Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vláčecí prut k lovu kaprů
13.10.2012 | Don | Pruty | 8.481 zobrazení | 75 odpovědí
Zdravím, chtěl bych si koupit vláčecí prut k lovu kaprů, protože mi vyhovují na naše vody spíše kratší pruty a chci abych na něj utáhl i větší kusy. Do oka mi padlo tohle, protože zase nechci aby prut stál 2000 apod. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-g-1965.html . Co na to říkáte? Mohlo by to obstát ?
H5N1
1.3.2006 | braska | Ryby | 5.892 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
mimo rybyřinu-štěně
21.2.2008 | gadasnik | chytej.cz | 7.944 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím kolegáčci,je to mimo obor,ale potřeboval bych poradit,jak naučit štěně na záchod.Existuje nějaká osvědčená metoda??Je mu sedum tejdnů.Chci ho naučit jak na venčení,tak i na misku doma.Dík za každou radu.
Encyklopedie na chytej.cz
14.3.2006 | Fedderista | chytej.cz | 3.296 zobrazení | 29 odpovědí
Líbí se Vám nová rubrika Encyklopedie? Mě osobně ano, ale zatím mi tam chybí spousta věcí. U nástrah se jaksi zapomnělo, že i wobler, twister a třpytka jsou nástrahy. Přitom náš trh je zavalen nespočtem druhů, v každém krámu jiném. Bylo by dobré proto dobré tohle (a nejen to, to mě jen tak uhodilo do očí na první pohled). Dnes v době internetového prodeje již přece není problém sehnat téměř cokoli (když to zrovna nemají na našem krámu), jen to chce vědět co hledat.
váš názor naviják Simetre 750 Fi a silon Technium
2.5.2005 | Wolf | Navijáky | 3.181 zobrazení | 28 odpovědí
Simetre 750 Fi, tak co říkáte na tenhle navijáček od shima ja ho mám na Ul přívlač na pstruhovku. Zatím celkem spokojenost až na překlapěč, kterej se občas sám od sebe překlápí. Tak bych se chtěl zeptat jestli vám na něm taky něco kiksuje.
Technium (0,12mm shimano) tak tomuhle silonu jsem celkem věřil, podle značky a ceny jsem očekával lepší nad průměr, ale zatím jenom zklamání nosnost a pevnost je sice dobrá, ale děsně se to motá, jsem „šťastným“ majitelem tohodle vychvalovaného silonu a nevím jestli s ním máte podobné zkušenosti.
Díkec-Wolf
Shimano Twin power CI4 2500 fa nebo Daiwa Ballistic 3000SH?
30.11.2012 | Fidel | Navijáky | 7.285 zobrazení | 64 odpovědí
Potřebuji radu jaký z těchto navijáků mám zvolit na přívlač(prut 270cm). Pokud máte zkušenosti s některým z těchto navijáků, budu rád za radu.
abu garcia
17.9.2009 | ESOXBOY | Navijáky | 10.477 zobrazení | 92 odpovědí
Dobrý den, potřebuji sehnat náhradní díly na naviják abu garcia ambassadeur 6501C3. Konkrétně se jedná o díl brzdících kamenů do odstředivé brzdy (piny), jsou to bílé plastové čtverečky. Pokud někdo víte kde by se daly tyto díly sehnat nebo jestli je přímo někdo vlastníte byl bych rád kdyby jste mi poradili.Popř. děkuji za zprostředkování. Potřeboval bych čtyři kusy, dva do navijáku a dva do šuplíku, ale budu rád i za dva.
Pomoc s výběrem prutu
26.10.2006 | Tuvoj | Pruty | 6.152 zobrazení | 54 odpovědí
Jsem úplný začátečník a moc tomu nerozumím, potřeboval bych vybrat nějaký univerzální prut na přívlač. Hodlám chytat na rotačky tak do velikosti 3, menší woblery, Twistry. Budu chytat na řekách o velikosti cca:13 m a hloubce kolem dvou m. Zatím se nehodlám specializovat na žádný druh chytané ryby.
Lipan na mušku
28.8.2006 | brčal | Muškaření | 16.098 zobrazení | 141 odpovědí
Pokud chcete a můžete ukažte na co chytáte lipany.A trochu ten web oživte.Nepište revíry.Mušky a techniku ano.
Nedostupnost autem k vodě
6.5.2009 | standas | Vaše názory | 7.431 zobrazení | 65 odpovědí
V posledních letech si všímám přibývání zákazů a různých závor k vodě, proč? někde se budují pro ciklisty stezky a rybáři tam nemůžou,přitom platíme silniční danˇa jsme v nároku k přístupu k vodě. Co stím? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Na barvě záleží ???
16.12.2012 | ŠtikoušX | Vaše názory | 5.490 zobrazení | 48 odpovědí
Ahoj,chci se s vámi poradit ohledně barvy vlasce, nevím jaký je v tom rozdíl jestly žlutý nebo hnědý atd. ,proto se vás ptám jaké barvy a vlasce byste mi doporučily,přivítám různé tipy. Děkuji.
Toulovec-Má narozky!!
23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.088 zobrazení | 27 odpovědí
Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......
Co vy na to ??????
11.10.2005 | Padis | Sumcařina | 2.974 zobrazení | 26 odpovědí
DRUKARDOVA POZNÁMKA. Na rozdíl od jiných sportovců mohou být tlustí,mohou pít kouřit a užívat steroidy. Dokonce mohou být i starší a chodit o holi. BIGGEROVA ÚMĚRKA Velikost ryby,kterou rybář chytí ovšem vůbec nezáleží na jeho sport. výkonu. Je to čistě věc náhody.
Malí sumci
3.1.2014 | tomas54 | Sumcařina | 6.640 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj, nevíte o nějakém slepém rameni na Labi v okolí Pardubic kde jsou sumci do 100cm? A případně jestli mám chytat na kačenu nebo na těžko.
feeder nebo multifeeder
25.11.2010 | Tino | Feeder | 6.413 zobrazení | 56 odpovědí
Protože první feeder co jsem si koupil je takové kopyto, začal jsem uvažovat o obnově.
Chodím na malou a zarostlou řeku a na Orlík. Což jsou dvě absolutně rozdílné vody. U řeky nemám díky stromům šanci s ničím vyšším než 3,3m (s 3,6 jsem musel nahazovat málem z lehu :-) ), na Orlíku by se hodilo zase něco delšího. Takže řeším, jestli investovat do 3,9m heavy + 3,3 ligth-medium, nebo koupit multifeedera 3,3–3,9. Tedy jestli něco takového je.
Jaký názor máte na multifeedery? Kdyby byly i konkrétní návrhy na typy, tak by to bylo super…
Hotové krmení.
25.11.2008 | Piranha | Ryby | 15.731 zobrazení | 137 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.
co delat na rybach
23.4.2005 | kkarlos | Ryby | 3.331 zobrazení | 29 odpovědí
co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam
co proti ukousnuti od stiky?
20.9.2006 | wenclos | Přívlač | 3.216 zobrazení | 28 odpovědí
měl jsem na prutu peknou stiku…tak kolem 70 cm a vejch bych rekl ale bohuzel mi to ukousla…tak se ptam…vlaces s lankem nebo bez? a nebo by stacil kousek snury na konec?
Vaše zkušenosti a rada s výběrem navijáku
22.10.2016 | Švejk | Navijáky | 2.640 zobrazení | 23 odpovědí
Shimano Rarenium FB 4000 nebo Daiwa Ballistic EX-H 4000 případně něco jiného v této cenové kategorii. Rád bych si pořídil odolnější kousek na přívlač větších gum nebo woblerů na lov sumíků a štik s pletenkou. díky za vaše postřehy ;-)