Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb
4.12.2005 | foxRM | Ryby | 7.018 zobrazení | 54 odpovědí
jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb
Použití krmné směsi na závodech
5.5.2010 | kamos007 | Závody | 6.371 zobrazení | 49 odpovědí
Koupil jsem si na závody 2,5 kg krmení od TRAPERU (karpiowate)(barva hnědočervená) a 1 kg TOP Mix (Perník) od václavíka (barva tmavě žlutá až nahnědlá)+ ještě mám objednané 3 krabičky masňáků a nachytám hnojáčky.Chci chytat na plavačku a feeder a nevím jestli mám dát jako hlavní směs na dno směs od traperu a jako mrakovou směs od václavíka. nebo jestli se dají tyto směsi kombinovat atd…
Hlavní lovená ryba by měla být ouklej, plotice, cejn a semtam zabere kapr. Děkuji moc za odpovědi.
TVV 2008
18.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 6.110 zobrazení | 47 odpovědí
Tak už jsem dvakrát toto téma zakládal a pokaždý mi to zmizelo mrcha!!
spánek u vody?
1.1.2010 | Ciffik | Vaše názory | 63.950 zobrazení | 491 odpovědí
Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…
Tma
9.2.2009 | Robur | chytej.cz | 6.378 zobrazení | 49 odpovědí
Byla u vás dneska večer tma? Nabízím toto adrenalinové fórum těm, co je neustále baví si psát na téma, odkud kdo z které prd..le je. Proboha, vyplňte si kartu, případně si to najděte v klubu chytej viz. horní lišta. Pro zájemce ještě nabízím alternativy jako: CO jsem měl dnes k snídani, Jak jezdíte do práce, Kdo je levák a kdo pravák. Děkuji za pochopení. PS: jinak rozhodně nepovažuji svoje fóra za nejlepší, takže se omlouvám těm, co by je moje osoba štvala.
Kam na zahájení?
10.4.2006 | mdx | Muškaření | 3.388 zobrazení | 26 odpovědí
tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?
povolenka pro tělesně postižené
26.4.2011 | Poldík | Legislativa | 11.747 zobrazení | 90 odpovědí
Zdravím,mám skoro plnoletého syna,který se po těžké nemoci stal plně invalidním.Neumí psát ani číst.Jedinou věc na světě,kterou miluje je rybaření a čas strávený u vody.Jelikož jsem milující otec,tuto radost se mu snažím dávat jak se dá.Již delší dobu se pro něj snažím získat povolenku k rybaření,ale marně,protože dle rybářského řádu musí složit zkoušky.Je nějaká jiná cesta ji získat.Děkuji za každou radu
Jak řešit člověka, co chodí vláčet mimo sezónu?
13.4.2014 | MB | Legislativa | 8.481 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny!
Dneska jsem byl dost nepříjemně překvapen, kouknu na FB a vidím, že si známý, o kterém jsem vůbec netušil, že chytá, naházel na účet fotky, jak byl s přítelkyní vláčet. Normálně bývám v ohledu předpisů celkem benevolentní a nerozhodí mě, pokud někdo zaspí v bivaku nebo zapomene míru… Ale jakmile vidím, že někdo není schopný počkat 3 dny do zahájení, a ještě si na FB naháže fotky „násaďáků“, které ulovil, to mi teda bublá krev.
Jak byste navrhovali tohle řešit? Zkusit mu jen domluvit nebo to někam oficiálně hlásit? Musím říct, že by mi bylo dost nepříjemné řešit to s ním nějak oficiálně, máme spoustu společných známých, kteří by se na mě po tomhle stopro dívali jako na vola, co jim udal kámoše…
Jinak, revír nevím, viděl jsem jen ty fotky.
Díky za názory, tady fakt nevím, co s tím ;-)
Dravci?
22.9.2006 | Vlackar | Přívlač | 5.876 zobrazení | 45 odpovědí
Jak ste na tom s dravci letos? Já bolen 62cm(odhadem), asi 50okounů od 12cm do 30cm a moje první životní štička 33cm…
CO VY?
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.916 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 14.253 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Kdy zahajite sezonu???
22.12.2005 | R3F13X | Dravci | 2.745 zobrazení | 21 odpovědí
Ja osobne si jdu zavlacet 1.1.2006,rok jsme nechytal a tak to musim napravit
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | Ryby | 18.595 zobrazení | 142 odpovědí
Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
Výzva
21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.942 zobrazení | 76 odpovědí
Petrův zdar,rybáři a přátelé.
Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hádky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kteří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…
Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závist,zlost,neochota,hádky,nadávky a urážky jsem přeci nepatří…
Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…
Fórum i pro neregistrované?
5.12.2005 | HaD | chytej.cz | 9.026 zobrazení | 69 odpovědí
Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?
chyť a pusť + horní míra...
25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 9.305 zobrazení | 71 odpovědí
Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?
Výběr multíku
16.5.2011 | Bulb | Přívlač | 3.146 zobrazení | 24 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jakými parametry by měl disponovat multiplikátor na jerkování, co se týče kapacity cívky (upřednostňoval bych vlasec), brzdné síly, popřípadě konkrétně jaké máte zkušenosti s nejrůznějšími výrobci.
Děkuji
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | Vaše názory | 333.350 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | Vaše názory | 23.216 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
Bezuzlové háčky
4.12.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 12.725 zobrazení | 97 odpovědí
Na trhu se objevují zbrusu
nové háčky určené na bezuzlové vázání. Máte s nimi zkušenosti?
PS: A pak, že už nejde nic nového vymyslet :-)