Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kolega - rybář z Prahy necteno

25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 15.854 zobrazení | 163 odpovědí

Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…

Povolenka " Chyť a pusť " necteno

23.5.2007 | Flash25 | Legislativa | 9.051 zobrazení | 93 odpovědí

Myslíte že by se osvědčilo zavedení nových o něco levnějších povolenek Chyť a pusť?

Kolik dní v roce strávíte na rybách? necteno

29.12.2005 | jake | Ryby | 11.593 zobrazení | 119 odpovědí

Tak jsem dnes dopoledne vyplňoval sumář pro MP a napadlo mě čistě statisticky zjistit si, kolik dní v roce jsem strávil na rybách. Vzhledem k tomu, že toto byla má teprve druhá sezóna, docházím k neuvěřitelnému číslu rovných 200 dní strávených u vody (počítám do toho i pstruhovku – 28 dní a Silvestra, kdy zakončím). Kdo mě trumfne? P. S. Jinak- počet docházek mám 256 (to znamená, že jsem v některý den navštívil i více revírů). Musel jsem si na konci září vyzvednout nový papír pro evidenci. Hleděli tam na mě jak roury.

Proč jsou rybáři nerváci? necteno

19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.223 zobrazení | 74 odpovědí

založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?

Sraz na dírkách 2008 necteno

15.1.2008 | HaD | chytej.cz | 6.675 zobrazení | 68 odpovědí

Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?

co si myslíte o horní míře necteno

8.2.2011 | břitva | Dravci | 10.163 zobrazení | 103 odpovědí

mislíte si že by měla být zavedena horní míra u všech ryb?já osobně jsem pro protože velké ryby se mají vracet zpět do vody.

UL s winklepickerem necteno

14.12.2008 | crazykapr | Ryby | 2.969 zobrazení | 30 odpovědí

Chtěl bych nějakej univerzál na UL vláčku,chci chytat na malý woblerky typu Hornet,Tiny atd,ale zároveň chci vodit malý gumičky a smáčky. Napadlo mě že bych koupil krátkej WP a měnil bych špičky,na smáčky nejměkčí,na woblery nejtvrdší. Myslíte že by to mohlo fungovat?

Leden All Inclusive necteno

19.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 2.480 zobrazení | 25 odpovědí

Tak mě to dnes nedalo a vyrazil jsem na ryby.Ač je 19.leden.Na rybníkách se normálně chytá.Komáři létaj.Ptáčci si pozpěvují.Násaďáci berou jak létě.V noci jsem byl chytat i rousnice.Jak se vám to líbí?

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | Domácí revíry | 105.228 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

RS necteno

12.11.2006 | pif | Ryby | 11.833 zobrazení | 119 odpovědí

Poslední dobou zde na Chytej čím dál víc sílí averze vůči tzv.masařům,chování u vody a nedostatěčné kontroli od členů RS.ptám se,proč ti,kteří zde u PC přesně vědí co,jak,kde a kdy je špatně,co by dělali daleko a mnohem lépe,se nepřihlásí a nevstoupí do RS?potažmo nelobují za své zvolení do výboru místních skupin?ono jde oto,že líných chytrolínů po světě běhá habaděj,ale …už vidím tu naši krásnou budoucnost,jak všichni nespokojení,stále kritizující členové se ujmou vlády a ukáží nám zářné zítřky.takže,nes­pokojenci,co Vám brání hejbnou prdelí,začít u sebe a chtít něco změnit?kolik je tady mezi námi členů RS?kolik je mezi námi aktivních členů výboru?členů okrsků?

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | Vaše názory | 18.103 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

Dobročinná aukce necteno

10.12.2007 | HaD | chytej.cz | 12.134 zobrazení | 122 odpovědí

Jelikož nevím kde a jak Vám, kteří dražíte v prospěch postižených dětí, nejlépe poděkovat za účast na této akci, tak zřizuji toto fórum. Ani na něj nemusíte odpovídat. Prostě Vám děkuji. Takový zájem jsem nečekal ani ve snu.

David

www.chytej.cz

vývoj a osobný rast v rybárstve necteno

24.11.2005 | pablo | Ryby | 2.488 zobrazení | 25 odpovědí

Aký je váš osobný vývoj a kam momentálne v rybárstve smerujete? Uvediem príklad: Ja som cca 15 rokoch chytal klasicky kapre a pstruhy. Za posledných 5 rokov som prešiel vývojom od kaprariny, cez muškárenie a ťažké strímrovanie na súčasný feeder a prívlač. Vyrábal som si boilies, neskôr viazal muchy, potom strúhal woblery. Teraz ma však skôr zaújmajú gumy a marmyšky (z rýb ostrieže a zubáče). Ako ste na tom ostatný?

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | Přívlač | 9.864 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

vázací víkend 2008 necteno

14.10.2007 | Milky | chytej.cz | 7.480 zobrazení | 75 odpovědí

Nechci nic říkat, ale kvapem se blíží konec rocku a v únoru, doufám, další vázací víkend s Toulíkem! Kdo se těší?

Hlubokopotápivé Illexy necteno

17.10.2013 | peloš | Přívlač | 7.277 zobrazení | 73 odpovědí

Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.

dovolena 2010 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.093 zobrazení | 21 odpovědí

čaute jaky soukromy revir by ste dopuručili jestřabice nebo skaličku nebo oborsky rybnik byl někdo na těchto revirech diky za pomoc napište někdo ulovky nake

marmyška, zkušenosti, postřehy, nápady necteno

10.7.2004 | mirmen | Marmyška | 18.156 zobrazení | 182 odpovědí

Začal jsem na ni vloni. Vodím prozatím na fídru,boloňce a winkelpickeru. Zaujala mne rozmanitost ryb, které na nástrahu reagují. Prozatím hrouzek,ouklej,plo­tice,perlín,tlou­šť,jesen,prou­dník,cejn,cej­nek,parma,okou­n,štika. Jak jste na tom vy s touto nástrahou?

Dodržujete pevně Rybářský řád? necteno

6.10.2004 | Tomash | Legislativa | 8.899 zobrazení | 89 odpovědí

Dodržujete pevně Rybářský řád?Kdy a jak jste ho porušili??? PS : Hned to nahlásím rybářské stráži!

Co už jste tento rok zmasili? necteno

26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 15.114 zobrazení | 151 odpovědí

Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?