Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Balsa v Brně
7.5.2007 | markov | Obchod | 4.663 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny Brňáky. Poradíte mi, kde se dá v moravské metropoli sehnat balsové dřevo? Za odpovědi předem dík
Marmyška a splávek?!
7.5.2007 | Tumi | Plavaná | 2.786 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim všechny, dneska se chystám poprvý na ryby a chtěl bych vyzkoušet marmyšku se splávkem mohl byste mi pls někdo poradit techniku?!Jsem vláčkař takže vůbec nevím na co ryby v tuhle dobu berou takže kromě marmyšky byste mi mohli též poradit nějakou nástrahu ;-) Sám vím že by si to chtělo přečíst nějakou literaturu nebo nějaký článek ale na to teďka z důvodu školy a jiných aktivit jako jsou práce atd. nemám čas
Takže Vám všem děkuji za odpovědi
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.041 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Prut Snowbee
5.5.2007 | Sotík | Muškaření | 3.176 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s prutem Snowbee-Zircon a nebo s prutem Snowbee Zr 2.Chtěl bych si totiž jeden z nich zakoupit. Předem děkuji za každou odpověd.
rotační třpytka
5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.369 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?
Rybaření v Ústí nad Labem
4.5.2007 | BlueShark | Domácí revíry | 8.942 zobrazení | 60 odpovědí
Ozvete se kdokoliv kdo je z UL prosim at dame hlavy dohromady a poradime si navzajem. Chodim ted na ryby stale a mohu s plno zkusenostmi prizpet… ICQ: 413469962
jak naložit kukuřici
4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.753 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?
Vhodný naviják na štiky(vláčku)
3.5.2007 | čabi | Navijáky | 10.201 zobrazení | 40 odpovědí
Chci si koupit dobrej naviják na štiky.Na vláčení.Prut mám shimano beast master 240cm,15–40g.Aby k němu pěkně ladil.Cena by měla být okolo 2500kč.Zkuste poradit…
Chytání v proudu
3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 7.887 zobrazení | 19 odpovědí
Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi
nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem
myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to
opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát
olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava
velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy
děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed
řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té
zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na
nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady.
Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi
okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.
Shimano Big BRT Thunnus 12000 - cívka
3.5.2007 | bačus | Navijáky | 6.787 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni. Rád bych koupil naviják Shimano Big baitrunner Thunnus 12000 a chtěl bych ho použít na sumce. Nikde ale nemůžu zjistit, jakou má jeho cívka kapacitu. Na www.gamarus.cz mají napsaný nějaký nesmysl. Tento naviják je prý stejný jako big brt L ale žádné údaje se mi najít nepodařilo. Na zahraničních stránkách nemají uvedeny obsahy v metrech a já nevím, jak se to přepočítává. Poradí mi někdo????? Dík Bačus
Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku?
2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.067 zobrazení | 8 odpovědí
Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky
Lov línů v Labi
2.5.2007 | Jícha Václav | Ostatní ryby | 2.989 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem týhle krásný ryby v Labi??? Já tam po dvou letech dostal lína 25cm a chtěl bych je lovit častěji. Prosím poradte
délka prutu
2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.629 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo
Kam na ryby???
2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.624 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky
Mořský rybolov - POLSKO
30.4.2007 | MUD | Rybaření v zahraničí | 18.222 zobrazení | 5 odpovědí
Máme volné 4místa na mořský rybolov v Polsku – tresky , 2dny nonstop na lodi -WLADYSLAWOWO. viz: www.neptun.intermedia.net.pl máte někdo zájem ? cena : 500zl na osobu + doprava , 8.5 odjezd 9–10.5 chytání. Info na tel.: 605 282 254
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.112 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.756 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…
jaké boilies teď frčí?
29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.241 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.
Dostanu novy muskarsky prut z Leadlu.....co s nim? :-D
28.4.2007 | Prichy | Muškaření | 10.423 zobrazení | 67 odpovědí
ne vazne, vubec netusim, co s tim budu delat, jako zaryty vlacar :-D poradte
Stanování u vody
27.4.2007 | JarKoto | Legislativa | 14.274 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo, jestli je povoleno stanovat přímo u vody – tzn. např. u břehu řeky, rybníka, apod. (já chci konkrétně stanovat na revíru Morava 13 u obce Postoupky)? Diky za odpovědi.