Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | Přívlač | 10.638 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

MO a pořádání závodů necteno

1.2.2009 | kubas | Legislativa | 8.482 zobrazení | 79 odpovědí

Včera jsem si byl pro MP povolenku v naší MO a co jsem se nedozvěděl,v naší MO se zavedl poplatek 50Kč na závody, kdo přijde, tak se mu z částky 100 Kč(tolik stojí celkové startovné) odečte ta zaplacená 50Kč, kterou platil, při vyzvednutí ryb. lístku, v tom nevidím zase takový problém, i když docela nechápu podstatu, příjde mě to jako takové Julíkovné, ale to je logické přijdu k lékaři a zaplatím, ale když nepřijdu na závody, tak zaplatím za ně stejně. Bylo mě vysvětleno, že kdyby náhodou nevyšlo počasí, tak ať závody nejsou prodělečné, kdo to pak bude platit. Závody a prodělečné? Tak když se bojí, že prodělají, tak ať žádné závody nedělají! Načež přišel jistý člen této MO a řekl, že tento poplatek nezaplatí, že nevidí důvod, že na závody nechodí, několik minut se dohadovaly a nakonec mu zdělily, že když to nehodlá zaplatit tento polatek, že mu povolenku nedají a taky nedaly. Jak se na to dívate? Máte taky podobné „poplatky“? Má MO vůbec právo na to zavádět takovéto poplatky a zařazovat je do členské známky ?

chrostíci a jejich úbytek? necteno

19.1.2008 | bubu | Muškaření | 14.511 zobrazení | 135 odpovědí

jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.

Co už jste tento rok zmasili? necteno

26.8.2008 | yerrx | Úspěchy | 16.261 zobrazení | 151 odpovědí

Co jste tento rok už vzali a jaké ryby berete nejčastejc?

Dyje 11/Dyje 11A necteno

27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 12.815 zobrazení | 119 odpovědí

Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návaz­ce......

Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza

Ohře necteno

24.9.2008 | farnas | Domácí revíry | 15.512 zobrazení | 144 odpovědí

rad bych zalozil forum o ohři.Sahá až do Německa, pramení ve městě Weißenstadt.Až k soutoku labe s ohří.Vaše zkušenostni s tímto revírem.pište posílejte fotky okolí ulovených ryb.

Sraz CHYTEJ. CZ Kdo pojde??? necteno

14.6.2005 | Tomucha | chytej.cz | 30.333 zobrazení | 281 odpovědí

Nuže je třeba postupně zjišťovat počet lidí, kteří pojedou na sraz na kouty

Češtin, můj kobil ! necteno

18.9.2008 | MiK | chytej.cz | 14.359 zobrazení | 133 odpovědí

Opravdu jsme takoví tydýti, nebo,jenom nepozorní ?

OT: Slovensko - volby necteno

13.6.2010 | CeP | Vaše názory | 2.917 zobrazení | 27 odpovědí

Pratele a kamaradi. Ona sem politika vubec nepatri a predem se omlouvam, ale ja mam porad tak nejak federalni citeni, tak si neodpustim tento OT.
Takze kluci ze Slovenska, jak vnimate vcerejsi volebni vysledek?

Leden All Inclusive necteno

19.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 2.703 zobrazení | 25 odpovědí

Tak mě to dnes nedalo a vyrazil jsem na ryby.Ač je 19.leden.Na rybníkách se normálně chytá.Komáři létaj.Ptáčci si pozpěvují.Násaďáci berou jak létě.V noci jsem byl chytat i rousnice.Jak se vám to líbí?

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | Ryby | 8.453 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Hlubokopotápivé Illexy necteno

17.10.2013 | peloš | Přívlač | 7.905 zobrazení | 73 odpovědí

Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.

CHYTEJ alias ZLITEJ necteno

31.8.2007 | acid23 | chytej.cz | 8.680 zobrazení | 80 odpovědí

Myslím si,že chlast k vodě nepatří.Vadí mi rozbitý lahváče,plechovky a zátky od piva na břehu bordel a nablito..Alkohol jaksi odbourává strach a zábrany,prohlubuje agresivitu vůči rybám i okolí.Byl bych pro zákaz bytí pod vlivem alkoholu při výkonu ryb.práva.Jaký je Váš názor kolegové?

Jak vám vyhovují smáčci necteno

28.11.2008 | farnas | Dravci | 30.929 zobrazení | 285 odpovědí

Jak vám vyhovují smačci?Jelikoz je to mladá technika, a nastraha, ptam se vas jak se vam zalibila nebo v cem vas zklamala.Muzete davat i fotky smacku nebo ulovky na smacky diky.

Burčák necteno

29.7.2007 | Robur | chytej.cz | 3.148 zobrazení | 29 odpovědí

tož sraz se blíží a právě jsem dotelefenoval se svým dodavatelem burčáků atd. a ptal se, zda zas budu chtít. Tož pokud by byl zájem, tak se zde vyjádřete, a to za následujících pravidel. Přijedu v pátek a chci se toho v pátek zbavit, ne jak minule, kdy v tom byl i částečně mojí vinou guláš a některé láhve tam stály až do neděle a já nevěděl, kdo si vzal, kdo ne atd.. Takže pište, kdo má zájem, uveďte počet litrů. Zdůrazňuji, pro sobotní příchozí nic uschovávat nebudu, páč to kvasí, pracuje a kvalita moku časem klesá.

Chytej(áci) na dírkách necteno

29.9.2004 | HaD | chytej.cz | 12.217 zobrazení | 112 odpovědí

Jak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin

Závody chytej.cz Jestřabice necteno

21.3.2009 | Robur | chytej.cz | 10.934 zobrazení | 100 odpovědí

jsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D

Nemírová ryba-zraněná ?? necteno

21.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.171 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co s rybou, která polkla nástrahu hlouběji než měla ..nebo při vytažení byla jinak zraněná ???…a ke všemu nemá míru!! ?

Co bych si nikdy nekoupil: necteno

14.11.2005 | Robur | Ryby | 30.187 zobrazení | 276 odpovědí

Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.

Taková kaluž. necteno

27.9.2010 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 3.281 zobrazení | 30 odpovědí

Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi