Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
výroba kačen a bójek na sumce
3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.208 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji
kapr big
13.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.690 zobrazení | 7 odpovědí
prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode
Prut a naviják
1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.108 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)
Vysočina
12.7.2009 | back-woodsman | Feeder | 2.101 zobrazení | 7 odpovědí
Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.
Přívlač na Dřevnici 1
29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.154 zobrazení | 7 odpovědí
Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.
Liptovská Mara
28.6.2009 | Maca SCTB | Rybaření v zahraničí | 10.443 zobrazení | 7 odpovědí
Zde je prostor pro všechny vaše otázky,zkušenosti,zážitky a fotky z této nádherné přehrady…
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.185 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.695 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
vse o podoustvich a jejich lovu
18.5.2009 | kat | Bílá ryba | 2.120 zobrazení | 7 odpovědí
vse o lovu techto prekrasnych a bojovnych ryb a nestydte se pochlubit vasima fotografiema
bojky na trhacku
16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.163 zobrazení | 7 odpovědí
Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?
Jak (ne)chytit kachnu
13.5.2009 | Kratylos | chytej.cz | 4.121 zobrazení | 7 odpovědí
je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.
má bolen dravý žaludek?
28.3.2009 | rgb23 | Bílá ryba | 6.483 zobrazení | 7 odpovědí
Má bolen dravý žaludek?…jednoduchá otázka v testu rybářského svazu na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS. Volby: A) ne, B) jen v dospělosti, C) ano. Správná odpověď je A) NE, což mě dost zaskočilo. Nemáte tušení jak/čím bolen tráví potravu? zdá se mi to volaké zmetené.
Netradičná nástraha ?
18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.175 zobrazení | 7 odpovědí
Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.
FISHING TACKLE - zbytečný nákup
12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.318 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící
hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně
potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste
zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je
minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít
a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)
Berounka 2-dravci
2.3.2009 | Deaf | Ryby | 14.574 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.
navijak SIRIO 1000
28.2.2009 | hrosak | Ryby | 13.124 zobrazení | 7 odpovědí
Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc
boilles omega fish
17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.331 zobrazení | 7 odpovědí
máte niekto skusenosti s týmito boiles
Zaslání
9.2.2009 | Brslenák | Pruty | 1.986 zobrazení | 7 odpovědí
Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??
hledání ryb
29.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.766 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.
Odra 1 jak je to s úhoři
26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.357 zobrazení | 7 odpovědí
jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,plavanou..jaké nástrahy díky za odpověďi