Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Soukromý revír u Olomouce
13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.391 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?
Prívlačový podberák - sieťka?
1.4.2008 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.520 zobrazení | 6 odpovědí
Akú hlbokú sieťku a z akého materiálu by mal mať podľa Vás, prívlačový podberák a to najmä vzhľadom na časté zachytánie sa, hlavne trojhákov z voblerov do sieťky? Vychádzam z toho, že prívlačový podberák by mal mať skôr tvar muškárskeho podberáka a to kvôli jeho prenosnosti a mobilnosti.
Harta a boilí?
11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.346 zobrazení | 6 odpovědí
Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,podzim,zima.
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.096 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha
22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 1.976 zobrazení | 6 odpovědí
Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?
Naviják Snowbee XSD 780
9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.649 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.079 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
VRANOV A NOVÉ MLÝNY
10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.563 zobrazení | 6 odpovědí
V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouškovi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.
Bačalský mlýn
6.1.2008 | gabo | Rybaření na dírkách | 8.575 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat zda byl letos někdo na Bačalech www.rybarenibacaly.cz s jakým výsledkem.
Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m
31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.284 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.009 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma
8.11.2007 | mobydyk | Pruty | 2.837 zobrazení | 6 odpovědí
Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky
Svratka3
4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.234 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?
Volframová fólie
29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.775 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky
Čirá intermída
6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.668 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík
Blahopřání k narozeninám
3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.828 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Děkuji moc
rapala cd 01...countdown 2,5cm
26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.333 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)
Rybařina na Mrhalu
23.8.2007 | ??? | Domácí revíry | 6.314 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Zkušenosti se soukromým revírem-rybník Mrhal.
Kolik prutů???
6.8.2007 | hajan | Ryby | 5.011 zobrazení | 6 odpovědí
Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.193 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem