Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

HALÓ !!! Chytejáci !!! Co je s vámi ??? necteno

4.1.2005 | Tomash | Ryby | 2.209 zobrazení | 7 odpovědí

4all : Nevím, co se děje s chytej. cz. Vždy, když jsem sem přišel, tak tu bylo min. 10 reg. chytejáků… V posledních dnech je to ale tak trochu krize. Co se děje? Není s kým plkat. To vás ta zima tak moc ochromila?

Posadlosť prívlačou necteno

25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.391 zobrazení | 7 odpovědí

Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?

Rapala Sliver necteno

24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.482 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?

Placené revíry na Jižní moravě necteno

23.11.2004 | Pavel-Brno | Domácí revíry | 11.093 zobrazení | 7 odpovědí

Poradí někdo nějakej fakt dobrej (placenej) revír,kde se dá za slušný peníze dobře zachytat? ( do 80km od Brna) Díky a ať Vám berou víc než mně!

Rapala LC Long Casting Minnov necteno

8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.752 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.

line stiky necteno

29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.388 zobrazení | 7 odpovědí

V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?

Neobvyklé fotky! necteno

24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.010 zobrazení | 7 odpovědí

Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…

neváznoucí nástraha necteno

4.10.2004 | Prizrak | Dravci | 2.890 zobrazení | 7 odpovědí

Chystám se na jednu lokalitu, na které je na dně hodně kořenů, větví a podobnýho bordelu a aby mě tato lokalita nepřišla zbytečně draho, táži se vás, jestli neznáte nějakou nástrahu, která neuvízne v tom nepořádku. Nebo aspoň nějakou pomůcku, která ji udělá neutržitelnou.

kolik much necteno

28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 2.721 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.

Sumec necteno

4.7.2004 | Bažus | Přívlač | 9.091 zobrazení | 7 odpovědí

Kamarád nedávno chytil sumce. Ponechal si ho,ale nevěděl jak ho zabít,aby nepoškodil hlavu a přitom se ryba netrápila. Nějak to nakonec dopadlo. Porádíte mu jak příště?/já doufám, že ho pustí/

Čím lepíte broďáky? necteno

14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.627 zobrazení | 7 odpovědí

Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky

Příroda u vody necteno

7.4.2004 | Prizrak | Ryby | 2.578 zobrazení | 7 odpovědí

Jste spokojeni s přírodou poblíž vody?

potvory necteno

4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.476 zobrazení | 7 odpovědí

Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?

Dotaz-pruty TRIANA necteno

14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.150 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?

brigády necteno

15.11.2017 | slanny | Vaše názory | 10.769 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o váš názor jestli by se ženy RYBÁŘKY měly zúčastňovat brigád pořádaných MO.

Výběr výbavy na přívláč necteno

25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.175 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.

Co to je? necteno

2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 2.800 zobrazení | 6 odpovědí

Co to je?Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu nenašla, tak prosím o odpověď..

(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)

FLAJZAR FISHTRON Q9-TX necteno

2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.439 zobrazení | 6 odpovědí

FLAJZAR FISHTRON Q9-TXDobrý den, chci tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji

http://www.fishtron.eu/fishtron-q9-tx

Polička necteno

22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 3.904 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.

Brněnská přehrada necteno

31.10.2015 | tulák po hvězdách | Vaše názory | 7.963 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, poprosím o radu.Jak je to s loďkou na Brněnské přehradě?Jsou tam nějáká omezení,musí být loďka někde hlášená kde kotvit, co kradení loděk?Díky