Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ceske rotacky velkosti 00. necteno

3.6.2005 | kostnak | Ostatní nádobíčko | 2.916 zobrazení | 7 odpovědí

mate niekto prakticke skusenosti s rotackami 00, pripadne 000 od ceskych vyrobcov mimo vaskoviek? (vojacek, hammer, emte…) viete o dalsich vyrobcoch? nemate kontakt na hammer? dik.

Zlatá ryba necteno

1.6.2005 | Lovec | Feeder | 2.461 zobrazení | 7 odpovědí

Včera jsem chytil červeného kapra 46 cm. Je to nějaká anomálie , nebo nějaký bazénkový kapr. Bohužel foceno jen obyč, nemám digi

Poradíte mi??? necteno

1.6.2005 | kapr444 | Ryby | 2.009 zobrazení | 7 odpovědí

Nedávno jsem psal že jsem udělal úspěšně zkoušky a s toho vyplívá že rybařině ještě moc nerozumím a proto se ptám: našel jsem rybářskou věc a nevím co to je nahore je kolecko hned pod tím olůvko(max. 5g)a pod olůvkem malinká spirála (jako pérko u propisky). Nevíte co to je ????

HLUČÍNSKÁ ŠTĚRKOVNA V OSTRAVĚ necteno

11.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 6.098 zobrazení | 7 odpovědí

Všichni kdo chytáte na této vodě na přívlač tak mi prosím odpovězte ,rád bych si s ním někdy zachytal!!!!!!

kde uvláčet candáty v noci a na co necteno

10.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.723 zobrazení | 7 odpovědí

zacinam chytat candáty a zajimalo by me na co berou v jake hloubce vlacet na stojaku ,chytam v noci poradte mi dobre nastrahy a barvy!!

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 3.945 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Okoun necteno

3.5.2005 | Tumi | Dravci | 2.454 zobrazení | 7 odpovědí

Jak a na co chytáte okouny???

Vlasec nebo šňůru ? necteno

20.4.2005 | msmaso | Navijáky | 2.860 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mě co je vhodnější na ultra lehké vláčení, jestli vlasec nebo šňůra-díky.

Ulomené koncové očko špičky feederu necteno

18.4.2005 | Ebobo | Pruty | 2.773 zobrazení | 7 odpovědí

Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.

Prosím pomozte necteno

17.4.2005 | Tomik | Pruty | 2.525 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem strejdoj zlomil jeho prut- problém je v tom že nemůžu sehnat kontakt na firmu a v obchodě servis nedělaj jedná se o prut značky devil s názvem Magnum Tele Match 390. Ruplo to v druhým dílu dík moc za každou odpověd.

Nutně scháním necteno

13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.092 zobrazení | 7 odpovědí

Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.

Přívlač - prut Tica Medium 2,74m: 8 - 15Lb necteno

12.4.2005 | Spine | Pruty | 2.979 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím kolegy „vláčkaře“ o radu před koupi přívlačového prutu od fa. TICA ,Graphite (Medium 9'0" 3/8 – 3/4oz, 2,74m – 8–15Lb). Další údaj – SEHA427402 MOD-FAST ACTION. Cena kolem 2100kč,10ks menších oček. S těmito údaji jsem se u přívl. prutů setkal poprvé. Prodejce i dovozce tvrdí,že se jedná o prut do 40g. Proutek je po celé délce potažen kevlarovou punčoškou a zřejmě se špičkovou akcí. Prosím poraďte!

woblere STORM necteno

31.3.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.804 zobrazení | 7 odpovědí

Má niekto internetovú adresu na ponukový katalog STORM-u, alebo, kde by som mohol cez internet tieto woblere objednať. vopred ďakujem

pletu se. může se v Mrs na pstruháku vnadit. necteno

30.3.2005 | Wolf | Kaprařina | 2.413 zobrazení | 7 odpovědí

Pročítal jsem náš (moravskej) rybářskej řád a nikde jsem nenarazil na zmínku o tom jestli se muže na pstruhových revírech vnadit a čím.

Možná jsem to jen přehlédl a ono to tam někde je (napište prosím kde), pokud ano tak se omlovám, pokud ne tak m itato chyba přijde celkem smutná.

zn. BYRON necteno

29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.594 zobrazení | 7 odpovědí

hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....

shimano spheros fa necteno

16.3.2005 | anal | Navijáky | 3.671 zobrazení | 7 odpovědí

celkom sa pozdava navijak SPHEROS FA 6000,chcel by som ho pouzit na tazku privlac ake s nim mate skusenosti?

Mimopstruhový revír se pstruhy necteno

13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.247 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?

Splávek + mucha necteno

9.3.2005 | Ciffik | Muškaření | 2.653 zobrazení | 7 odpovědí

chtel bych se zeptat jestli by se dalo pomocí splávku chytat na mokry mouchy. predem oznamuji ze nejsem odbornik a tak se ptam. uvazoval jsem nad tim. kdyz to hodim proti proudu tak to ten proud bude odnaset a bude to ten samej pohyb co bych dosah s musakem ne? da se trakle vubec neco chytit?

Lov sumců na kalamáry, chobotničky apod. necteno

13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 6.932 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na kalamáry,chobot­ničky a podobný netradiční nástrahy? Myslíte,že se dají použít pro cílený lov sumců, případně co se na ně ještě dá ulovit. Je lepší chytat ze dna nebo bojkovat? A zajímalo by mě taky jak tyhle „věci“ nastražujete Předem děkuju za Vaše názory

Kapr z Čech a Moravy necteno

19.1.2005 | Van_Murphy | Legislativa | 2.252 zobrazení | 7 odpovědí

co říkáte tomu že na Moravě má kapr míru 40 cm a jen 1ks denně, já osobně jsem pro a jěště bych posul délku na 45cm