Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zkušenost s ABU GARCIA??? necteno

21.6.2011 | mišák | Plavaná | 23.577 zobrazení | 7 odpovědí

čusan lidičky chtěl bych se poptat.neměl jste náhodou už v ruce mačku od Abu Garcia Diamond Match 393.Mám doma dvě mačky a přemíšlím že bych desetiletou obměnil.Ale dost mi zaráží prodejní cena???tak málo???nebude to na úkor kvality???

vhodný revír necteno

6.6.2011 | Martin Uher | Muškaření | 19.230 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Mohl bych se zeptat na vhodný revír někde v Praze?Už sem zkoušel všechny možný říčky řeky miliony mušek a pořád žádná ryba.Děkuju za každou odpověď.Martin

rybník Skála v Hostivicích necteno

25.5.2011 | TarzanCZ | Domácí revíry | 6.601 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, Předem se omluvám, jestli už je o tomto rybníku založeno jiné vlákno zde ve fóru, ale chtěl bych se poptat na nějaké blizší informace k tomuto revíru. Bydlím kousek od Hostivic, a našel sem v rybářském řádu, že je v Hostivicích nějaký rybník Skála, na kterém platí „pražská“ povolenka, ale jak tak koukám do mapy, tak to je jen nějaká velká louže co? že to má rozlohu jen 0,2ha......tzn. mám dotaz: jsou tam vůbec nějaké ryby, jak ten rybník vůbec vypadá + máte nějaké tipy na tento revír k rybaření? Díky za odpověď

Ubytování na Staňkově nebo jinde. necteno

5.5.2011 | Byko | Ubytování | 24.527 zobrazení | 7 odpovědí

Zdarec rybáři, plánujeme výpravu na Staňkov 2 rodiny 7 lidiček, hledám nějaké ubytko ale hned u vody, soukromí klídek, veget a ssmosebou taky ryby a houby… Až by jste někdo vědel a doporučil tak pošlu flanděru vynikající meruně. Nebo až máte nějaký jiný tip na super romantickou polohu někde u rybníka nebo u řeky tak to hned nahlaste, já to nikomu neprásknu. Petrův zdarec.

Gramáže u feederů D.A.M necteno

29.4.2011 | Paja73 | Feeder | 10.885 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím když jsem začínal asi před 9–10 roky s feederem koupil jsem si jako první D.A.M. Seahawk 390, byli k němu tři laminátové špičky. Dodnes mi slouží, neměl jsem s ním nikdy problém, vím, že jsou lepší pruty, také jsem postupem času dokupoval i jiné. Tenhle první však dodnes občas beru na stojaté vody, taková nostalgie. Nedávno jsem narazil v e-shopu opět na značku D.A.M šokovali mě však gramáže těchto feederových prutů. QUICK STICK FEEDER – uvádějí 80–150g. QUICK STICK HEAVY FEEDER – uvádějí 100–225g. Co to je za Heavy prut? To je snad ExtraExtraHeavy, 225g jsem ještě neviděl, že by feederový sumčák :-), je to ještě feeder? Máte s tímto někdo zkušenosti. A ten první bez označení heavy, přitom zátěž jako u ostatních značek pro Heavy.

jaro necteno

21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.655 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podou­stve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji

Prodáte někdo? necteno

10.3.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 2.268 zobrazení | 7 odpovědí

mám zájem owobler RAPALA Skitter-prop jestli někdo neppotřebuje napište a informace o tom kam poslat dyškat poštou..=D DÍK WALLEY

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.398 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Kam na Klatovsku nebo Strakonicku? necteno

2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 3.965 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?

Krám v Nymburce necteno

21.12.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 2.204 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni našel jsem ve svém okolí jeden krám kde mají snad největší výběr woblerů je v Nymburce a jeden zvukový wobler stojí 80 kč pojeďte se podívat.

Skutečnost či fantazie necteno

26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.149 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.

Vyřízení rybářského lístku a povolenky necteno

7.9.2010 | Michal5 | chytej.cz | 9.144 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj všem, moc rád bych se Vás chtěl zeptat, jak a za kolik bych si mohl nechat zařídit rybářský lístek? Na internetu jsem se dočetl, že po absolvování zkoušky mi příslušný MO vydá rybařák.

Počítal jsem takto: lístek 200 Kč brigády 400 Kč povolenka 750 Kč (pouze Praha,mimopstruh.)

Je tam ještě nějaký jiný poplatek za zřízení či zapsání a tak? Děkuji moc za každou radu a info.

soukromák liščí jezero necteno

15.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 8.435 zobrazení | 7 odpovědí

Čus rybáři hele chci se zeptat chci se vypravit na soukromý revír LIščí jezero.Jaká nástraha tam nevíc funguje a jaké ryby a okolo kolika cm tam jsou?

Zkušenosti s peletama na ebru necteno

12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 2.979 zobrazení | 7 odpovědí

Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky

Prosím s výberem velikostí navijáku! necteno

27.6.2010 | Eclesia | Přívlač | 2.493 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den

Jsem začatečník a chtěl bych začít s přívlačí. Měl bych vybraný naviják akorát nevím jakou vybrat velikost. jedná se o tento naviják: http://www.nasoutokushop.cz/…pi-220-d3740 Vím že to není nic moc ale na začátek stačí. Nevyznám se ve velikostech mají je ve velikostech: 220, 230, 240, 250. Kterou velikost by jste mi doporučili?

Mnohokrát děkuji

Barvy woblerů necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.726 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké barvy wobleru preferujete na okouny a štiky ??? Jestli by bylo mozno foto vlozit.

zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb necteno

26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.734 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.

kalná voda necteno

25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.399 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky

Pruty a navijaky necteno

2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.501 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D

chytání na staré bambusáky necteno

1.4.2010 | Fryw | Pruty | 2.495 zobrazení | 7 odpovědí

Petrův zdar! Dnes jsem si snad po deseti letech znovu pořídil rybářský lístek. Ryby jsem chytával jako hodně malý kluk s dědem a to jsem měl jen staré bambusáky a později jsem dostal teleskopku z uhlíkových vláken. Celkově je má výbava obstarožní. Funkční naviják mi zůstal jen roen a rexx, oba jsem vyčistil a promazal a šlapou jak hodinky. Budou muset chvilku sloužit, jelikož jsem student a s penězma to je všelijak. Ale k prutům. Mám několik bambusových průtů, jak ze štípaného tak z „rostlého“ bambusu. Jedná se o dvou a tojdílné pruty. Je tam i jedna laminátka. Vypadají na první pohled v dobrém stavu a jsou nepoškozené. Myslíte si že se na ně dá ještě chytat, a nebo je to spíš spolehlivý způsob jak přijít o úlovek a zničit historické relikvie?