Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g
1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.163 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím,
máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem
jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.553 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
Nákup plechové loďky
5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.411 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady
Bídná vláčka na B2 ?
28.11.2012 | Dáňa | Přívlač | 1.898 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zajímá mě názor těch, kteří jezdí vláčet na Berounku 2, nejlépe do úseku pod karlštejnským jezem. Zdá se mi, že za poslední 2 roky tam záběrů na vláčku výrazně ubylo, ba dokonce se staly ojedinělými v tom smyslu, že velmi často skončí člověk úplně bez šupiny (nebo se nadře na prcka). Od kolegů často slýchávám ten samý názor. Co se stalo (zejména s candáty)? Může za to brzká jarní velká voda v r.2011? Přebytek potěru? Petrův zdar-Dáňa
Zlomeny prut
2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.688 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …
Menší naviják na kaprařinu
28.7.2012 | Don | Kaprařina | 6.646 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, mohli byste někdo poradit naviják vhodný na lov větších kaprů ? Nechci velkokapacitní (bigpit) naviják ale naviják typu catana 4000fb, protože nezavážím a na nahození mi postačí i menší naviják. Díky
Typy povolenek
16.7.2012 | sikulam | Legislativa | 19.988 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Ahoj, chci si pořídit povolenku a nějak se nemůžu vyznat jaký typ pořídit. Zda celorepublikovou nebo celosvazovou a nebo jen jednotlivý uzemní svaz. Nevíte kde najdu jaké revíry obsahuje celorebubliková a jaké revíry má celosvazová?
Děkuji za jakoukoliv radu ;-)
Jak na úhoře
20.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.758 zobrazení | 7 odpovědí
Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.
Nejúčinější třpytky
18.6.2012 | DzariN | Dravci | 5.600 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se třpytkami a které konkrétní kusy jsou pro Vás nejlepší a na jakou cílovou rybu. Rozhoduji se, že si objednám několik třpytek různých druhů především na lososovité ryby a okouny. Kterou značku by jste doporučili? Mám zkusenošsti zatím s Mepps, Wirek a Blue Fox. Momentálně plánuji zakoupit hodně oblíbené Vaškovky nebo Vojáčkovky. Na tomhle webu ( http://www1.fish-ing.cz/index.php?… ) jsem našel velice slušný výběr jen nevím kterou. Určitě nějaké Vojáčkovky 000 a menší Vaškovky, ale kdyby měl někdo konkrétní tipy, tak sem s nimi… mockrát díky a Petrův zdar :))
Staňkovský rybník
30.5.2012 | Honcek | Domácí revíry | 19.294 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj,vím, že o tomto revíru toho zde bylo napsáno hodně, ale zajímá mě aktuální situace na této vodě na kterou jezdím tak jednou ročně. Zajímá mě kaprařina a dravci( minulý rok).Podělte se o zkušenosti s touto vodou, kde nejvíc obdivuji krásně prostředí. děkuji
Krajský přebor
15.5.2012 | jirin8 | Závody | 25.057 zobrazení | 7 odpovědí
Čau chtěl bych se zeptat jak se dostanu do Krajského přeboru LRU. Jestli se tam mam nak prihlasit nebo jestli na aty zavody muzu normalne jit. Dik za odpoved.
Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ?
14.5.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 10.081 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady
Žermanice od desíti k pěti
21.3.2012 | petrro | Domácí revíry | 25.836 zobrazení | 7 odpovědí
Jaký máte názor na zvýšující se rybářský tlak na revír Lučina 2 (Žermanice)? Dnes už tato voda nemůže přinést jakékoliv rybářské uspokojení, protože nelze na ní nalézt klidné místo.vypadá to na ní, jako by člověk chytal pod Sýkorovým mostem.Zarybnění tohoto revíru je prachmizerné.zejména deficit dravců již nikdy nemá šanci být doplněn.Jediné, v čem se na Žerkách mohou rybáři vyžít je v anrchie, neboť mimo noční rybolov je tu povoleno vše.Možná právě toto láká rybáře, kterým nevadí že si jdou zachytat na Václavské náměstí.
Rybník Kunžak a Komorník
23.1.2012 | morcák | Domácí revíry | 25.988 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den, nevíte jestli se dá chytat na rybnících Kunžak či Komorník popřípadně zkušenosti děkuji.
tropicke ryby Poharu chytej.cz ???
10.1.2012 | Biotom | chytej.cz | 21.292 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nekdo uvital a bylo by mozne udelat v Poharu chytej.cz take misto pro rybi druhy chycene v jinych kontinentech…
kde rybařit v okoli městce kralove
8.1.2012 | kanonyr | Vaše názory | 21.985 zobrazení | 7 odpovědí
zdar všem rybařum, doporuči mi někdo kde se da chytat okoli 30km od městce kralove? jsem držítelem celosvazovky. Dík všem za tip. kanonyr
Černá voda
22.11.2011 | kotel | Vaše názory | 19.010 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravim, chtel bych se zeptat na jednu otazečku. V rybnice, kam chodim chytat je takova černa voda, čim to je? Trošku popis, rybnik je u lesa a kolem je hodne stromu a pada tam celkem hodne listi, je to tim? Neškodi to rybam? Děkuji za vaše odpovedi!
zvukový vs. neozvučený wob.
2.11.2011 | ART | Přívlač | 39.890 zobrazení | 7 odpovědí
Poslední dobou sleduji, jak v obchodech se na pultech ukazují jen ozvučení wobleři. Ovšem mají o ně ryby zájem? Když jdu v noci nebo ze začátku sezony, tak chytám jen na woby s kuličkou. Ve dne se mu už moc na ně chytat nechce, protože mi přijde, že se kuličkou spíš dravci plaší. Zejména teď na podzim mi přijdou jako velká chyba při vláčení. Jestli by to šlo chtěl bych rozpoutat diskuzi o tom jakého jste názoru, či nejlépe jaké zkušenosti na určitém typu vody (stoják, rybník, řeka) máte
Muže přežit kapr z řeky v rybnice?
26.8.2011 | hatatytla | Vaše názory | 2.299 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.
Dyje na moravě líbí se vám???
16.7.2011 | vovo | Domácí revíry | 24.013 zobrazení | 7 odpovědí
Dyje na moravě,líbí se vám a na jaké části chodíte chytat(ja např. hodne na dyji 4c a 4b tak že bysme se třeba mohli potkat) pište (názory,úlovky,kuriozity,atd…) …__