Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Muškařská šňůra
8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 14.095 zobrazení | 7 odpovědí
Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.
Prut na ...
30.11.2005 | SS | Pruty | 2.614 zobrazení | 7 odpovědí
Koupil jsem si udicu Shimano a všechny díly nejdou ani po násilím nasadit na sebe je tam asi 1cm škvíra. Mohli byste mi někdo prosím poradit jak to udělat aby k sobě přiléhali. uvažoval jsem o osmirkování, ale nechci ju posrat.
univerzal
30.11.2005 | cop74 | Přívlač | 1.738 zobrazení | 7 odpovědí
Hodne se zde na foru psalo o univerzalu feedru, ale me by ted zajimalo, kdyby ste si meli koupit jenom jeden vlacak, tak co by ste povazovali za tzv. univerzal. Ja chci kupovat casem takovej „univerzal“ a vlacet s nim budu na Orliku a Luznici. Zatim bych to videl na nejakejch 2,7 a 10–30 nebo 20–40 gr. Dale bych se zeptal na velikost navijaku. Diky
Prosím poraďte, jak přilákat dravce na rybičku?
18.11.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 4.974 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím poraďte, jak přilákat dravce na rybičku? Čím vnadit?
Echolot
17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.365 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.
Legendarni VASKOVKY
8.11.2005 | Lipo | Přívlač | 2.791 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsichni. Schanim rotacky od pana Vaska a nemuzu na ne nikde sehnat inzerat. Ani tady na netu ne. Date mi nekdo kontakt????Predem Dekuju!!
karabinka
23.10.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 2.712 zobrazení | 7 odpovědí
Nedávno jsem při přívlači na berounce zasekl trofejního tloušťe -asi 60cm-,když jsem se pro ňej sehnul , tloušť sebou hodil a . přetrhl karabinku!!!! Stalo se vám to už taky ?
Přívlač-vedení nástrahy
25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.060 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,(o5)
nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:
- Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
- Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.
3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.
Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…
Díky moc všem, kteří poradí…
PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…
Jak vodit marmyšku???
10.9.2005 | Tumi | Marmyška | 4.822 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???
Vzdálenost krmítka
23.8.2005 | PITBULL | Kaprařina | 6.410 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak daleko má být cca. umístěno krmítko od háčku?(na stojaté vodě)
Mlha slaby vetrik a obcasne prehanky!!!
21.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.196 zobrazení | 7 odpovědí
Jake drave ryby si myslite ze by se dali v takovych podminkach ulovit???
Borová u Poličky
20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.838 zobrazení | 7 odpovědí
Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec
Revíry v okolí Liberce
3.8.2005 | ZabiJack | Domácí revíry | 3.637 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj.
Můžete mně , prosím, poradit nějaké mimopstruhové revíry v okolí Liberce (přesně v okolí Oldřichova v Hájích)? A kde koupím povolenku? Jedu tam koncem srpna na dovolenou, tak že bych vzal cajk a občas utekl rodině na ryby.
Diky.
spolecna vyprava na ryby
31.7.2005 | | Ryby | 2.311 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Cau rybari,nezorganizujem nejakou vypravu a nevyrazime?
Chytání v 11
3.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 2.857 zobrazení | 7 odpovědí
Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..
Nocni privlac
23.6.2005 | remiet | Domácí revíry | 2.588 zobrazení | 7 odpovědí
Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.748 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal
Hostenka?
15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.090 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.
Váš nej. rybník,řeka,jezero.
14.6.2005 | Wobler | Domácí revíry | 3.505 zobrazení | 7 odpovědí
Napište váš nejoblíbenější rybník v Čechách,a v jakem kraji lezi
Dovolená u vody
5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.844 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky