Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Mistrovství světa ve feederu 2013 v JAR
19.11.2013 | HaD | Feeder | 9.057 zobrazení | 102 odpovědí
Online zpravodajství od Věry Papírníkové z DAIWA-CORMORAN, tak jak je posílá mobilem…
Anketa, ktera byla na chytej . . .
9.11.2006 | pupak | chytej.cz | 7.056 zobrazení | 79 odpovědí
Koupili by jste si celosvazovou pstruhovou povolenku za 15.000,– Kč? Takto jsem formuloval anketu a predpokladal jsem, ze diky neustalym narkum na stav pstruhovych reviru budu mit 90 procent s odpovedi ANO, nestalo se tak, stal se skoro pravy opak, 84 procent NE a jen 16 procent ANO. Zda se mi vazeni kolegove, ze jen kecate a placate a jakmile sahnu na vase prachy tak by povolenka mela stat stovku co ???? Muzete mi sdelit proc by povolenka na vsechny reviry na jeden rok nemela stat treba 10–15 litru, kdyz denni povolenka na soukromej bahnak s duhakem stoji od 250–390 Kc ????
Výstava Olomouc - Československý rybář 2015 - listopad
26.11.2015 | HaD | chytej.cz | 6.517 zobrazení | 73 odpovědí
Minireport ze zbrusu nové výstavy rybářských potřeb. Především fotografický… Pokud vás něco zajímá, ptejte se!
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | Výstavy | 99.914 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Svéráz národního rybolovu - článek v příloze LN
18.5.2008 | jake | Legislativa | 7.963 zobrazení | 88 odpovědí
Doporučuji všem opravdovým rybářům přečíst si následující článek sobotní přílohy LN a důkladně se nad ním zamyslet – opravdu to stojí za to :-( www.lidovky.cz
Naviják na přívlač okolo 2000kč
25.12.2010 | Vincnetibm | Navijáky | 18.042 zobrazení | 199 odpovědí
Ahoj, jaký pořídit naviják na lehčí přívlač v cenové hladině okolo 2000kč ? Je jich na trhu hodně, ale který je dejme tomu lepší než ostatní? Mám vyhlídnutý Exage 2500 FC ale nechám si poradit od zkušenějších.
Festival FOR FISHING 2010
4.10.2009 | -zruseno | Výstavy | 23.159 zobrazení | 255 odpovědí
Fórum věnované rybářské výstavě – For Fishing 2010: Rybářský festival aneb výstava tak trochu jinak.
Počet ryb (odnesených) v příští sezóně...
10.11.2006 | Lerak | Ryby | 11.539 zobrazení | 127 odpovědí
Dle neověřených informací budou v JčÚS v r. 2007 takováto pravidla v počtu „odnesených“ ryb : P - 50 ks lososovitých ryb, MP – 50 ks tzv. ušlechtilých ryb…
Taky se nemůžete dočkat???
17.2.2006 | Petas | Ryby | 2.726 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar kolegové, tak co taky se nemůžete dočkat, až venku přestane mrznout, sleze ten hnusný sníh a roztaje všechen led na našich oblíbených místech a vy si budete moci vychutnat všechen požitek z rybaření. Jsem už celý nedočkavý, že jsem to o víkendu byl zkusit na Vltavě 6 v Braníku a za 5hod. jen jeden cejn. Hold to ještě není ono. Co vy jak, jste na tom.??
Může rybář přestat kouřit?
19.10.2005 | Donald | Ryby | 23.292 zobrazení | 256 odpovědí
Díky neustálému zdražování cigaret a v zájmu uchování vlastního zdraví, již delší dobu uvažuju o ukončení mrhání s penězi a nastolit zdravější způsob života. Je pro nás pro rybáře, kteří se u vody mnohdy nudíme a tou cigaretkou tu nudu zaháníme, nějaká možnost ukončení tohoto zlozvyku? Drtivá většina rybářů tvrdí, že to nejde! Co vy na to?
Baby
16.1.2007 | Robur | chytej.cz | 12.209 zobrazení | 134 odpovědí
jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))
koupě přes net
19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 11.778 zobrazení | 129 odpovědí
chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.
díky moc za odpvědi.
Rybářská stráž
24.11.2012 | zurekmichal | Vaše názory | 7.458 zobrazení | 81 odpovědí
Jak je možné,když dojde rybář k vodě a začne chytat a po chvíli
dojde porybný a řekne rybářovy,že sedí na jeho místě.Rybář řekne,tak
si sedněte o tři metry dále,porybnému to není moc pochuti,ale přece si
oposedne,začne chytat.Po chvíli si stoupne veme si placku a začne
konkrétního rybáře dost vážně kontrolovat a přitom nic nezjistil.Myslel
jsem si , že rybářská stráž má právo kontrolovat rybáře jenom ,když
ryby neloví.
Prosím může někdo reagovat na tento dotaz a odpovědět,jak to je s tou
kontrolou jestli má či nemá právo kontrolovat rybáře,když loví ryby.
Předem děkuji
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 13.833 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
Hradec Králové a okolí ?
30.10.2005 | pilot | chytej.cz | 146.225 zobrazení | 1.583 odpovědí
A kolik je nás tady z Hradce Králové a VČ regionu?
počet ryb za tuto sezonu?
23.8.2005 | Tomik | Přívlač | 11.049 zobrazení | 119 odpovědí
Docela by me zajimalo kolik jste chytili za tento rok dravcu na privlac?? Konkretne Stik,Sumcu,Pstruhu,Parem,Okišů,Candošů. A všeho ostaniho. pište Sem zvedavej jak se Vám daří. A pokud si nevedete statistiku tak piste aspon priblizne.....
rybářský řád jak kdo
26.7.2011 | nedby | Legislativa | 5.295 zobrazení | 57 odpovědí
Jako kaprař při příchodu na místo lovu se podívám a své místo uklidím jak mi přikazuje rybářský řád pak nahodím a koukám rybář a třpytkuje pobíhá sem a tam ale hází ale on si nemusí místo uklidit nebo ano asi by musel nosit popelnici na zádech ale kde pak je potom RŘ on nemusí a já ano no tak jak na to dík za vaše názory
PŘEDSEVZETÍ
2.1.2005 | Milky | Ryby | 9.858 zobrazení | 106 odpovědí
Také jste si něco v prvních okamžicích nové roku řekli, že je nejvyšší čas už konečně udělat?
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 6.604 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Nové chytej
1.2.2006 | revoke | Ryby | 7.079 zobrazení | 76 odpovědí
Co se vám líbí a co se vám na systému nezdá směřujte sem!