovědí

Z důvodu lepšího transporu zvažuji kopi těchto prutů.Nemáte někdo praktické zkušenosti. www.fish-pro.cz

Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim? necteno

21.9.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 3.822 zobrazení | 8 odpovědí

Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?

Planá nad Lužnicí necteno

14.9.2006 | AbuGarcia | Domácí revíry | 2.525 zobrazení | 8 odpovědí

co rikate na tento usek reky luznice,chytali jste zde nekdy?!…

Špičky necteno

22.8.2006 | Kubajs | Feeder | 2.448 zobrazení | 8 odpovědí

Mám feeder prut ten 3 špičký nijak nejsou označene tak newím jak mám zjistit která je jak tvrdá a kterou mám kde použít to a všechno co o špičkách víte mi zde prosím napište díky

broďáky s neoprenovou vložkou necteno

22.8.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 2.218 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, chcel by som vás o niečo poprosiť, potreboval by som kontakt na výrobcu alebo int. obchod, ktorý má v ponuke gumené broďáky s neoprenovou vložkou, prekopal som celý net a nič. Vopred dík.

feeder prut necteno

20.8.2006 | kajulinda | Feeder | 2.542 zobrazení | 8 odpovědí

Cus mam možnost koupit asi celkem levně feeder od ABU je to Phazer pro 3,45CM máte sním nekdo nějaké zkušenosti?

Marmyška pod splávkem necteno

10.8.2006 | MiK | Marmyška | 5.949 zobrazení | 8 odpovědí

V pořadu pana Hrušínského jsem viděl maníka (s výrazným ruským přízvukem), jak chytal na marm. zavěšenou pod splávkem. Popotahováním splávku zvedal a spouštěl marm. Nezkoušel jste to někdo? ( jest-li už to tady bylo, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to)

Rybářský ráj necteno

10.8.2006 | Kulik | Domácí revíry | 2.453 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny a mám přání, sen nebo nevím jak to nazvat, ale hledám mimopsruhovou vodu, která by byla cca do 50 km od Prahy, nejlépe na západ, v krásném prostředí a s možností dojet autem až k ní, možností postavit zde bivak a trávit zde nerušené chvíle při rybaření. Samozřejmě s pokud možno co nejrozsáhlejším zastoupením druhů ryb a množstvím, které zaručí aktivní rybaření a ne pouze pobyt v přírodě. Upřednostňuji svazovou vodu, ale nezříkám se cenově přijatelné soukromé vody. Tak a nyní si hodně z Vás říká tak to bych taky rád znal, můj moudrý děda říkával !líná huba holé neštěstí" a tak jsem se, při vzpomínce na dědu, osmělil a je zde můj dotaz/prosba. Všem přeji Petrův zdar a pokud by se na mě štěstí usmálo a já za Vaší pomoci našel „rybářský ráj“, tak Vám budu zavázán a proto děkuji za Vaše typy. Vděčný budu i za typy mimo mé představy, ale budu zde moci být méně a to by byla škoda.

Sumci a jelci necteno

31.7.2006 | jake | Sumcařina | 3.311 zobrazení | 8 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s chytáním sumců na jelce – zejména teď v poslední době? Mám takový pocit, jakoby sumci (možná je to jen pro určitou lokalitu – konkrétně revír Morava 12) jelce naprosto ignorovali. Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké zkoušet jiné alternativy? Plotice? oukleje? cejny? Případně něco úplně jiného?

Feeder a candáti necteno

27.7.2006 | Yuri | Feeder | 2.893 zobrazení | 8 odpovědí

Chtel bych se zepeta jestli candata zasekavate ihned pri prvnim vetsim ohnuti spicky nebo jestli chvili cekate az se do rybky poradne zakousne?

Co říkate na soukromé revíry?? necteno

21.7.2006 | Carpboy | Domácí revíry | 1.996 zobrazení | 8 odpovědí

Co na to říkate???