Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

podzim necteno

23.10.2005 | frenki | Přívlač | 2.659 zobrazení | 8 odpovědí

která nástraha tedˇkom u Vás vede při vláčení??

Naj lanko necteno

21.10.2005 | Rastic | Ostatní ryby | 2.647 zobrazení | 8 odpovědí

Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?

FEEDER necteno

18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.163 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu

Rybáři a boři!? necteno

16.10.2005 | Prutos | chytej.cz | 2.912 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o „návratu“ bobrů do naší přírody?Já vím,týká se to spíše jihomoraváků,ale přesto by mě zajímalo co si o tom myslí i ostatní?

Motani FL necteno

5.10.2005 | file | Přívlač | 2.015 zobrazení | 8 odpovědí

Mam na prutu snuru 0.08 , vyborna prvni hodinu co se tyce citlivosti jenze: cca po hodine se mi tak z 50% navine blbe na civku. Po nahozu(zpravidla za tmy) pak vytahnu nastrahu rukama a muzu jit domu. Vlasec mi to nedela. Jakou mate zkusennost s navijenim pretenky vy? Co delam spatne?

moon necteno

13.9.2005 | rudodu | Ryby | 2.714 zobrazení | 8 odpovědí

má někdo zkušenosti s chytáním ryb v závislosti na fázi měsíce?

Barevné věci z vodní hladiny z pohledu ryb? necteno

30.8.2005 | Hrouzek | Sumcařina | 2.833 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, když rybám nevadí napři fluo-žlutá,zelená a další zářivé barvy muškařských šnůr plovoucích na hladině. Tak jak je to např. u suchých mušek atd? Přece, když se podívám na mušku taky proti obloze je tmavá…,stejně tak pop nástrahy určené na různé dravé ryby. a stejnak se nám stalo,že na jednu povrchovou nastrahu s oranž. břichem byla daleko učinější než stříbrný,modrý spodek atd. Jaký máte na to názor?

gumy necteno

30.8.2005 | frenki | Přívlač | 2.304 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat jakým stylem vodíte gumy na štiky (podzim a začátek zimy) díky všem

Parabolická akce nebo špickova? necteno

26.8.2005 | Tomik | Pruty | 6.023 zobrazení | 8 odpovědí

Jaky je podle Vás rozdíl mezi těmito dvěma akcemi (myslím tím ve vychutnání si zdolávání)?? Možná je to dotaz trochu mimo mísu. Já si myslím že je to celkem jedno a kamarád se se mnou hádal že parabolická je leší. prej že si líp vychutná rybu. Co Vy na to?

severní morava necteno

25.8.2005 | spurda | Domácí revíry | 2.354 zobrazení | 8 odpovědí

pojďte někdo pokecat o revírech na severní moravě.

lopatka wobleru necteno

24.8.2005 | upbraider | Přívlač | 2.732 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat těch z vás co si woblery vyrábí jak docílíte aby vám wobler bezchybně šlapal?Mým problémem jsou zejména menší balzový typy. U těch mám úspěšnost skoro 1:5 že se mi je podaří vyladit. Jak děláte lopatky?Zkouším plasty i kokové plechy ale chod jako u komerčně vyráběných w. trefim málokdy..

Stravování necteno

24.8.2005 | Kosmik | Ryby | 2.187 zobrazení | 8 odpovědí

Všude se píše, jak krmit ryby a čím, ale nikde se nepíše jak se má rybář stravovat při výpravách za rybami. Jak se stravujete?

Vlačení necteno

17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.184 zobrazení | 8 odpovědí

Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.677 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

ODHOZOVKA necteno

3.8.2005 | rybar11 | Položená | 4.141 zobrazení | 8 odpovědí

Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.

Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.

Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.

Internetovy obchod Rapaly necteno

25.7.2005 | RASTOK | Domácí revíry | 2.680 zobrazení | 8 odpovědí

Dá sa na nejakých Slov. alebo Českých inter. stránkach objednať Rapala ? Nikde sa mi nedarí zohnať CD11 a OF13 vo farbe FH

Přívlačový prut necteno

20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.048 zobrazení | 8 odpovědí

Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?

Byron Tri Fibre 190 necteno

17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.804 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.

Čeřínkování-podběrák? necteno

16.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 7.546 zobrazení | 8 odpovědí

Když jdu lovit rybky do zahradního jezírka čeřínkem, musím mít u sebe podběrák?

Sumec/nástraha hlava. necteno

12.7.2005 | Goyer | Sumcařina | 3.889 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat, nějako jsem si to tady přečetl, že problém u rousnic a jejich okusování, řešíte hlavou cejna či kapra. Takže má otázka zní, mám hlavu z 50tky kapra. kam píchnout hák, popřípadě háky a styl asi jen průběžné olovo a prut píhnout pevěn do držáku a brzdu tak „standartně“ utaženou.