Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.102 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.

Penzion Ivana necteno

8.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.350 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou

Pěst na oko MO Jihlava mládež necteno

7.2.2008 | Salmo | Legislativa | 12.563 zobrazení | 74 odpovědí

Já a schwara si chceme trošku postěžovat na naší místní organizaci Jihlava. Důvod je prostý. Nám (mládeži do 15 let) vydávají povolenku až v půlce dubna a pořád se vymlouvají že toho mají moc na práci a na nás nemají čas. Přitom máme dávno napsané testy i zaplacený příspěvek atd. Je to docela nespravedlivé, protože rybářský lístek si kupujem snad na rok a né na 8 měsíců. Všem ostatním vydávají lístek okamžitě jak si pro něj přijdou jenom nám ne. A my tak ze zimní a skoro i z jarní části sezony nic nemáme. Jaký je na to váš názor?? Neděje se něco podobného i u vás??

Klacky necteno

6.2.2008 | Sander | Pruty | 35.524 zobrazení | 15 odpovědí

Chlapi máte někdo tyhle teleskopy? Kdyby se u nich vzadu uřízla rukojeť, hodily by se mi na hady a podobné potvory. Asi ve 3,60m a 2,75lbs. Za případnou recenzi děkuji.

jarní závody Luhačovice necteno

5.2.2008 | toms | Závody | 3.046 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa

Střelné hlavy necteno

5.2.2008 | modrak | Muškaření | 9.164 zobrazení | 47 odpovědí

Dovolil bych si mezi zdejším osazenstvem provést menší anketu na téma:

1. Jako running lajnu preferujete a proč?
  2. Jakým způsobem vybíráte kombinaci střelné hlavy a running lajny (průměry, AFTMA … )?
  3. Jak volíte AFTMA hlavy s ohledem na AFTMA prutu? Přizpůsobujete hlavu prutu jejím zkracováním?
  4. V čem vidíte zásadní odlišnosti v technice hodu, třeba oproti dablcuku s běžným WFkem?

Děkuji za vaše odpovědi k tématu.

Porada o revírech necteno

5.2.2008 | radar | Domácí revíry | 2.041 zobrazení | 11 odpovědí

Můžeme si pomoct s výběrem vhodného místa na našich revírech :)

muškařský TVV 2008 necteno

4.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 2.328 zobrazení | 13 odpovědí

22.2. – 24. 2. 2008 Kostelec nad Orlicí

Brigáda?ANO či NE necteno

4.2.2008 | Piranha | Legislativa | 9.941 zobrazení | 86 odpovědí

Otevírám diskuzi na téma brigáda.Myslíte si, že by se mělo chodit pravidelně na brigády, nebo by se místo odpracovaných hodin mělo platit? Dříve jsem byl toho názoru že si jí raději zaplatím, protože celý rok funkcionáři na vše kašlaly a spolíhalo se, že příjdou brigádníci a oni už to odmáknou.Nyní po deseti letech placení brigád jsem byl pracovat a měl jsem z toho docela dobrej pocit.Osobní pocit že jsem přispel k nečemu dobrýmu.

Big baitruner M necteno

4.2.2008 | vlnac | Navijáky | 2.750 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj nemá big baitruner m malou cívku jezdim na Orlík a chci si ho koupit ?

Prut na sumce necteno

2.2.2008 | ksandik13 | Pruty | 2.362 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec máte nikdo zkušenosti s timto prutem na sumce od shimana??? www.gammarus.cz

jak na perlíny necteno

1.2.2008 | kamos007 | Bílá ryba | 10.415 zobrazení | 135 odpovědí

chodíte někdo chytat perlíny?

Nejlepsi dravcove reviry necteno

31.1.2008 | Jonny94 | Dravci | 3.006 zobrazení | 11 odpovědí

lidi jestli znate naky reviry s hdne dravcema tak mi pls poradte naky piskovny dravcovy reky bo udolni nadrzev okoli Plzne pls poradte

Hracholuska prehrada necteno

30.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.068 zobrazení | 15 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate skusenosti s chytanim dravich ryb na teto prehrade!jestli tam sou sumci Atd… proste vsechny zajimavosti o teto prehrade

Rybářské hry necteno

29.1.2008 | sidonius | chytej.cz | 2.439 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak mám stáhnout rybářskou hru na stránce:novoh­radecak.webgar­den.cz tu přívlač děkuji za odpověď

Dotaz k sumcům na jaře necteno

29.1.2008 | rgb23 | Sumcařina | 2.697 zobrazení | 11 odpovědí

Hade, než to tady blokneš… koukám do legislativy a : od 1.ledna do 15. června je v mimopstruhovém rybářském revíru sumec velký hájen… Nejsem sumcař a nikdy jsem nad tím dřív nepřemýšlel, ale o pstruhovkách a sumcích se tam nic nepíše (nebo jsem nenašel tu podstatnou formuli. Jak to teda je?

chytej Plzen a okoli necteno

28.1.2008 | Jonny94 | chytej.cz | 1.706 zobrazení | 2 odpovědi

pls poradte nejake dobre reviry s peknyma rybama v okoli plzne ale ne soukrome !!dekuji vam vsem za odpovedi

Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců? necteno

28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.121 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,ma­teriál,zpraco­vání,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....

Lov sumců na jaře necteno

28.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 3.009 zobrazení | 4 odpovědi

Jak chytáte sumce na jaře když jsou dravci ještě (bohužel)hájení? nějaký povolený a hlavně účinný návod. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Kolik druhů ryb za sezonu nachytáte? necteno

28.1.2008 | dvorak | Ostatní ryby | 11.977 zobrazení | 108 odpovědí

Včera jsem to pro zajímavost počítal a dostal jsem se k sedmnácti druhům. A jak jste na tom Vy?