Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Lowrance x87 - sonda
2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.339 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.
Díky
Rada o lovu kaprů ve Francii
15.11.2012 | thomas777 | Kaprařina | 9.344 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar chlapi, máte někdo zkušenosti s lovem kaprů ve Francii?? Doporučil by mi nekdo nějaký revír a jak je to s povolenkou a můžete napsat více ze svych zkušeností. :-)
olovo
5.10.2012 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 2.633 zobrazení | 6 odpovědí
Priatelia … viem zohnat celkovo cca 90Kg olova – trubky a ine odrezky (ale realne som ho nevidel). Cena je 1,€/ Kg (cca 25,– CZK) … problem pre mna je, ze spotrebujem max 5–10 Kg a chalan je ochotny to pustit len ako celok … mate niekto zaujem? a o ake mnozstvo? Finalna cena bude 1,–€ za kilo + realne naklady na postovne … urobim to bez akehokolvek zisku …
Siete rozhadzujem aj na inych zdrojoch a kto prv pride, ma pednost :) … ak ale nedame dokopy tych 90kg, tak z biznisu nic nebude, takze prijimam len predbezne objednavky, ale s pevnym poradim prihlasenych zaujemcov ;)
Shimano Feeder BeastMaster Medium
6.8.2012 | coca | Feeder | 9.052 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec,
budu rád když se semnou podělíte o Vaše zkušenosti s prutem feeder Shimano BeastMaster Medium ? ? ?
Dík !
Revíry v Libereckém kraji
31.7.2012 | Chmur | Domácí revíry | 10.628 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny zkušenější kolegy nejen z LBC kraje. Chytám první rok a tak mám dotaz. Doporučili byste nějaká konkrétní mimopstruhová loviště (i úseky řek) v Libereckém kraji – pestrost zarybnění, prostředí, šance ulovit větší rybu atd? Já zatím chytal dvakrát na Písečáku v Oldřichově – docela příjemný a hezký rybníček, ulovil jsem několik plotic (některé byly docela pěkné) a dva malý kapříky; dvakrát v Příšovicích – moc lidí, těžko se tam jako začátečník orientuji (kde si mám vybrat místo); chytl jsem plotice a cejny. Pravidelně chodím na Harcovskou nádrž, kterou mám kousek od domu. Hodně rybářů, prostředí nic moc, neuvěřitelné množství potkanů:-), úlovky dost fádní (což může být samozřejmě hlavně moje vina:-)- plotice, plotice, plotice, několik středně velkých kapříků a jeden cejn:-). Mějte se a dík za názory.
Svratka 7-8A
21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.294 zobrazení | 6 odpovědí
Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?
Pomoc s výběrem prutů a navijáků
15.6.2012 | Don | Pruty | 3.038 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky
vodní nádrž pastviny
3.6.2012 | vovo | Domácí revíry | 18.393 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaký soukromí nebo svazoví revír v Orlických horách někdo poblíž Sucheho vrchu (budeme totiž ubytovaní na tom Suchém Vrchu) nejak. Tak já jsem našel jen svazovou vodní nádrž pastviny prosím poraďte chytili jste tam někdy nějaké pěkné ryby. A ještě bych se chtěl zeptat jedeme tam o prázdninách s rodiči a se strýcem tak bysme si tam chtěli zachytat jak je to s hostenkou kdyby sme si chtěli koupit za kolik je ?? chtěli by sme to na týden
Rybářský dětský den
7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.073 zobrazení | 6 odpovědí
Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?
Vzdálenost
6.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 16.090 zobrazení | 6 odpovědí
Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?
Názory, tipy & triky.
SG Bushwacker
14.3.2012 | Bulb | Přívlač | 38.439 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má osobní zkušenosti s prutem Savage gear Bushwacker 2.43m 10 – 40g?
Co na jaře? plavačka nebo položená.
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.493 zobrazení | 6 odpovědí
Co myslíte že je vhodnější,na jaře způsob lovu na plavanou a nebo na položenou? Děkuji za odpovědi a rady.
Mivardi Reactor, Imperium
10.2.2012 | xpavli7 | Pruty | 22.857 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zdravím přemýšlím o těchto dvou prutech. Chci aby prut pracoval spíše parabolicky než špičkou. Nikde se ale nemůžu dočíst jak to s těmato prutama je. S feedrem začínám. Jedná se mě hlavně o pruty Medium. Díky moc za reakce.. ;-)
Selektivní nástraha ?
7.2.2012 | zrybenec | Kaprařina | 23.165 zobrazení | 6 odpovědí
Když člověk zakrmuje partiklem jako je kukurice muze se mu na misto dostat i cejn a mensi bila ryba a proto se ptám kdyz budu zakrmovat peletami kterymi se zivi kapri na sadkach tak to privabi male i vetsi kapry na misto lovu a to je ten problem staci ze ma boilie selektivni schopnost nebo nezakrmovat peletami. Maji rozpat cca 15 – 20 min – rozpadnou se na hromadky pro kapra skoro nenasatelne ( ve vetsi mire ano )
Ichtyotoxin
23.12.2011 | -tom- | Vaše názory | 18.741 zobrazení | 6 odpovědí
Že dokáže bejt úhoří krev vcelku svinstvo (v otevřený ráně, oko), to se poměrně dobře ví. Teď jsem se ale dočetl, že nějaký obtíže může mít člověk i z parmy (parmová cholera) a sumečka americkýho. Jde samozřejmě o pasivně jedovatý ryby, takže problémy hrozí asi jenom při nedostatečný tepelný úpravě, nicméně příjemný nejspíš moc nebudou (údajně bylo z parmy v minulosti i nějaký úmrtí???). Nemáte k týhle tématice něco víc? Ideálně osobní zkušenosti?
Dík a pěkný svátky :-) T.
Parták
21.12.2011 | Misak O. | Kaprařina | 42.957 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni hledám partáka minimálně na příští rok, který se mnou bude jezdit na ryby, věnuji se kaprařině, jezdím minimálně jednou za měsíc většinou na soukromé vody, po republice, ale nebráním se slovensku a maďarsku. Jezdila se mnou manželka, ale protože máme prcka tak to ted nějaký čas nepujde. Pokud někdo má zájem ozvěte se!!! Díky Michal
Zimní feeder
20.12.2011 | jirin8 | Feeder | 19.701 zobrazení | 6 odpovědí
Čau. Zakládám tot fórum abych se mohl dozvědět něco více o zimním feederu. Za nedlouho mám zimní závody a chtěl bych se umístit na příčce nejvyšší. Konkrétně mne zajímá např. nástrahy, krmení, návazce, háčky,apod. Budu chytat v Ústí na Labi pod zdymadly. Tak aby jste věděli co to je za lokalitu. Dík MOC!!
Jaký sumcový multiplikátor?
13.12.2011 | minnow | Sumcařina | 14.137 zobrazení | 6 odpovědí
Chci si koupit multiplikátor na sumce a požádat vás o radu který si vybrat, cena přibližně do 2500kč. Díky
Prosím o radu ve výběru prutů
6.12.2011 | carpteam kometa | Pruty | 10.733 zobrazení | 6 odpovědí
Nemohu se rozhodnou mezi dvěma pruty TFG delta xs 2,75lb , FOX warrior s 2,75lb. nemáte někdo s těmito pruty nějáke zkušenosti? Dík za odpověď
Výrobce obratlíků v ČR
30.11.2011 | JKemr | Tipy & triky | 10.911 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny rybářské kolegy. Chci se zeptat, jestli netušíte, jaká firma u nás v ČR vyrábí rybářské pevnostní obratlíky. Moc díky za všechny tipy.