Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Štěchovice necteno

7.2.2007 | Kosák | Přívlač | 4.765 zobrazení | 7 odpovědí

Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju

Marena a VC reviry necteno

27.1.2007 | dvorak | Domácí revíry | 2.122 zobrazení | 7 odpovědí

Jezdite nekdo na mareny v hradeckem kraji?

Orlík u Údraže necteno

25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.000 zobrazení | 7 odpovědí

Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.

Shimano Spirex necteno

27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.226 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?

Rapala Pro Fishing necteno

22.12.2006 | MB | Ryby | 6.689 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte někdo hru Rapala Pro Fishing? Podělte se tu s ostatními o své zkušenosti(, rekordy…) z této hry!

Dipování much necteno

22.12.2006 | modrak | Ryby | 2.138 zobrazení | 7 odpovědí

Pánové, mám to od piva a ještě z třetí ruky, ale doslechl jsem se, že kdosi při nymfování a streamerování údajně dipoval mouchy a byl s tím dost úspěšný. Nemá někdo z vás o tomto tématu nějakou povědomost nebo osobní zkušenost?

koupit nebo nekoupit? necteno

31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.498 zobrazení | 7 odpovědí

zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved

Okolí Kladna necteno

12.10.2006 | Kosák | Ryby | 2.206 zobrazení | 7 odpovědí

Drazí přatelé, chtěl bych Vás všechny požádat o radu, nemohli by jste mi poradit nějaký dobrý revír na přívlač v tomto regionu??? Chtěl bych v sobotu někam vyrazit ale netusím kam :-( Díky moc!!!

Shimano catana 2,7m 5-20g necteno

28.9.2006 | Snake | Pruty | 2.702 zobrazení | 7 odpovědí

Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.

Nugety necteno

18.9.2006 | bobajz | Kaprařina | 2.482 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s lovem kapra na nugety.Teď tu u nás kapři nějak neberou,takže chci zkusit tuhle nástrahu.

Chytáte ryby z nafukovacího člunu? necteno

17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.785 zobrazení | 7 odpovědí

Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.

Najde se rybář z Chocně, vm, lit., UO, žbk, Tyn.? necteno

3.9.2006 | Time | Ryby | 2.521 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravíčko:)

chtěl bych touto cestou potkat nějakého společníka či -ci pro rybářský výlety na tichou, divokou orlici -mp , písáky u HK,PCE či jiné lokality . Nemám pořádně ským jezdit a rád bych ! Je mi 21 , rybařím rekreačně -ani masař ani boilísák a jsem mírně punk ;)

Pstruh duhový - potrava necteno

2.9.2006 | Vichrzhor | Muškaření | 4.790 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni, zrovna jsem dokuchal dnešní úlovek pstruha duhového a provedl rozbor obsahu žaludků kvůli zjištění potravního spektra. Vzhledem k velikosti a stavu ploutví si myslím, že se jednalo o duháky, vysazené v polovině srpna místní MO do revíru. Překvapilo mě, že u dvou z nich jsem našel v žaludku filtr z cigarety – možná jim to připomínalo krmné granule. Máte podobné zkušenosti? Lovíte někdo na napodobeniny granulí? Dík za odpovědi!

Naviják Nova 740 Red SPRO necteno

1.9.2006 | hajan | Navijáky | 2.539 zobrazení | 7 odpovědí

Opravdu to nikdo nemáte? Uvítal bych nějaké zkušenosti, bo bych ho chtěl zkusit, ale bojím, bojím…

Elektrina necteno

27.8.2006 | Libor | Neúspěchy | 2.919 zobrazení | 7 odpovědí

zpravy.idnes.cz

Rapala X-RAP necteno

25.8.2006 | sethy | Přívlač | 2.421 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkušenosti s tímto woblerem? Jestli ano tak jaky je Váš názor?

Viděli jste to někdy? necteno

6.8.2006 | mdx | Ryby | 2.160 zobrazení | 7 odpovědí

Tohodle pstruha jsem chytil minulej tejden na Vltavě 28.Neví někdo co je to za deformaci?Pstruh byl totálně vyhublej a vůbec se nebránil.

vabnička ze břehu necteno

31.7.2006 | zany | Sumcařina | 2.976 zobrazení | 7 odpovědí

měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky

Pomoc necteno

23.7.2006 | klacek44 | Ryby | 2.269 zobrazení | 7 odpovědí

Potřeboval bych pomoct…jak se vážou boilis s tema malejma snurkama co koukaj s kulicky porad nemuzu pochopit jak to tam privazat…koukaj jen tak 0,5 –1 cm.. dik

Plávajúce hlavičky necteno

13.7.2006 | pablo | Přívlač | 2.121 zobrazení | 7 odpovědí

už dlhšiu dobu márne hľadám obchod, e-shop alebo výrobcu plávajúcich jigových hlavičiek pre veľkosti háčikov 8,6,4,2 a 1. Neviete mi niekto poradiť a napísať kontakt? Ďakujem všetkým