Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Muška nebo třpytka na nej pstruhy?
19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.331 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…
LABE A ZAS JE TO TU
27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.581 zobrazení | 8 odpovědí
Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?
schimano
25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.176 zobrazení | 8 odpovědí
potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.
I přívlač zabíjí.
20.6.2006 | | Ryby | 1.990 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Loní jsem začal vláčet, protože se mi zdálo, že je to sportovnější než lov na živou rybku.Po tomto zahájení vím, že to tak nemusí být vždy.Používám lanko, ale to tentokrát bylo nanic.Plandavku 9 cm mi štička 40 prakticky polkla a nedala se vyháčkovat bez smrtelného zranení.Přívlač bez lanka se mi jeví stejně nebezpečná, jako lov na živou rybku.Dokonce se domnívám, že lov štik na 20–25 cm plotice a okouny s lankem je k rybě šetrnější, než „sportovní“přívlač na woblery bez lanka.Je to jen můj osobní názor.Zítra jdu vláčet, tak radši zamáčknu na plandách protihroty.
Greys GRX
16.5.2006 | mdx | Navijáky | 2.453 zobrazení | 8 odpovědí
Co vy na něj?Má s ním někdo zkušenosti?Dobré či špatné?
Brodění?
7.4.2006 | Zauwi | Ryby | 2.695 zobrazení | 8 odpovědí
Od kdy je povoleno prodění na mimopstruhové vodě?
Proč feeder - plavaná ???
4.4.2006 | efendi | Ryby | 2.428 zobrazení | 8 odpovědí
Všiml jsem si, že mnozí píší že požili feeder na plavanou a pod. Myslel jsem, že feeder je chytání na špičku a ne na splávek. Taky nepíši že jsem muškařil na plavačku jen proto, že bych použil muškařský prut se splávkem. Nebo se snad pletu? Prosím poraďte!!
Magic Vosí larvy
17.3.2006 | Stín | Feeder | 2.754 zobrazení | 8 odpovědí
Konzervované nástrahy v uzavíratelném obalu. Počet kusů: 35 Barvy: bílá, žlutá, červená
Zlomený prut reklamace
12.3.2006 | Yuri | Neúspěchy | 6.223 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim vsechny, koupil jsem si pres interrnetovýy obchod rbareni.cz winklepicker od Byronu a na 2 vychazce k vode se mi ho bohuzel podle me ne vlastni vinou podarilo zlomit v druhe casti u spoje se spickou…Jak bych mel v tomto pripade s reklamaci postupovat?je nutno vyresit tento problem osobne v prodejne nebo prostrednictvim posty? Prodejna je totiz vzdalena 150 km. za vsechny reakce diky JURY
Vláčák Berkley lightning
12.3.2006 | opl | Přívlač | 2.295 zobrazení | 8 odpovědí
má někdo zkušenosti s timto prutem? delka se pohybuje mezi 2,1–3,2m a gramaz 6–40g. diky
Kuriozity na rybách
12.3.2006 | breca | Ryby | 1.929 zobrazení | 8 odpovědí
Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.
SUMCI a denní doba lovu
22.2.2006 | jelen | Ryby | 2.668 zobrazení | 8 odpovědí
chci se zeptat všech co chytaji sumce zda občas chytají i po půlnoci(vím,že se to nemá :-) )a co říkate na to,že by to člověk měl o půlnoci zbalit a čekat do 4,a bere to vůbec líp po půlnoci?
Šňůra, nebo ne?
7.2.2006 | RonThompson | Přívlač | 1.929 zobrazení | 8 odpovědí
Tak co chlapíí, co na to říkáté? Používáte jí, nebo ne?
BLIKAJICI PRASE
30.1.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.861 zobrazení | 8 odpovědí
Tak kdy to prase konecne praskne???
Dírky v západních čechách
16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.180 zobrazení | 8 odpovědí
Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??
Abastar
12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.058 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.
AWA- SHIMA RHINO, kde koupit
18.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 2.827 zobrazení | 8 odpovědí
Pátral jsem po prodejcích tohoto výrobku a nic se mi nepodařilo nalézt, tak nevím jestli se k nám dováží, je to novinka. V časopise se mi podařilo nalezt jen mail.
Zkusenosti s...
11.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 1.977 zobrazení | 8 odpovědí
Mam par dotazu:
1)Zkusenosti s firmou Berkley a jejimi pruty LIGHTING ROD(2,7–3)?
2)Zkusenosti s navijacky ABU a treba i s ABU CD?
3)S Firelinem a snurou od firmy RAPALA?
DOTAZ:
Chodite na www. mrk. cz Jake stranky se vam vice libi a proc?
....................... ..................................
Jak napíchnout dvojocasého twistra?
1.12.2005 | polyp | Přívlač | 2.331 zobrazení | 8 odpovědí
Myslím že otázka je jasná. Prosím o radu děkuji.