Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
UŠLECHTILÉ RYBY JAKO NÁSTRAHA
16.8.2006 | ichtyofag | Ryby | 7.820 zobrazení | 68 odpovědí
Někteří rybáři loví sumce na kapra třeba i 2kg. Zajímalo by mě, jestli je povinen kapra zapsat jako úlovek, i když je používán jako nástraha.
Největší štika či okoun sezóny???
24.11.2005 | klacek44 | Dravci | 19.327 zobrazení | 168 odpovědí
Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???
sumář 2005
23.12.2005 | skwor | chytej.cz | 3.453 zobrazení | 30 odpovědí
Tak už bude konec roku, což je doba rekapitulací. Celkem by mě zajímalo, kolik ryb jste si letos vzali domů?
Nĕjaké revíry okolo hradce králové????
14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.451 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!
Co vám Ježíšek nadělil ?
28.12.2006 | DEATH | Ryby | 2.877 zobrazení | 25 odpovědí
Předem se omlouvám, kdyby to tu již bylo, protože sem chodím již málokdy, nemám moc volného času, takže to kdyžtak smázni HaDe… A jinak se chlubte :)
Fotky
10.9.2007 | Robur | chytej.cz | 14.057 zobrazení | 122 odpovědí
Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | Legislativa | 13.020 zobrazení | 113 odpovědí
Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
Obl. jídlo, pokrmy... Chytejáků...
22.8.2006 | kkarlos | chytej.cz | 7.373 zobrazení | 64 odpovědí
Tak mi napadlo založit toto fórum, pište vše co rádí papáte, a co váám chutná… Myslím že by i fotka neuškodila pro případné udělání chutí ostatním Chytejákům…;) Sem moooc zvědav co bude nejoblíbenější pokrm… a taky co vám nechutná…;) Sice je to témá moc ryb se netýkající, ale řekl bych že téměř každý si rád pěkné zaplní břuch…;) Taaaak pište, pište…
Chytej Brno a okolí
2.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 2.540 zobrazení | 22 odpovědí
Podělte se se svými zkušenostmi
nejoblíbenější ryba?
28.4.2005 | Ciffik | Ryby | 7.626 zobrazení | 66 odpovědí
napadla mě taková anketa. a hádejte jak se bude jmenovat.....(nemyslím na talíři, prostě ryba ke které máte určitý vztah a je pro vás čest a potěšením jí chytit)
moje : 1) štika
2) tloušť
3) kapr,lín
Chytej sraz
8.8.2006 | Hrouzek | chytej.cz | 2.776 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat, na jaký lov ryb se budete zaměřovat na letošním srazu v Jestřábicích? Já mám problém,co všechno vzít sebou… protože mě baví vše, od mušky,přívlače,plavačky,feederu až po kaprařinu. Fousaté dráždit nebudu. Nejspíš to vyhrajou kapráky u vody a já s příposlechem u soudku s chytej-kamarádama:-) I když..:o)
muzika
24.3.2005 | pif | chytej.cz | 29.435 zobrazení | 254 odpovědí
jáká muzika ladí vašemu uchu?víte,co se říká,co rybář,to muzikant
Brigáda?ANO či NE
4.2.2008 | Piranha | Legislativa | 9.966 zobrazení | 86 odpovědí
Otevírám diskuzi na téma brigáda.Myslíte si, že by se mělo chodit pravidelně na brigády, nebo by se místo odpracovaných hodin mělo platit? Dříve jsem byl toho názoru že si jí raději zaplatím, protože celý rok funkcionáři na vše kašlaly a spolíhalo se, že příjdou brigádníci a oni už to odmáknou.Nyní po deseti letech placení brigád jsem byl pracovat a měl jsem z toho docela dobrej pocit.Osobní pocit že jsem přispel k nečemu dobrýmu.
NÁZORY NA SOUKROMÉ REVÍRY ČR
23.5.2007 | BOBO1632 | Domácí revíry | 6.725 zobrazení | 58 odpovědí
CHCI SE ZEPTAT NA VAŠE NÁZORY A ZKUŠENOSTI S LOVEM NA SOUKROMÝCH REVÍRECH ČR MOJE ZKUŠENOSTI JSOU LEPŠÍ NEŽ NA SVAZOVÝCH VODÁCH OHLEDNĚ ULOVKU A PŘÍSTUPU K RYBÁŘUM ZKUSTE DOPORUČIT NĚJAKÝ ZNICH
Pracovní povinnost
21.12.2005 | zedus | Legislativa | 8.253 zobrazení | 71 odpovědí
Patřím pod MO Olomouc, dnes mi došel zpravodaj od místní orgamizace a jsem docela zaražený u pracovní povinnosti. Je tam psáno: dospělý člen musí odpracovat 10 hodin prací nebo zaplatit 800Kč při MP a 20 hodin a nebo zaplatit 1600Kč při P. Tudíž mi logicky vyplívá zaplatit 3200Kč nebo odpracovat 30 hodin. To mi přijde trošičku přitažený za vlasy. Prosím severomoraváky aby mi napsali jak to vlastně je u nich, ale prosím i z jiných MO aby přispěli na toto téma. Dík
Nástrahy
22.3.2010 | Shimano911 | Přívlač | 5.466 zobrazení | 47 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze používat woblery na prutu s gramáží 5–20 gramů a délkou 270.
prut na smáčkování
1.10.2013 | rompeprop | Přívlač | 6.522 zobrazení | 56 odpovědí
Prosím o radu s výběrem prutu na lov okounů a tloušťů pomocí smačků.. Použtí menší řeka . Cena kolem 2000kč Předem díky za vaše doporučení.
Zalezi na barve woblera
20.9.2008 | farnas | Přívlač | 3.028 zobrazení | 26 odpovědí
ahoj vadi rybam kdyz vlacim woblera v barve pstruha na mimopstruhove vode a nechci chytat zadnou lososovitou rybu
porybnej
24.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.797 zobrazení | 24 odpovědí
je mi 12 let a nemám povolenku.kdybych šel třeba na jizeru na černo ale vše bych pouštěl a chytal podle pravidel co by mi porybnej udělal pokutu?nebo bi mi sebral nějaké vibavení?
Vláčecí prut
27.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 2.103 zobrazení | 18 odpovědí
Co mohu tahat za nástrahy na prutu Zebco Topic can spin 2,10 2–20 gramů a poradte i nějakou nástrahu please děkuji za každou radu!!!!