Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor necteno

2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.487 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html

Kde jsou vecí okouni??? necteno

2.8.2010 | Shrek23 | Dravci | 7.549 zobrazení | 68 odpovědí

Poslední dobou zjišťuju že mizí velcí okouni. Kde jsou ty časy kdy jsme jezdily na vláčku na velký okouny a za pár hodin jsme měli deset okounu kolem 40 cm a plno menčích jsme pouštěli . Teď když vytáhnu za sezonu pět okounů nad 30cm je to zázrak a je to čím dál horší a horší. Byl bych pro aby tahle ryba dostala šanci a dali jí míru aspoň 25cm. Kdo je pro aby se dala okounovi tahle šance???

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.332 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

Vhodný vláčák a naviják s přední brzdou necteno

2.8.2010 | Mireczech | Přívlač | 2.567 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím,

kdysi jsem chytával ryby, je to 10 let zpátky. Taková těžká amatéřina, prut lipno, naviják MK 110 (TOKOZ). Bavilo mě nejvíce vláčení, můj poslední úspěšný lov. 3 štiky (40cm) a jedna kolem 60 se mi vytřepla (nebylo divu s takovou „výzbrojí“.

Chtěl bych se začít věnovat přívlači. Chytat převážně štiky, okouny, boleny střední velikosti (pokud to tak lze říci). Návnadu zatím nevím, měl jsem rád woblery, okolo 7–10 cm, ale také rotačky (gramově nevím, ale typoval bych okolo 10g)

Vybral jsem si prut Daiwa Fisher TriForce 2,7m 8–35g nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 10–30g. (uvidím jak mi který sedne do ruky)

Naviják se mi šikuje více se zadní brzdou, ale zvyknu si klidně na přední, když je na přívlač doporučována. Vybral jsem si Naviják Shimano Catana 2500FA.

Nevím pak jestli pro začátek bude lepší vlasec a nebo koupit nějakou splétanou šňůru, např. Fire Line Crystal 0,17mm/10,20kg nebo Fire Line Crystal 0,15mm/7,90kg.

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.707 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

který z těchto ,,těžších" průtů - na vláčku necteno

30.7.2010 | FISHERBOY | Pruty | 33.893 zobrazení | 173 odpovědí

Zdravím, opět já, Fisherboy, sem cpu nějaký dotaz, protože bych rád slyšel váš názor.. chci si koupit nějakej proutek na těžší vláčku… . Mám proutek do 30 g tak abych si rozšířil možnosti. Mohli byste mi něco doporučit? Cílená ryba – štika, candát, aby to přežilo i sumce kdyby se splet. Ideálně cenově prut kolem tisícovky, když bych se hodně kroutil tak i 1500:D :D ale vejš už ne.. Zatim jsem koukal na rsp-fishing, tam bych volil z těchto prutů:

http://www.rsp-fishing.cz/…-40-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-70g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-30-80g-akce

http://www.rsp-fishing.cz/…-21-50g-akce

klidně navrhněte i jiné, budu jedině rád za každou dobrou radu. Díky chlapi:)

Chov Okouna necteno

29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.222 zobrazení | 19 odpovědí

Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky

Čepice s vlastním nápisem necteno

29.7.2010 | FISHERBOY | Obchod | 16.981 zobrazení | 215 odpovědí

Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?

Chuck Norris necteno

29.7.2010 | osprey | Vaše názory | 92.630 zobrazení | 288 odpovědí

Robur nastínil, že jsme si jako server trestuhodně dovolili ignorovat existenci takového fenoménu jako je Chuck Norris. Bude jistější toto opomenutí napravit, u Chucka člověk nikdy neví…

Vesta necteno

26.7.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.612 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravíčko…koukám se po nějaký vestě a zalíbila se mi vesta od Dragonu, ale nemam s tim zkušenosti, chci se optat, jakej je rozdíl mezi ( praktickej) mezi verzí short a long (o kolik se to liší) a este mi jde o určení velikosti (měří se to stejne jako u trik a mikin??

Přeprava špiček necteno

25.7.2010 | Tino | Feeder | 2.965 zobrazení | 18 odpovědí

Jak je nejlepší přepravovat špičky?

Asi mi napíšete, že v tubusu na to určeném, ale zajímalo by mě, jestli to jde jinak. Prostě abych pokaždé nemusel u vody dělat montáž znova. Samozřejmě jen když chodím na stejnou vodu a na stejné ryby.

Ptám se na to, protože jsem zlomil první špičku. :) A náhradní jsem si nechal doma, neb se lámou jen o velké ryby, že áno? Ale cejnky šlo chytat i bez prvního očka. :))

připojení echolotu k zavážecí loďce necteno

23.7.2010 | tona | Ostatní nádobíčko | 2.735 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, potřebuji poradit, lze připojit Humminbird piranhaMax240 k zavážecí loďce? Popřípadě jaký echolot? děkuji za poradu

Těšíte se na ochlazení o víkendu necteno

23.7.2010 | lednacek | Vaše názory | 2.457 zobrazení | 17 odpovědí

Bude následné ochlazení znamenat lepší rybačku nebo naopak?Bude mít jiný vliv na řece a na stojáku?

Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH necteno

21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.302 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…

Jak nastražit "mlaskačku" necteno

21.7.2010 | PrasatkoBile | Kaprařina | 10.387 zobrazení | 14 odpovědí

Položím téměř amatérský dotaz, ale běžně lovím na boilies a zkrátka techniky lovu na dně. Letos mě nutí vedra hledat kapry na hladině a narážím na vlastní neznalost a nezkušenot této techniky. Zkrátka nevím jak správně nastražit chleba nebo rohlík aby vydržel na háčku (nebo háček v něm) o něco déle. Vždycky mi to rozmydlí malé plotice a připlouvající kapr si už v klídku jen sežere rohlík zbavený háčku, který po útocích drobotiny vypadne. Zkoušel jsem už i háček proplétat chlepem za pomoci jehly, ale efekt je stejný. Budu rád za rady a postřehy. Opravdu jsem to letos zkusil poprve a jediné co jsem chytil byla plotice, která si zamotala vlasec za žábry přiom mám místo kam jezdí krásní kapři, ale drobotina se vrhne na nástrahu rychlostí Piraní a vyvstane výše popsaný problém.

těsto na pelety necteno

20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.266 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R

p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra

Dotace na soukromé rybníky necteno

18.7.2010 | malej.uzasnak | Vaše názory | 18.722 zobrazení | 12 odpovědí

Mohu se zeptat jak je na tom česko s dotacemi na rybníky jestli s tím má někdo skušenosti at´ poradí. Předem dekuji za odpovedi

Prosím doporučení na kemp, či chatu necteno

16.7.2010 | pepa750 | Ubytování | 3.099 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím rybáře. Mám prosbu, zda by jste mi někdo neporadil, kam bych mohl příští týden vyrazit na tři noci s mou manželkou a tříletou dcerkou na ryby. Potřeboval bych nějaký kempík, či chatku, kde se dá chytat na celosvazovou povolenku, nejlépe, kde jsou sumci. Dále by to chtělo, aby se v místě dalo i vykoupat, nějaké houpačky, či prolézačky a hlavně kiosek, či restaurace. Děkuji všem za rady. Josef S.

Geocaching a ryby necteno

16.7.2010 | Robur | chytej.cz | 21.575 zobrazení | 12 odpovědí

Spousta z nás holduje i dalšímu koníčku. Nemáte nějaký tip na rybářky zajímavou cache, tj. asi u nějaké pěkné vody. Případně bych to směřoval na zakládání kešek přímo u revírů, zabijeme 2 mouchy jednou ranou:-D.

Oprava muškařské šňůry necteno

15.7.2010 | MB | Ostatní nádobíčko | 2.348 zobrazení | 1 odpověď

Nevíte jak opravit muškařskou šňůru (plovoucí), která je na konci prodřená (mám ji 5 let)? Nějak bych to chtěl zalepit ať se ten konec nenasakuje a nepotápí, ale nevím čím ať to tam vydrží:-D Máte s touto situací nějaké zkušenosti?:-D