Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.816 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
Výzva
21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.677 zobrazení | 76 odpovědí
Petrův zdar,rybáři a přátelé.
Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hádky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kteří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…
Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závist,zlost,neochota,hádky,nadávky a urážky jsem přeci nepatří…
Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…
Parťák na kaprařinu!!
13.12.2013 | papiksk12 | Kaprařina | 3.438 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj hledám parťáka na výpravy. Najde se tu nějaký kolem Milevska nebo Tábora?
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | Ryby | 18.115 zobrazení | 142 odpovědí
Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 13.907 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Červi a jejich barva-zkušenosti při lovu
22.12.2009 | džigit | Vaše názory | 7.402 zobrazení | 58 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše názory a zkušenosti s červy.Ať už masnými,umělými zda barevnými,nebo bílými.Máte pocit,že v tom je nějaká zákonitost?Mně se zdá,že v tom mají ryby nějaký divný systém,neboť za určitých podmínek berou líp na určitou barvu a jen určitý druh a jindy je jim to jedno.Někteří rybáři dokonce tvrdí,že je to rybám fuk.Souhlasíte,nebo máte svůj vlastní názor?Zkuste se podělit-kdy,jak a proč?Nejde mi tak o aroma barvidla…
o s o b n o s t
9.10.2005 | Milky | Ryby | 7.915 zobrazení | 62 odpovědí
Quapem se blíží konec roku, což bývá zpravidla dost pádný důvod pro různé rekapitulace a ankety. Mě osobně by zajímalo, koho považujete za OSOBNOST rybaření letočního roku. Zkuste hodit do placu jednu dvě v dobré a jednu ANTIosonost.
Pošta Chytej - Pomoc
2.11.2006 | hajan | Ryby | 2.426 zobrazení | 19 odpovědí
Neustále mi do mojí schránky „chytej“, automaty kydaj nějaký nesmysly. Nenechá se proti tomu nějak účinně bránit?? Dík za rady.
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | Vaše názory | 324.991 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
SPORTEX něco víc než pruty
19.1.2013 | mastrof | Vaše názory | 22.641 zobrazení | 177 odpovědí
je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.
Nejsympatičtější revír
29.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 8.819 zobrazení | 69 odpovědí
Tak jak sleduji fotky z lovu, tak sem hodím jednu filosofickou myšlenku. Kdybyste měli tu možnost se přestěhvaot k nějaké vysněné vodě v ČR, která by to byla. Prostě jsem z Brna, Mušov za zadkem pro mnohé revír č. 1. Takže otázka zní, kdybyste teď mohli chytat jen na jedíném místě, které by to bylo? Doufám, že nějaký škarohlíd hned nenapíše, že když odpoví, tak svůj revír totálně odepíše, protože se mu tam sjede celá republika.
s poperem na tlouštích
14.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.323 zobrazení | 26 odpovědí
jak mam dělat velký přestávky jak ho prostě vodit
Výběr multíku
16.5.2011 | Bulb | Přívlač | 3.068 zobrazení | 24 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jakými parametry by měl disponovat multiplikátor na jerkování, co se týče kapacity cívky (upřednostňoval bych vlasec), brzdné síly, popřípadě konkrétně jaké máte zkušenosti s nejrůznějšími výrobci.
Děkuji
jak ste spokojeni s poratkem u vody
17.10.2005 | ozrala | Ryby | 2.556 zobrazení | 20 odpovědí
zdar chlapi jak se vam sedi u vody a co rikate na poradek u vody
spánek u vody?
1.1.2010 | Ciffik | Vaše názory | 62.850 zobrazení | 491 odpovědí
Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…
Gumy zn. Orka
28.9.2012 | Honcek | Přívlač | 3.843 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat gumy od teto znacky?uz dlouho jsem na ne nikde nenarazil. ......diky za vase doporuceni!!
BORDEL U VODY
1.8.2007 | Czudko | Domácí revíry | 5.900 zobrazení | 46 odpovědí
Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.
Těším se ...
23.10.2004 | Milky | Ryby | 3.211 zobrazení | 25 odpovědí
Je to spíše takové volné téma – na co se ještě může těšit rybář na konci října. Myslím, že těch tužeb může být děsná spousta a mohou být i inspirací pro ostatní. Nechám se rád inspirovat i přeqapit .
poraďte
3.1.2008 | pesla | Kaprařina | 3.082 zobrazení | 24 odpovědí
Zdar chlapi začínám s kaprařinou mám pruty HARRISON-Marksman 12´ 3lb jsou dobrý?A teď nevím jaké navijáky.Poraďte moc díky.
Nejhezčí wobler
5.12.2009 | bukaj | Přívlač | 13.746 zobrazení | 107 odpovědí
Chtěl bych vědět jaký wobler se vám nejvíc líbí. Je jedno kolik jste na něj nachytali ryb jen který se vám nejvíc líbí.