Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dírky - zimní sraz necteno

14.12.2006 | Robur | chytej.cz | 19.980 zobrazení | 227 odpovědí

co začít intrikovt na toto téma, za chvíli přituhne a my se budem domlouvat na poslední chvíli. A touž bude kolidovat s jinými akcemi.

Na pstruhovku jen s háčky bez protihrotů necteno

8.1.2011 | Zedtu | Vaše názory | 10.564 zobrazení | 120 odpovědí

Zajímají mě Vaše názory na novinku v roce 2011 na lov na pstruhové vodě s háčky bez protihrotů

5. Muškařský vázací víkend Chytej necteno

11.1.2009 | toulovec | Muškaření | 16.396 zobrazení | 186 odpovědí

oblíbená akce opět v Kostelci nad Orlicí 20.2 – 22.2. 2009.

Přihlašovací formulář a seznam účastníků: http://www.chytej.cz/…_na_akce.php

Prut na pstruhy necteno

13.2.2007 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 13.499 zobrazení | 153 odpovědí

Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)

Tipovací soutěž o DVD necteno

15.10.2008 | HaD | chytej.cz | 16.164 zobrazení | 183 odpovědí

Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?

• Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
  • Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.

Každý může tipovat pouze jedenkrát.

Metr na masaře necteno

29.5.2006 | Pytel | Legislativa | 8.824 zobrazení | 99 odpovědí

Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.

MS světa v přívlači 2009 necteno

18.9.2009 | HaD | Závody | 11.426 zobrazení | 128 odpovědí

Za pár hodin odjíždíme na MS světa v přívlači. Já budu v roli dokumentaristy :-) Pevně věřím, že se klukům podaří navázat na ohromný úspěch z loňska a zase uspějí. Ospreyovi budu zasílat průběžné informace, aby je sem dával. Pokud chcete klukům něco vzkázat, posílejte vzkazy formou SMS na můj mobil +420 608 323 4­72. Fórum slouží i jako diskuze o MS. Tréning začne příští středu a pak vše vypukne. Jedeme s předstihem, aby se vše co nejlépe připravilo a zmapoval se terén.

DRŽTE PALCE!!!

Proč jen 3 dny v týdnu? necteno

10.2.2007 | bubu | Muškaření | 11.806 zobrazení | 132 odpovědí

Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?

Rybářská DVD a VHS necteno

1.11.2008 | Jak.novi | Ostatní nádobíčko | 7.961 zobrazení | 89 odpovědí

Jaký je vaše nejoblíbenější rybářské dvd nebo vhs.

Horní míra: myšlenka, která změnila rybařinu necteno

19.2.2014 | nnnap | Kaprařina | 6.083 zobrazení | 68 odpovědí

Co si o tom, s odstupem času myslíte.

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Feeder poradíte. necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | Feeder | 31.958 zobrazení | 357 odpovědí

chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?

MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.199 zobrazení | 58 odpovědí

Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?

Sraz Chytej(áků) necteno

27.3.2004 | BigMike | chytej.cz | 26.650 zobrazení | 296 odpovědí

Už jsem to naťukával na hlavní stránce, ale utichlo to. Měl by někdo zájem setkat se někdy koncem léta nebo na podzim? Dát termín, místo a nějaký víkend podebatit, popít, zarybařit, vyměnit si zkušenosti v reálu? Myslím, že by to nebylo od věci, poznat se více. Nebo vám to přijde přitažené za vlasy?

Sčítání lidu necteno

19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 14.048 zobrazení | 156 odpovědí

začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?

Zahánění rybářského půstu necteno

14.1.2009 | foks01 | chytej.cz | 9.188 zobrazení | 102 odpovědí

je vůbec možné něčím rybařinu nahradit?

Kamenování. necteno

28.9.2006 | Gagi | Ryby | 2.344 zobrazení | 26 odpovědí

Co myslíte proč některé rybáře a leckdy i ty co umí. tak moc baví zesměšnovat dotazy a názory ostatních? Je to způsobeno ,,charakterem", sexuální deviací, politickou orientací, nebo pocitem nadřazenosti?

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | Přívlač | 30.157 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

Co vy na K70+? necteno

31.1.2005 | dudu | Legislativa | 23.068 zobrazení | 255 odpovědí

Tak se všude začínají objevovat petice za uzákonění max. míry kapra. Jak to vidí Chytejáci ?

1. ano jsem pro, kapr si to zaslouží
  2. ne je to zbytečný u všech ryb
  3. ano, ale ať mají všechny ryby horní míru
  4. začnem kaprem a potom budou mít horní míru i ostatní ryby

Já dávám 3, buď vše,nebo nic.

Revíry F-M a okolí. necteno

17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 12.112 zobrazení | 133 odpovědí

.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­..

Anketa, ktera byla na chytej . . . necteno

9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.209 zobrazení | 79 odpovědí

Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????