Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.745 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

popy,popy,popíčky. necteno

21.8.2008 | farnas | Dravci | 7.839 zobrazení | 61 odpovědí

chytate na popy, jenom boleni nebo okouni, stiky tento druh muze vyprovokovat i velke dravce mel jsem pripad ze mi potom skocil 70 cm bolen.Jake jsou vase pripady muzete jsem davat i vase fotky.....

PF 2006 necteno

22.12.2005 | efendi | Ryby | 6.041 zobrazení | 47 odpovědí

Přestože jsem spíše čtenář než „diskutér“, chci pořát všem pohodové vánoce a mnoho úspěchů v roce 2006, zejména splnění všech rybářských přání. Dík také tvůrcům těchto stránek. Petrův zdar!!!

ořezávátka necteno

13.8.2006 | upbraider | Přívlač | 5.656 zobrazení | 44 odpovědí

S prohlížením fotek zjišťuju, že čím dál tím více rybářů si nástrahy,zejména wobblery sami vyrábí.Patříte i vy mezi ořezávátka nebo raděj nakupujete?? Já se přiznám, že si úlovek na samodomo wobyho cením dvojnásob možná i víc a satisfakce z ryby přechytračené na vlastní nástrahu mi vlívá do žil novou chuť pižlat tu balsu dál. Co vy?? Taky jste bigmajk nebo raděj koupíte rapalu za dvě kila?

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.370 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Muskari Plzen necteno

22.3.2006 | Bery | Muškaření | 2.955 zobrazení | 23 odpovědí

Panove, kolik je nas muskaru v Plzni a okoli, co treba udelat sraz jako ostatni kolegove z jinych casti republiky.

Vodňany necteno

5.4.2008 | yerrx | Vaše názory | 14.291 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?

Jezdí čeští rybáři rybařit do zahraničí...??? necteno

27.1.2006 | Rafino | Ryby | 3.606 zobrazení | 28 odpovědí

Tuto otázku jsem položil abych zjistil vztah čekých rybářů k zahraniční rybařině. Zajímá mě to a myslím,že by se na toto téma dala rozvinout kvalitní diskuze…

Otázka pro kolegy ze Slovenska.... necteno

16.1.2005 | xycht | Ryby | 2.705 zobrazení | 21 odpovědí

Slyšel jsem že na Slovensku byl od minulého roku povolen lov nonstop v červenci a srpnu. Plno lidí varovalo, že dojde k rozmachu pytláctví a dalším negativním jevů. Chtěl bych se pro to kolegů ze Slovenska zeptat zda mají informace,že se některé negativní prognozy potvrdili a že se pytlačilo více apod. Zajímá mne jak oni sami hodnotí že smí lovit nonstop Díky

feeder necteno

1.2.2009 | Ome | Pruty | 6.190 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?

Co už jste byli provětrat Feeder? necteno

3.4.2006 | Mal | Ryby | 2.065 zobrazení | 16 odpovědí

Já jsem byl dneska na rybníčku, sotva tam roztál let. Ze začátku jsem chytal plotice a nakonec malé kapříky. Bylo to super.

chytate oukleje na splávek a na marmyšku necteno

17.2.2008 | kamos007 | Bílá ryba | 11.891 zobrazení | 92 odpovědí

chytli jste někdy ouklej? jestli jo tak napište na toto forum jakou největší a naco berou.

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | Navijáky | 4.907 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano? necteno

18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.233 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.

ÚLOVEK necteno

31.5.2005 | Vydrus | Ryby | 3.105 zobrazení | 24 odpovědí

Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.

Návrat lososů do Českých řek necteno

29.12.2009 | cici13 | Lososovité ryby | 6.351 zobrazení | 49 odpovědí

Zdravím všechny kolegy rybáře,rybářky­.Nedávno jsem slyšel v rádiu, že ČRS plně usiluje o návratu lososů do ČR.Takže se rozjela kampaň tzv. adoptujte si lososa, kdy při zaslání dárcovské DMS v hodnotě 30KČ adoptujete asi 10 cm velkého lososa, který bude vysazen do vod Českého Šwýcarska. Já osobně jsem milovníkem lososovitých ryb a DMS jsem poslal.Byl bych moc rád ,kdyby losos byl naší běžnou rybou. A proto se ptám Vás ostatních, jste pro návrat lososa do Českých řek?Více informací na www.navratlososu.cz

Preference druhu kličky navijáku necteno

26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.536 zobrazení | 35 odpovědí

Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?

Rybaření v okolí Českých Budějovic necteno

16.9.2006 | Frostty | Domácí revíry | 2.854 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj, jelikož nastupuji na VŠ do ČB hledám informace o tamních revírech:), konkrétně o Vltavě, co můžu chytnout? Na co se mám připravit? Dále by mě zajímaly nějaké soukromé revíry v blízkém okolí ČB. Předem díky…

Vláčení se smáčky fy Berkley necteno

14.12.2005 | Tomash | Přívlač | 6.755 zobrazení | 52 odpovědí

Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.

Pojďme na ryby do brna a okolíí necteno

3.7.2006 | Kouba | Domácí revíry | 3.512 zobrazení | 27 odpovědí

Tak co ma někdo nejakou vodu s kterou by se mohpl pochlubit?Kde to bere??kam na přívlač?? Plavanou??? Velký sumce??? Kapry??Štiky…Dom­luvme se a pojedem na ryby:)