Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Mimo rybačku-GPS?
23.2.2008 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 2.613 zobrazení | 7 odpovědí
Neprodá někdo GPS Garmin etrex legend? S příslušenstvím by to bylo fajne. Díky (marekjantac@centrum.cz)
Charakteristika kaprového prutu.
15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.110 zobrazení | 7 odpovědí
Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.706 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
legislativní hádanka
12.12.2007 | rgb23 | Legislativa | 2.105 zobrazení | 7 odpovědí
Při lovu v rybářském revíru se podle § 13, odstavce 2, písm. b, zákona č. 99/2004 Sb. zakazuje při lovu ryb chytat je na šňůry atd… Příloha č.7, část II. této vyhlášky udává, že povolené prostředky k lovu jsou (bod 1.) Udice, která je tvořena prutem, zpravidla navijákem, šňůrou nebo vlascem… Jak tomu rozumíte? Jakože nesmím na háček napíchnout šňůrku místo červa, nebo nesmím lovit na „pletenku“ bez háčku, když u vlasce by to nevadilo? Můžu vůbec lovit na šňůru? … asi je to blbost, ale na zamyšlení před spaním je to zajímavé, jaký je podle Vás výklad?
Dragon invisible braid
28.11.2007 | hajan | Ostatní nádobíčko | 2.584 zobrazení | 7 odpovědí
Má to někdo, zná to někdo, Zkušenosti??? Hlavně mě zajímá, jestli průměr aspoň zhruba odpovídá skutečnosti, jak deklarují. Díky všem.
Ocka u prutu
25.10.2007 | richtich | Pruty | 2.407 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsem!!!
Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?
TEAM
4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.620 zobrazení | 7 odpovědí
nechcete založit feederový team?
stav vody na českých tocích
16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.661 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?
jaký navijak?
8.8.2007 | Miror | Ryby | 2.550 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj chlapi.Mam matchku Alivio 390cm.5–15g,chytam na ni i kapříky do 50cm,ale mám stary navijak MK100 a to neni asy to pravý.Poradte,jaky navijak koupit.S plavanou začínám.Díky za rady
Úhyn ryb při odbahňování
19.7.2007 | Raf | Legislativa | 2.910 zobrazení | 7 odpovědí
Zpráva z Lidových novin (19.7.2007): „Po škeblích uhynuli i cejni a líni: V Kyjském rybníku v Praze 9 uhynuly při odbahňovacích pracích stovky škeblí, cejnů a línů. Případem se začne zabývat Státní veterinární zpráva. Pražský magistrát zvažuje, že Českému rybářskému svazu vypoví smlouvy na všechny pražské rybníky. Informovala o tom včera televize Nova. Rybáři se podle ní hájí tím, že úhynu ryb se nedalo zabránit. Majitel rybníků – pražský magistrát – však dává vinu jim. Prý byli o pracích na rybníku informováni včas a měli sledovat předpověď počasí.“ Dalo se úhynu zabránit? Je odbahňování v létě vhodné? Je odebrání pražských rybníků ČRS dobrej nápad, špatnej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad?
Prígl
28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.387 zobrazení | 7 odpovědí
Co platí na kapry na brněnské přehradě????
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.012 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?
Závody ve Velkých Bílovicích
20.5.2007 | kubas | Závody | 2.841 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.
Twistrování se splávkem
10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 2.717 zobrazení | 7 odpovědí
přívlač trošku jinak
jaké boilies teď frčí?
29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.243 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.
Mušky na jaro
17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.837 zobrazení | 7 odpovědí
Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!
Vaskovky - Slovensko
9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.440 zobrazení | 7 odpovědí
Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem
prut na kapry
5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.243 zobrazení | 7 odpovědí
začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?
Klipový signalizátor
26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.780 zobrazení | 7 odpovědí
Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.