Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g
5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.291 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…díky všem
Naviják SPRO Dragmaster EX-Class 830
3.2.2011 | Jose79 | Feeder | 11.248 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar kamarádi,uvažuji jestli zakoupit tento stroj,co Vy na to-nemáte ho někdo nebo z Vašeho okolí?
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…30-1822.html
nebo tento:
Rybaření na Floridě ?
3.1.2011 | Killbeggan | Rybaření v zahraničí | 4.877 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj všem, chystám se v březnu na dovolenou za kamarádem na Floridu (Daytona Beach) na atlantické straně. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás osobní zkušenosti s rybařením na Floridě, případně jestli by nemohl dát nějaký odkaz, nebo tip na osvědčený (asi)jednodenní rybářský výlet. Budeme mít auto, takže není problém přejet třeba i do mex. zálivu. Na internetu je informací sice spousta, angličtina pro mně taky není problém, ale preferuji radši osobní zkušenost a případné doporučení. Kdyby někdo něco věděl, uvítám jakoukoliv radu. Klidně dávejte i případné negativní zkušenosti. Díky!
P.S. To samé se týká případně i návštěvy NP Everglades, ikdyž to je trošičku mimo téma tohoto serveru :-) Přecejen krokodýli se tak často v Čechách nechytají.
rozbitý naviják
17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.538 zobrazení | 6 odpovědí
dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem
výroba boilies
21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.554 zobrazení | 6 odpovědí
včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu
ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.
Naviják na ultralehkou přívlač
28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.560 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!
Kam na lipno v okolí Černé v pošumaví
19.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.618 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím,mohl by mi někdo poradit,kde se dá chytat v okolí černé v pošumavý,mám na mysli položenou na kapra, či dravce,poradí někdo??díky..
zalepení prsaček
14.7.2010 | frenki | Tipy & triky | 3.174 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové, jak zjistím kde mi tečou prsačky (dýcháče), když vylezu z vody mám na spodňácích sem tam vlhké kolečko, ale nevím kde mi to teče uvítám rady, díky.
vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku
8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.551 zobrazení | 6 odpovědí
má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info
Rapala - háčky SureSet
2.7.2010 | Prutos | Dravci | 2.400 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím kolegy vláčkaře.
Na mnoha Rapalách se v poseldní době objevily tzv. SureSet háčky.
Jaké s nimy máte zkušenosti na „normální“ přívlač? Jak jsou odolné
vůči sumčímu stisku?
Podělte se o zkušenost.
JAK NA VELKÉ AMURY
7.6.2010 | DJ | chytej.cz | 4.425 zobrazení | 6 odpovědí
Rád bych se zeptal zkušenějších, jak na velkého amura na stojatý vodě. Jsem členem malé ryb. org. a v našem revíru je nekolik amurů nad metr. Ryby který jsem viděl na hladině maj dle mého hodně nad metr. Nikdo ale zatím tuhle rybu nebyl schopen přinutit k záběru a krom několika kousků do 70cm se u nás amur nechytil. Včera jsem na mouchu z hladiny sebral 4 kapry kolem 50cm, ale amur nezareagoval žádnej. A proto se ptám, jak na ně.
Feeder od Mitchella
28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.337 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.220 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
SHIMANO Alivio BX DL - který typ?
20.2.2010 | djtomme | Pruty | 4.522 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, chci si pořídit prut SHIMANO Alivio BX DL. Který typ byste mi prosím doporučili pro co nejdelší hody? Děkuji.
1 Alivio BX 12275 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 2,75lbs
2 Alivio BX 12300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 3,00lbs
3 Alivio BX 13300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 390cm zátěž: 3,00lbs
Echolot - system jednotek
2.2.2010 | JirkaT | Ostatní nádobíčko | 2.363 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zobrazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.
rozpoznavaci pohlavi u ryb
25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.629 zobrazení | 6 odpovědí
Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin
Krásný dárek pod stromečkem
25.12.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní nádobíčko | 2.527 zobrazení | 6 odpovědí
Vím,že tento dárek mohu použít v okolí Ostravy třeba na revíru Vrbice a Těrlicko.Prosím o radu,kde ještě jinde se může tento motor používat v jiných krajích a na kterých revírech? Studovala jsem Rybářské řády,ale nic moc jsem nezjistila.Motor chci použít hlavně na vyvážení při lovu sumců.Petrův zdar
ŠTÍTKY POD TROFEJE
1.12.2009 | frenki | Obchod | 2.918 zobrazení | 6 odpovědí
Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.
morava 9 a kapři
27.11.2009 | kalfos | Kaprařina | 2.172 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych vědět jestli tam berou kapři na boilies.já mám docela dobré zkušenosti.
rybářská burza
24.10.2009 | noba | Obchod | 8.767 zobrazení | 6 odpovědí
nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.