Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

KOI kapři na českách vodách necteno

29.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 8.417 zobrazení | 7 odpovědí

nemyslíte si že koi kapři škodí našim revírům?už jsem je vydel u nas na jezere .jak se tam vubec dostanou?Dají se vůbec jíst?a nekonkurují našim kaprům obecným? Řekl bych že je povodně vyplaví ze zahradních jezírek přímo do rybníku.

Jak silnou fireline? necteno

23.6.2006 | sharkcom | Ryby | 1.922 zobrazení | 7 odpovědí

Chci si koupit pletenku zejména kvůli omezení strát mástrah. Jaký průměr- nosnost aby se narovnal háček? Tj. zelména u gum. Dík za skušennosti.

Smáčky necteno

9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.150 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ

Rybaření v Chorvatsku necteno

29.5.2006 | speed2 | Rybaření v zahraničí | 13.444 zobrazení | 7 odpovědí

Má někdo zkušenosti s mořskou přivlačí v Chorvatsku jaké jsou nejvíce chytané ryby a velikosti kde je vyhledávat a jaké jsou nej nástrahy děkuji za jakékoliv info

Velikonoční pondělí necteno

17.4.2006 | Zcuter | Ryby | 2.141 zobrazení | 7 odpovědí

tak by mě zjímalo kdo dal raději na koleování Velikonočních vajíček a zajícu a kdo dal radeji na rybařinu????????

wobler na sumce necteno

30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.018 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.

RYBÁŘSKÁ STRÁŽ necteno

27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.256 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a  byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.

Tachov a okolí necteno

9.3.2006 | Sniper001 | Domácí revíry | 2.010 zobrazení | 7 odpovědí

Rybaří někdo v Tachově a okolí?

balsa na wobyho necteno

8.3.2006 | upbraider | Přívlač | 2.411 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite kde se da v Pze koupit balsa sirsi nez 1 cm? Potreboval bych aspon 2 centimetrovou, ale kdyz by byla tlustejsi jen dobre.Chci okopirovat nilsmastera invicible 12 cm a 1 cm prkno bych musel slepovat ze 2 dílů…

Nástrahy na feeder necteno

20.2.2006 | Kokos | Feeder | 2.799 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké používáte nástrahy na jarní lov s feederem?

HUMMINBIRD Matrix 27 neboLOWRANCE x125 necteno

10.2.2006 | vody | Sumcařina | 3.846 zobrazení | 7 odpovědí

Zvažuji koupi echolotu na sumce a nevím čemu dát přednost.A dále sháním CZ manuál na ten Lowrance.Díky

X-Rap necteno

8.2.2006 | Prizrak | Přívlač | 2.085 zobrazení | 7 odpovědí

Už jste se někdo setkal v reálu s tímto novým woblerem od Rapaly? Vypadá celkem zajímavě i chod se mi líbí (viděl jsem ho jenom na stránkách Rapaly). Ale cena je poměrně vysoká..:-(

Výroba vábničky na sumce necteno

6.2.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 7.746 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím nemáte někdo popis jak si vyrobit vábničku na sumce?

Invicible necteno

23.1.2006 | Poperr | Přívlač | 2.427 zobrazení | 7 odpovědí

CHtěl bych se zeptat jestli máte někdo s tímto woblerem zkušenosti napište jak chodí atd.

Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ???? necteno

16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.409 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet

Lov Hlavatky necteno

12.1.2006 | R3F13X | Dravci | 2.988 zobrazení | 7 odpovědí

Vase zkusenosti a tipy..

Cykády necteno

26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.098 zobrazení | 7 odpovědí

Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......

Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!??? necteno

26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.275 zobrazení | 7 odpovědí

Prosim podelte se o sve rady…

Amuři na Balatonu necteno

19.12.2005 | mlacina | Rybaření v zahraničí | 3.474 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s lovem amura na Balatonu?Veškeré informace o nástrahách, návnadách a všeho kolem včetně ceny povolenek, ubytování a padobných nezbytných věcech. Dík

Výbava Přívlač necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.790 zobrazení | 7 odpovědí

Napište vaši vybavu na přívlač?? A vaší nejoblíbenější ry­bu?