Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Bilancování
11.12.2004 | Tomash | Přívlač | 2.089 zobrazení | 8 odpovědí
Konec rybářské sezóny se kvapně blíží… Taky si občas řeknete – ku. va na tuhle vodu jsem zapomněl. Na tu jsem chtěl jít ulovit velkou rybu. jak hodnotíte uplynulou sezónu? Byla pro vás úspěšná? Chytli jste si nějakou big rybu, rybu, které si hodně vážíte, překvapivý úlovek??? Těším se na odpovědi…
Nemoci z povolání(aneb,co se dá z rybařiny dosta)
10.12.2004 | DEATH | Dravci | 2.685 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat,jestli se dá něco z rybařiny chytnout....... Já osobně z feedru trpím občasnou samomluvou. Takže doufám,že se veřejně přiznáte,co se z rybařiná dá dostat. Díkys všem zůčastněným!!
Dobrý tip na UL přívlač
8.10.2004 | | Přívlač | 3.001 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Poslední tajný tip pro uživatele Chytej. cz před skolením chřipkou a odchodem do věčných rybářských lovišť. (Tak mi to předpověděly sudičky) Neberou Vám i když jim předhazujete svoje favority? Pokud lovíte malé ryby jen pro pocit uspokojení a používáte třpytky do velikosti max. 1, tak Vám předhodím docela dobrý tip, který mám již prověřený několikátou ryb. sezónu a nikomu jsem o tom ještě neřekl. Marmyšky znáte že? Urval se Vám na nich někdy háček a museli Jste ji vyhodit? Tak to byla chyba! Smrtelnou nástrahou pro ryby je, když si provléknete marmyšku bez háčku,nejlépe tzv. berušku (česká, zlatá s červeným zabarvením) volně na vlasec před plandavku nebo rotačku. Nejlepší k tomu jsou malé plandavky, protože nepotřebují karabinku. Rotačka za marmyškou již nemá ten správný chod a musíte ji dát až na vlasec za karabinku a proto používám raději plandavky. V čem je to kouzlo? Okounek, pstruh nebo tloušť když vidí marmyšku, kterou honí imaginární rybička ve tvaru plandavky, nikdy neváhá a útočí. Pokud lovíte na vel. 00 až 0, tak máte se pstruhy odchytáno a závody vyhraný. Je to tip, který jsem ještě nikomu neřekl a Vy jste první. Takže mnoho úspěchů a lovte bez protihrotů! Pstruh je moc krásná ryba na to, aby se zbytečně zraňovala! Ahojky
Kde kupujete mouchy a kolik za ně dáváte?
3.8.2004 | morpheus | Muškaření | 2.976 zobrazení | 8 odpovědí
Ne všichni si mouchy vážou. A tak by mne zajímalo, kde je kupujete. Jestli v kamenném obchodě, nebo na internetu? popř. kde přesně? A kolik za ně platíte?
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.495 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.854 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.
duhák
6.7.2004 | rarach | Dravci | 17.256 zobrazení | 8 odpovědí
Zdarec pánové, jak se díváte na duháka. Vadí Vám v revírech nebo Vám nevadí. Setkávám se s názory , že škodí v revírech. Můj osobní názor je, že neškodí a je to krásná a velmi bojovná ryba, ale svědomí mne nehryže když si ho dávám do košíku. Holt doplácí na svou žravost a proto neškodí. Tím myslím, že se brzy vychytá. Co vy na to?
Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit?
8.6.2004 | | Dravci | 4.493 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!
Regulace řek
12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.499 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?
Kapři na Slapech
4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.226 zobrazení | 8 odpovědí
Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?
Feeder, krmítko a návazce
3.3.2004 | HaD | Feeder | 11.045 zobrazení | 8 odpovědí
Používáte při lovu na feeder krmítko, nebo chytáte bez něj a dáváte dva návazce nebo jen jeden?
Výběr prutu na kapry od Delphinu
30.11.2017 | Alik2 | Kaprařina | 9.982 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Ahoj, potřebuji pomoct, který prut od Delphinu na kapry – 3,6 m, 3ld. Nemohu se rozhodnout mezi dvema modely a to: etna 2 next generation (tedy nový model) a armadou blackway. Prosím poraďte.
eMinnow
1.9.2017 | superweb | Přívlač | 2.975 zobrazení | 7 odpovědí
Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/
prut
10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 3.856 zobrazení | 7 odpovědí
prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny
Aké broďáky používate/odporúčate?
4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.192 zobrazení | 7 odpovědí
Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!
Prut na kapra
2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.662 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.
Rybolov Chorvatsko z lode
10.1.2017 | Martin R | Rybaření v zahraničí | 5.168 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravim kolegove, 1 července vyrazim s rodinou na dovolenou do chorvatska a naskytla se příležitost půjčit si lod na tyden, takze budeme brazdit ruzne zatoky cely tyden a já si rikam proc si nezkusit zachytat z lode. Bude to moje prvni chytani na mori a z lode. Chtel bych se zeptat zda tu je nekdo kdo ma nejake zkušenosti s timto typem rybolovu v chorvatsku a hlavne techniku lovu. Co jsem projížděl google, moc jsem toho nenasel. Teda spis nic. Zajima me jak je to s privlaci, typ nastrahy. Co plavana vyplati se na mori? A taktéž jaka nastraha. Je červenec, bude vubec nejakej zaber. Jak rikam na mori jsem jeste nelovil, takze tam nechci prijet nepripravenej :) za kazde info budu vdecnej popřípadě i nejaky odkaz kde se tomuto tematu venuje nejaka pozornost. Diky moc Martin
Jaký z těchto navijáků?
7.1.2017 | sachista | Kaprařina | 2.754 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím rybáři, mám na Vás menší dotaz. Budu si letos kupovat nové navijáky na klasickou položenou s volnoběžkou a vybírám mezi Okuma Longbow xt baitfeeder (http://navijaky.heureka.cz/…w-xt-bf-665/ ) a mezi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 ( http://navijaky.heureka.cz/…r-6pif-5500/#…) neřeším teď velikost cívky, jde mi spíš o spolehlivost a kvalitu, nerad bych za rok musel kupovat nové. Díky za názory
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.480 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Návnada
5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.748 zobrazení | 7 odpovědí
Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?