Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
HALÓ !!! Chytejáci !!! Co je s vámi ???
4.1.2005 | Tomash | Ryby | 2.307 zobrazení | 7 odpovědí
4all : Nevím, co se děje s chytej. cz. Vždy, když jsem sem přišel, tak tu bylo min. 10 reg. chytejáků… V posledních dnech je to ale tak trochu krize. Co se děje? Není s kým plkat. To vás ta zima tak moc ochromila?
Posadlosť prívlačou
25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.478 zobrazení | 7 odpovědí
Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?
Rapala Sliver
24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.575 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?
Placené revíry na Jižní moravě
23.11.2004 | Pavel-Brno | Domácí revíry | 11.237 zobrazení | 7 odpovědí
Poradí někdo nějakej fakt dobrej (placenej) revír,kde se dá za slušný peníze dobře zachytat? ( do 80km od Brna) Díky a ať Vám berou víc než mně!
Rapala LC Long Casting Minnov
8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.838 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.
line stiky
29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.476 zobrazení | 7 odpovědí
V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?
Neobvyklé fotky!
24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.117 zobrazení | 7 odpovědí
Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…
neváznoucí nástraha
4.10.2004 | Prizrak | Dravci | 2.976 zobrazení | 7 odpovědí
Chystám se na jednu lokalitu, na které je na dně hodně kořenů, větví a podobnýho bordelu a aby mě tato lokalita nepřišla zbytečně draho, táži se vás, jestli neznáte nějakou nástrahu, která neuvízne v tom nepořádku. Nebo aspoň nějakou pomůcku, která ji udělá neutržitelnou.
kolik much
28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 2.802 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.
Sumec
4.7.2004 | Bažus | Přívlač | 9.265 zobrazení | 7 odpovědí
Kamarád nedávno chytil sumce. Ponechal si ho,ale nevěděl jak ho zabít,aby nepoškodil hlavu a přitom se ryba netrápila. Nějak to nakonec dopadlo. Porádíte mu jak příště?/já doufám, že ho pustí/
Čím lepíte broďáky?
14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.763 zobrazení | 7 odpovědí
Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky
Příroda u vody
7.4.2004 | Prizrak | Ryby | 2.670 zobrazení | 7 odpovědí
Jste spokojeni s přírodou poblíž vody?
potvory
4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.607 zobrazení | 7 odpovědí
Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?
Dotaz-pruty TRIANA
14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.250 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?
Nové chytej
25.9.2025 | mekvak | chytej.cz | 1.453 zobrazení | 6 odpovědí
Jak jsme již informovali v e-mailu a v článku zde na Chytej.cz, rádi bychom pozvedli tento server opět tam, kam patří – tedy mezi přední rybářská média v České republice a na Slovensku.
To vše ale chceme dělat společně s vámi, našimi čtenáři a přáteli rybařiny. Proto bychom rádi slyšeli váš názor:
Co byste na Chytej.cz uvítali nového?
Jaké rubriky, články nebo obsah vám tady chybí?
Zajímaly by vás více testy vybavení, revíry, videa, rozhovory, reportáže, nebo třeba vzdělávací obsah?
Máte tip, jak vylepšit fórum nebo celé fungování webu?
Každý váš podnět je pro nás cenný a pomůže nám nasměrovat Chytej.cz tak, aby byl co nejvíce užitečný právě pro vás.
Děkujeme všem za názory i nápady – společně můžeme z Chytej.cz udělat opravdu ten nejlepší rybářský revír :)
brigády
15.11.2017 | slanny | Vaše názory | 12.172 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím o váš názor jestli by se ženy RYBÁŘKY měly zúčastňovat brigád pořádaných MO.
Výběr výbavy na přívláč
25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.323 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.
Co to je?
2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 2.982 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová
voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě
napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké
nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké
vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu
nenašla, tak prosím o odpověď..
(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)
FLAJZAR FISHTRON Q9-TX
2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.608 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, chci
tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem
našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za
tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.141 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.