Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
PF 2008
30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.711 zobrazení | 5 odpovědí
Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.
vlasec
30.12.2007 | | Muškaření | 2.746 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké vlasce používáte při muškaření za muškařskou šnůrou?
Salmo THRILL
30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.182 zobrazení | 18 odpovědí
Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?
Signalizátor záběru
30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.408 zobrazení | 22 odpovědí
Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.
Revíry na Odře a nová dálnice?
29.12.2007 | MilanG | Domácí revíry | 2.217 zobrazení | 12 odpovědí
Mám prolezený severní břeh Odry od Studénky po Bohumín. Několik let jsem vnímal výstavbu dálnice a související změny v okolí, nyní je hotovo, proto se ptám na názor ostatních: Co se dá čekat v revírech dotčených výstavbou dálnice, budou změny k horšímu nebo lepšímu?
Petrův zdar 2008
29.12.2007 | Rico | Výstavy | 3.310 zobrazení | 2 odpovědi
Chystáte se už teď na „Rybářský veletrh: PETRŮV ZDAR 2008“ ?
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.703 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Kam na dovolenou???
27.12.2007 | čabi | Domácí revíry | 2.991 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika.Předem díky.
Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne?
27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 2.912 zobrazení | 10 odpovědí
potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | Domácí revíry | 139.836 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
prut
23.12.2007 | | Muškaření | 4.168 zobrazení | 23 odpovědí
chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D
Vánoční dárky
21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.267 zobrazení | 43 odpovědí
No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!
pohlaví ryb
20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.184 zobrazení | 8 odpovědí
omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)
Parma -červ vs. rousnice
20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.490 zobrazení | 23 odpovědí
tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?
Výstavy Rybaření vs. For Fishing
18.12.2007 | regulus | Výstavy | 90.687 zobrazení | 660 odpovědí
EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).
EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
JAXON CRYSTALIS HEAVY CAST (carp 3lb)
17.12.2007 | morho2 | Pruty | 2.715 zobrazení | 1 odpověď
Nazdar chlapi!!!som na 99% rozhodnuty,ze do tohto prutu idem..a co vy???mate nijake skusenosti???
Kvalitní zavír.nůž
16.12.2007 | sus1 | Ostatní nádobíčko | 40.046 zobrazení | 206 odpovědí
Chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zavírací nůž, můžete nějakej doporučit dle vašich zkušeností? Díky. Cena tak kolem 3000 Kč.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.828 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.008 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.