Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

nový rybník adašov necteno

1.5.2009 | toms | Kaprařina | 8.345 zobrazení | 10 odpovědí

chcise zeptat zda už tam někdo svás byl a kdyštak jak zachytal.A naco totam nejlíp bralo.

Krmení s boilie necteno

1.5.2009 | sumecryba | Kaprařina | 2.845 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení kolegové rybáři.Myslíte si že je vhodné na určitých rybářských revírech krmit boiliem z pytlů.Není to překrmování?A vůči ostatním kolegům rybářského cechu správné.

Rybářská mluva necteno

29.4.2009 | Libor | Vaše názory | 20.569 zobrazení | 123 odpovědí

Zakládám téma, rybářská mluva. Co znáte, dávejte sem. Můžete i moderní, nové co používáte.. Setkáváte se u vody s rybářskou mluvou?

Vojáčkovky necteno

20.4.2009 | Rybman | Přívlač | 2.691 zobrazení | 8 odpovědí

Máte s temito rotačkami nějaké zkušenosti?…mám si je obědnat?…mluvím o velikostech 0, 00 a 000

Muškaři Frýdek nebo Ostrava. Napiste. necteno

20.4.2009 | Kímot | Muškaření | 2.911 zobrazení | 4 odpovědi

Dobry den, uz je to nejakou dobu, co jsem psal at se mi ozve nejaky muskar z Ostravy nebo okoli a ozval se jen jeden klucina z Bruntalu. Tak se chci jen zeptat tady panu muskaru, proc nikdo nenapise? Potreboval bych poradit a hlavne zajit s nekym k vode a probrat to vsechno tam, takove psani pres net je na prd. Kazdy kdo zacina neni zadny odbornik a potrebuje obcas pomoc. Dekuju i tomu, kdo si to treba jen precte. Moje sezona zacala dvema nezdary a stve me to, protoze nevim, kde je chyba. Takze diky. Byl bych rad, kdyby se me nekdo ujal. Tom

Transport navijáků necteno

19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.269 zobrazení | 16 odpovědí

Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI PRUT necteno

19.4.2009 | Losfedos | Pruty | 12.522 zobrazení | 103 odpovědí

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI prut?vase postrehy.JAke uprednostnujete delky ,gramaz a typ prutu.?

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | Ostatní ryby | 17.884 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

Rybářské nesmysly necteno

17.4.2009 | Robur | Vaše názory | 12.604 zobrazení | 65 odpovědí

zakládám toto fórum jako pomník všem nesmyslům z rybářské literatury či pomůcek atd. Inspiroval mně k tomu Saturnin, který měl též zařízenu Kancelář na uvádění věcí na pravou míru. Takže pokud někde nějakou perličku objevíte, tak ji sem hoďte, ať se můžeme zasmát.

Kam na mimopstruhové vodě na pstruhy? necteno

17.4.2009 | | Dravci | 10.531 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Zdravím všechny přátele nejlepšího odpočinku na světě. Jsem z Prahy a často slýchám a čtu, jak na různých revírech kolem Prahy lidé chytají pstruhy a siveny na mimopstruhových vodách. Chtěl bych zde rozpoutat diskusi, kam na ně.. Já osobně znám jeden revír a to hned v Praze pod Helmovským jezem. Jestli znáte nějaké jiné poblíž Prahy třeba na Berounce či na Vltavě, tak sem určitě napište…

Dáždnik s bočnicami necteno

15.4.2009 | ??? | Obchod | 2.226 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdrastvujte…Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…prosím o radu

http://www.pelada.sk/…s-bocnicami/

alebo (CULTURE CHEYENNE)

http://www.pelada.sk/…niky/sanger/

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | ??? | Ostatní nádobíčko | 1.907 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

alebo (CULTURE CHEYENNE)

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | | Ostatní nádobíčko | 1.845 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

alebo (CULTURE CHEYENNE)

vysazení ryb v Červenem potoku (Slaný) a rybníce necteno

15.4.2009 | blanca | Vaše názory | 2.472 zobrazení | žádná odpověď

Dobrý den,rádi bychom radu od zkušených rybářů. Naši projekční kancelář investor požádal, abychom prověřili, zda bude možné v obnoveném náhonu u Červeného potoka (okres Slaný) vysadit nějaké ryby, ten náhon pak pokračuje přes soukromé zahrady kolem mlýna do nově vyhloubeného rybníka. Představa byla, že ty ryby budou plavat v náhonu, zdržovat se v tůňkách kolem náhonu a posléze v rybníku,kde by se event. mohly lovit. Rybník má cca 8tis.m2, náhon měří v lokalitě asi 800m. Je možné že se ryby budou i vracet proti proudu(tok bude velmi mírný, je to téměř rovina), aby neskončily pouze v rybníce? Jaký druh ryb můžeme uvažovat? Aby nám neobpluly Červeným potokem pryč, uvažovali jsme o síti, která by udržela rybky v náhonu a rybníce – je to reálná představa? Děkuji za jakékoliv názory a rady.

Navijáky YORK necteno

14.4.2009 | Char | Vaše názory | 2.276 zobrazení | 2 odpovědi

Máte zkušenost s navijáky YORK? Například York Enigma použitelný na prívlač nebo CarpMission s volnoběžou brzdou k lovu na feeder nebo kaprařinu.

Kam na štiku či pstruha? necteno

14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.031 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?

boilies a prášek v balení necteno

14.4.2009 | | Kaprařina | 2.747 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zdravím všechny, zeptám se opět na věc, kterou většina z Vás považuje za samozřejmost. Snažil jsem se najít na netu odpověď ale „gůgl“ mi neodpovídá na to co bych chěl přesně vědět. Dnes jsem si na zkoušku koupil rohlíkové boilie a v balení je i nějaký prášek v sáčku. Bohužel jsem si toho všim až mimo prodejnu a už jsem neměl možnost se vrátit a zeptat se. Na internetu jsem zjistil, že jde „pravděpodobně“ o dip, ale již jsem nezjistil „jak“ a „kdy“ jej aplikovat. Předem díky každému kdo poradí co s tím práškem, nebo jestli ho vyhodit (jako jsem to někde četl).

CA Hitra necteno

13.4.2009 | _*Aston_* | Rybaření v zahraničí | 5.882 zobrazení | 5 odpovědí

CA Hitra-Grefnesvagen 2–14 kvetna ? kdo jede?nebo kdo tam byl napiste neco.. jaky to tam.. na co chytat atd..diky;

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.634 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Rapala nebo Ja !!!!!!! necteno

10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.075 zobrazení | 18 odpovědí

Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).