Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naše výrobky. necteno

23.1.2009 | Piranha | Feeder | 23.391 zobrazení | 214 odpovědí

Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.

První nástraha necteno

15.6.2012 | Robur | Přívlač | 7.975 zobrazení | 73 odpovědí

pokud už jste rozhodnutí, co hodíte na zahájenou do vody jako první? Na co padla vaše volba?

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.060 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Předlouhá zima 2005/2006 necteno

5.3.2006 | HaD | Ryby | 8.210 zobrazení | 75 odpovědí

Tato zima je až příliš dlouhá a prognóza je až do půlky dubna. Nejen mě to asi pěkně ničí a deprimuje. Jak jste na tom vy? Jak řešíte absťák?

Digtální foťáček-porďte prosím necteno

7.11.2005 | Prutos | Ostatní nádobíčko | 11.841 zobrazení | 108 odpovědí

CHci si pořídit digit. foťáček a moc se v nich neorientuju. Má to být hlavně pro rybářské účey. Poraďte prosím s výběrem . Rád bych nalezl alespoň cenové rozmezí z něhož pak budu vybírat.

Jelen Jesen necteno

24.1.2011 | foks01 | Vaše názory | 8.548 zobrazení | 78 odpovědí

Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | Dravci | 24.043 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?

Štika necteno

4.12.2004 | jiris | Dravci | 6.479 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???

Akvaristický koutek necteno

24.4.2008 | zlomiljsemprut | Tipy & triky | 394.186 zobrazení | 3.587 odpovědí

Akvaristický koutekAhojte, posílejte prosím zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a předávejme si zkušenosti!

Odstřel kormoránů a volavek necteno

20.10.2006 | conwiq | Ryby | 11.984 zobrazení | 109 odpovědí

Jaký máte názor na odstřel těchto ptáků a do jaké míry máte zkušenosti s tím, jak škodí na našich revírech popř. jste jiného názoru na tuto problematiku?

Zahájení na Pstruhovce 2011 necteno

27.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 11.534 zobrazení | 105 odpovědí

Tak už se to pomalu blíží!Jak jste se pro letošní rok vyzbrojily?Co vy muškaři,máte nějké nové vzory?Dejte sem klidně i foto vašeho arzenálu na letošní rok :)

Parmy na Otavě necteno

15.6.2012 | osprey | Ostatní ryby | 11.787 zobrazení | 107 odpovědí

Vážení, poslední dobou začínám mě přestávají bavit diskuze na síti, bez reálného završení.

Trápí mě úbytek parem v jihočeských řekách, zejména na Otavě a rád bych s tím nějak pohnul. Podle mě je problém v nedostatečné přirozené reprodukci druhu. Viděl jsem vody daleko regulovanější, špinavější, protékající městy a parem tam bylo dost ve všech velikostech.

Zajímalo by mě, jestli by se dalo touto cestou shromáždit pár lidí a pokusit se něco udělat.

Ranní vstávání necteno

12.5.2009 | Libor | Vaše názory | 10.790 zobrazení | 98 odpovědí

Vadí Vám ranní vstávání na ryby? Jak se donucujete vyskočit brzy ráno před čtvrtou? Já si schválně schovávám budík za skříň, aby mě to donutilo probrat se. Znáte ten pocit když litujete že jste zaspali? Chodíte na ryby před zaměstnáním?

Kdo Vás přivedl k rybařině? necteno

28.12.2005 | jake | Ryby | 8.148 zobrazení | 74 odpovědí

Tak jsem včera večer cestou z hospody domů s trochou sentimentu vzpomněl, jak to vlastně u mě začalo? (A že to není až tak dávno ). A zajímalo by mě, co bylo klíčovým okamžikem pro Vás ostatní…? Když jsem nad tím tak přemýšlel, tak se rybáři dají v tomto směru rozdělit do tří skupin.

1. ta největší (aspoň dle mého soudu) jsou Ti, kteří mají v rybařině rodinnou tradici a vesměs chodí k vodě od útlého dětství, většinou s otcem, dědou, strýcem. Mám pocit, že ti to měli svým způsobem nejjednodušší – myslím tím získávání zkušeností a praktických dovedností.
  2. Potom následují Ti, kteří byli k rybařině zlákáni svým kamarádem (možná i kamarádkou ) – většinou asi až v pozdějším věku.
  3. A nakonec Ti, kteří se dali na tuto cestu na základě shlédnutí nějakého filmu, přečtení knihy anebo jen tak z čistého „plezýru“ – tito měli asi cestu nejtrnitější.

Zajímalo by mě, do které skupiny se řadíte Vy, případně jestli jste schopni definovat ještě jinou podmnožinu ? Mám-li začít já…? Patřím do té skupiny druhé – tedy b). Mám kamaráda, který je vášnivý rybář a jednou mě na ryby s sebou vzal. Přestože nic nechytil (byl tenkrát na sumce), ta atmosféra mě naprosto učarovala. Později jsem z něj večer v hospodě u piva začal tahat informace, co že by to jako obnášelo, kdybych…?:-). A tak jsem tehdy prohlásil před ním i dalšími kamarády, že teda jako do toho půjdu a vyplnil jsem přihlášku a poslal na svaz. Kolem vánoc mi přišla pozvánka na školení, které mělo probíhat čtyři soboty v lednu. Přiznám se, že když jsem pozvánku dostal, první myšlenka, která mě napadla byla, že jí ztopím, nikomu nic neřeknu, protože se mě tam vůbec, ale vůbec nechtělo jít. V podstatě už jsem byl na 99% rozhodnutý, že na to s. ru. V pátek večer v hospodě (den před prvním školením) to kámoš na mě vybalil. „Tak co ty tvoje ryby…? Ještě ti nedošla pozvánka na školení?“ A byljsem v pr. eli. Co teď? Když mu řeknu, že na to s. ru, tak se mě strašně vysměje se slovy – já jsem to tušil apod. „Tu radost ti neudělám“ řekl jsem si v duchu. Takže jsem musel s pravdou ven a říct mu, že zítra tedy jdu na první školení. Ještě ráno jsem se ošíval a hledal důvody, jak tam nejít. Naštěstí jsem žádný nenašel . Tehdy to bylo hodně na hraně a nebýt jeho všetečné otázky v hospodě a mých pár piv, ze kterých mi narostla „ramena“, tak jsem dnes nerybařil. Ufff… Strašná představa

Team Dragon FD 920iZ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Přívlač | 8.146 zobrazení | 74 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem vyrobeným firmou Ryobi pro Dragon? link: www.rsp-fishing.cz

Duplicita - tipovačka necteno

30.11.2008 | Robur | chytej.cz | 2.975 zobrazení | 27 odpovědí

Hele zkoušeli jste se zamyslet, co je vlastně nejčastějčí duplicitně zadávané téma? Zkuste tipnout, ale FAKT TIPNOUT, hledat můžeme později.

Vyhlásil bych kategorii 1/ Revír 2/ Nástraha, náčiní 3/ ryba 4/ už mne nic nenapadá:-D

Druhy ryb? necteno

28.1.2006 | chleba | Ryby | 2.862 zobrazení | 26 odpovědí

Na jeké ryby se letos chystáte? Já osobně připravuju pruty na kapříka a později na štičku, okuona, candoše a sumečka. Co vy?

Nákup Daiwy z Japonska necteno

28.11.2010 | Vincnetibm | Obchod | 11.041 zobrazení | 100 odpovědí

Ahoj, nakupoval jste někdo na www.japanprofishing.com ?? Je to spolehlivý obchod?? Vyhlídl sem si místní Daiwu caldii v bílém provedení http://www.japanprofishing.com/…-caldia.html , napište mi, prosím, jestli k tomu mátě někdo co dodat :-) Jestli ji někdo nemáte, znáte atd.. Pak mám otázečku na místní daiwáře. Co dělat, až praskne cvrček na cívkách?? Opraví mi to tu někdo nebo to mám zaslat do japonska ?? Díky za všechny odpovědi

Model 2011 necteno

11.1.2011 | Walley | Navijáky | 2.758 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte prosím zkušenosti s tímto navijákem,vím že je nový ale kdyby někdo věděl prosím řekněte.Naviják Shimano Catana 3000 SFB NEW 2011http://ww­w.tropicliberec­.cz/user/shop/de­tail/10391(1)­.jpg

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. necteno

14.5.2014 | HaD | Závody | 23.872 zobrazení | 216 odpovědí

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)