Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Problém ze smáčky necteno

19.8.2006 | Lukas | Přívlač | 2.570 zobrazení | 20 odpovědí

Mám problém ze smáčky začínají hnědnout,prostě se na nich dělají hnědé skvrny.čím to je? uchovávám je v plastové průhledné krabičce.

povolenka pro tělesně postižené necteno

26.4.2011 | Poldík | Legislativa | 11.581 zobrazení | 90 odpovědí

Zdravím,mám skoro plnoletého syna,který se po těžké nemoci stal plně invalidním.Neumí psát ani číst.Jedinou věc na světě,kterou miluje je rybaření a čas strávený u vody.Jelikož jsem milující otec,tuto radost se mu snažím dávat jak se dá.Již delší dobu se pro něj snažím získat povolenku k rybaření,ale marně,protože dle rybářského řádu musí složit zkoušky.Je nějaká jiná cesta ji získat.Děkuji za každou radu

úlovky 2008 necteno

13.12.2008 | ART | Ryby | 8.370 zobrazení | 65 odpovědí

Nechtěl jsem zakládat další forum ,ale podobný jsem nenašel, Jestli nějaké existuje tak se omlouvám. Jelikož už jsem vyměnil povolenku pro rok 2009 tak mě napadlo jáký byl váš rok 2008. Jaký úlovky, spokojenost, zklamání atd.

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb necteno

4.12.2005 | foxRM | Ryby | 6.953 zobrazení | 54 odpovědí

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb

TVV 2008 necteno

18.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 6.056 zobrazení | 47 odpovědí

Tak už jsem dvakrát toto téma zakládal a pokaždý mi to zmizelo mrcha!!

Kam na zahájení? necteno

10.4.2006 | mdx | Muškaření | 3.350 zobrazení | 26 odpovědí

tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?

Myslivec vs. rybář necteno

13.9.2012 | Chorchus | Legislativa | 18.319 zobrazení | 142 odpovědí

Začnu ze široka, jako povídku od vody. Večer jsem se vrátil z práce a našel svého synka ve stádiu, kdy chamra přecházela v depku. „Pojď, zajdeme zavláčet a zavedu tě na nezapomenutelné místečko“. Dojeli jsme k řece, šli jsme asi kilometr, kde stále ještě seděli bobkaři a šli jsme dál a dál, řeka přenádherná, nikde příjezd autem, přenádherné meandry. Našli jsme si místečka a začali nahazovat. Podotýkám, že řeka měla na šířku něco kolem 10 m. Po chvilce jsem si všimnul, že křoví naproti se pohnulo a po chvilce se ukázala hlava. „Ahoj, co je“, ptám se. Odpověd – Kačeny. V tu chvíli mi nějak nedocvakla jeho odpověď. Pochopil jsem v okamžiku, kdy se za mými zády ozvalo – „ga ga ga ga“. V ten okamžik se ozvala dělostřelecká kanonáda a my s mladým jsme sebou okamžitě plácli k zemi a držkou ryli zemi. Po uklidnění jsme valili zpět k autu. Všiml jsem si, že na protějším břehu byli kluci lovečtí rozmístění cca co 15 m a bylo jich hafo. Tedy aspoň jsem splnil, co jsem slíbil – nezapomenutelný zážitek. Tedy můj dotaz na vykladače práva obého, znalce v oblasti myslivosti zní: jak mají kluci zajištěno, že na protějším břehu nezastřelí rybáře, aby na konci honu, při závěrečném ceremoniálu a rekapitulaci nebyl výsledek – kachna, kachna, kachna, Chorchus s větvičkou v hubě?

Degustační menu 2009 necteno

15.10.2009 | Robur | Recepty | 11.097 zobrazení | 86 odpovědí

zdarec, minulý rok jsem zde řešil kulinářksý zážitek a letos to opakujem, páč si nemá cenu k výročí kupovat navzájem kravatu a kytku, ale je lepší na něco rok vzpomínat. Zajímalo by mne co by nějací znalí kuchaři doporučili či naopak zavrhli, minule se jejcih rady osvědčily. Ještě mně možná nabídne něco jiná restaurace, zatím mám tohle. viz. níže

Amouse Bouche

Uzená kachní prsa s tartarem z červené řepy, křenu a zázvoru s pomerančovou redukcí

Ravioly Noir plněné krevetami a koprovým Crčme Fraiche s velute z uzeného lososa

Sorbet Bloody Mary

Steak z mečouna pečený v máslové pěně s tomatovo račím rizotem, cibulovým ragů, dušeným na červeném víně a glazovanou lunetkou

Ganache z bílé a tmavé čokolády s dýňovou omáčkou a liči marinovaným v bílém rumu

MENU III

Amouse Bouche

Terinka z mořské štiky a lososa v mořské řase na dortíku z cukety, jablek a Créme Fraiche

Tuňák Tataki s hráškovým pureé, glazovanou ředkvičkou a kumqaty

Lasagne Bolognese s grilovaným lilkem, bazalkou a gratinované parmazánem Grana Padano

Marinovaný steak z daňka v borůvkách s krustou z jedlých kaštanů a smaženou rýžovou kroketou

Kávová Panna Cotta s vanilkovo-curry zmrzlinou a karamelovým banánem

Dravci? necteno

22.9.2006 | Vlackar | Přívlač | 5.806 zobrazení | 45 odpovědí

Jak ste na tom s dravci letos? Já bolen 62cm(odhadem), asi 50okounů od 12cm do 30cm a moje první životní štička 33cm…

CO VY?

Jak řešit člověka, co chodí vláčet mimo sezónu? necteno

13.4.2014 | MB | Legislativa | 8.398 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny!

Dneska jsem byl dost nepříjemně překvapen, kouknu na FB a vidím, že si známý, o kterém jsem vůbec netušil, že chytá, naházel na účet fotky, jak byl s přítelkyní vláčet. Normálně bývám v ohledu předpisů celkem benevolentní a nerozhodí mě, pokud někdo zaspí v bivaku nebo zapomene míru… Ale jakmile vidím, že někdo není schopný počkat 3 dny do zahájení, a ještě si na FB naháže fotky „násaďáků“, které ulovil, to mi teda bublá krev.

Jak byste navrhovali tohle řešit? Zkusit mu jen domluvit nebo to někam oficiálně hlásit? Musím říct, že by mi bylo dost nepříjemné řešit to s ním nějak oficiálně, máme spoustu společných známých, kteří by se na mě po tomhle stopro dívali jako na vola, co jim udal kámoše…

Jinak, revír nevím, viděl jsem jen ty fotky.

Díky za názory, tady fakt nevím, co s tím ;-)

Fórum i pro neregistrované? necteno

5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 8.937 zobrazení | 69 odpovědí

Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?

Okradli Vás na rybách ?? necteno

26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.888 zobrazení | 30 odpovědí

Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?

spánek u vody? necteno

1.1.2010 | Ciffik | Vaše názory | 63.673 zobrazení | 491 odpovědí

Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 9.210 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

Spodní háčky u wobů od rapaly.. necteno

19.6.2009 | hulibrk | Dravci | 2.852 zobrazení | 22 odpovědí

Co říkáte na sundání spodních háčku na wobech od rapaly při vláčce na stojáku s dost nechutným dnem plným větví apod.?

Kdy zahajite sezonu??? necteno

22.12.2005 | R3F13X | Dravci | 2.723 zobrazení | 21 odpovědí

Ja osobne si jdu zavlacet 1.1.2006,rok jsme nechytal a tak to musim napravit

prut s delenou rukojeti na UL necteno

7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 14.156 zobrazení | 109 odpovědí

dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.

Výzva necteno

21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.875 zobrazení | 76 odpovědí

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

Tak to nám někteří "takyrybáři" dělají pěknou vizitku necteno

14.7.2010 | jersey | Vaše názory | 6.754 zobrazení | 52 odpovědí

Četl jste někdo tento článek? http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?… A nebo dokonce máte někdo s těmito lidmi zkušenost? Protože jestli to opravdu funguje tak, jak článek popisuje, tak to nás budou za nedlouho všichni milovat.....

Neregistrovaní návštěvníci. necteno

10.12.2004 | toulovec | Ryby | 18.469 zobrazení | 142 odpovědí

Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.