Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Soukromý revír u Olomouce necteno

13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.391 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?

Prívlačový podberák - sieťka? necteno

1.4.2008 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.520 zobrazení | 6 odpovědí

Akú hlbokú sieťku a z akého materiálu by mal mať podľa Vás, prívlačový podberák a to najmä vzhľadom na časté zachytánie sa, hlavne trojhákov z voblerov do sieťky? Vychádzam z toho, že prívlačový podberák by mal mať skôr tvar muškárskeho podberáka a to kvôli jeho prenosnosti a mobilnosti.

Harta a boilí? necteno

11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.346 zobrazení | 6 odpovědí

Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,pod­zim,zima.

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.096 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha necteno

22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 1.976 zobrazení | 6 odpovědí

Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?

Naviják Snowbee XSD 780 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.649 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.079 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

VRANOV A NOVÉ MLÝNY necteno

10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.563 zobrazení | 6 odpovědí

V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouško­vi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.

Bačalský mlýn necteno

6.1.2008 | gabo | Rybaření na dírkách | 8.575 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat zda byl letos někdo na Bačalech www.rybarenibacaly.cz s jakým výsledkem.

Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m necteno

31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.284 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.

KINGFISHER CARP 360 2.75LBS necteno

25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.009 zobrazení | 6 odpovědí

nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc

Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma necteno

8.11.2007 | mobydyk | Pruty | 2.837 zobrazení | 6 odpovědí

Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky

Svratka3 necteno

4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.234 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?

Volframová fólie necteno

29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.775 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky

Čirá intermída necteno

6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.668 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík

Blahopřání k narozeninám necteno

3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.828 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Dě­kuji moc

rapala cd 01...countdown 2,5cm necteno

26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.333 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)

Rybařina na Mrhalu necteno

23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.314 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.

Kolik prutů??? necteno

6.8.2007 | hajan | Ryby | 5.011 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.

Grécko necteno

30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.193 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem