Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Váš názor na soukromé revíry
26.1.2011 | slanny | Vaše názory | 7.092 zobrazení | 35 odpovědí
Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.
Roburova dovolená 2011
26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.512 zobrazení | 68 odpovědí
nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.
Sdělte prosím jaké máte zkušenosti s výdejem povolenek
25.1.2011 | pilot | Legislativa | 10.722 zobrazení | 92 odpovědí
Dobrý den, nevím jaké systémy ve vydávání Ryb. lístků a placení čl. známek jsou v různých MO ČRS . V Hradci Králové – prostě přijdete na „rybárnu“, vystojíte si ( jak a kdy ) frontičku – i 35 min. a dostanete se k příslušnému funkcionáři a ten provede potřebné a po zaplacení obdržíte ryb. lístek i se zaplacenou čl. známkou. Podotýkám a to je velké + Hradecké MO ČRS že má stanovenou výdejní dobu i hodiny. Nejde to někde u Vás ve Vaši MO lépe ? Rychleji ? Efektivněji ? Prosím sdělte svoje názory a nápady. Děkuji
Šňůra Master Catfish Strong
25.1.2011 | skipi007 | Sumcařina | 3.889 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se sumcovou šňůrou Master Catfish Strong např. tady http://www.chytapust.cz/…00m/d-72894/ Chtěl bych ji letos vyzkoušet ale nechcou se mi vyhazovat zbytečně penize, loni jsem koupil Spiderwire camo 0.40 mm a moc spokojený jsem nebyl .
dovolená 2011
25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.384 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraďte díky
Lov kaprů v zimě na Labi
25.1.2011 | martas-.- | Plavaná | 12.262 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem kaprů v zimě na Labi nebo i na jiných revírech? a nachytal někdo velký kapry na plavačku na Labi?
dovolená 2011
24.1.2011 | lukane | Položená | 2.881 zobrazení | 3 odpovědi
dovolená v čechách v chatce na břehu rybníku.nejlépe chytání od chatky z mola.rád bych jel na dovolenou do chatky.v minulosti jsem byl na mrhalu a chtěl bych jinak,ale něco podobného.
brčka a jejich barvení
24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 2.884 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.
Dyje 10,11 a parmy
24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 3.837 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.
Jelen Jesen
24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.504 zobrazení | 78 odpovědí
Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?
Sensas alebo Mosella?
24.1.2011 | zulu | Feeder | 7.873 zobrazení | 37 odpovědí
Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?
klub pro mladé boilisaře
23.1.2011 | jirka99 | Kaprařina | 2.520 zobrazení | 16 odpovědí
forum pro mladé kapraře kde se muzete navzajem pomahat a doplňovat. nejvhodnější věk 13 –18let.
Mikrosignalizátor
23.1.2011 | manuna | Ostatní nádobíčko | 2.214 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Má někdo zkušenosti z mikrohlásičem na prutech a při záběrech (jde ladit ton atd.)
Sirio 3000 Vi
23.1.2011 | Walley | Navijáky | 2.371 zobrazení | 1 odpověď
Nezná,prosím někdo tento naviják??(Sirio 3000 Vi)model japonské značky RYOBI, vyráběný v licenci pro značku Tubertini.Chtěl bych ho na lehkou až střední vláčku.Co myslíte dobrá volba??Jestli má někdo zkušenost,napište prosím.
Stav vody v Táboře
20.1.2011 | Rex2 | Domácí revíry | 1.878 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím vás tu všechny Chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo neví, jak to vypadá s vodou v Táboře na Lužnici a Jordánu? Jestli má smysl si tam na zítřek brát vůbec prut.Děkuju
Výbava na sumce
19.1.2011 | michal94 | Pruty | 21.060 zobrazení | 64 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100
Díky za odpovedi
Stav vody v Ostravě
18.1.2011 | samotm | Domácí revíry | 1.951 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, jak to prosím vypadá v Ostravě na stojácích? Jsou ještě pod ledem? Konkrétně mě zajímá revír Odra 2A – rameno pod VŽ. Případně jestli jsou tam ryby (hlavně plotice a cejni). Zítra jedu do Ostravy, tak at vím, jestli si s sebou mám vzít pruty. Díky moc.
První přívlačový prut - poradíte prosím?
18.1.2011 | amiksovsky | Přívlač | 8.201 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Vím, že těchto témat je zde dost, přesto bych poprosil o rady pro začínajícího vláčkaře. Chtěl bych si pořídit úplně první přívlačový prut. Chtěl bych s ním chytat na menších i větších řekách, občas i na nějakém rybníku či nádrži. Jelikož jsem začátečník, mám v plánu začít s menšími rybami, ale kdyby se podařilo chytit třeba větší štiku, aby to prut vydržel. Pokud mohu také poprosit výběr vhodného navijáku k prutu. Vše by mělo být max. do 3000 Kč. Předem mockrát děkuji za ochotu!
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | Navijáky | 229.339 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
lov ryb na Lipně
16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.435 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.