Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | Navijáky | 5.058 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

Nový Feederový prut necteno

24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.862 zobrazení | 29 odpovědí

Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč

Zkušenosti s lovem sumců v ČR. necteno

9.2.2011 | klotron | Dravci | 11.327 zobrazení | 85 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem sumců na revírech v ČR. Jak na ně, různé příhody, foto, atd.

přívlačák necteno

3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.869 zobrazení | 29 odpovědí

potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.

pomozte rybari.... necteno

26.1.2010 | Vydra11111 | Dravci | 3.601 zobrazení | 27 odpovědí

chtel bych jet v lete na sumce a vubec si newim rady nejblizsi revir nadejny pro me jsou nechranice poradi nekdo kde a kam a co na nejj ?? predem dekuji :-)

Má nárok student VŠ na slevu??? necteno

4.1.2008 | Rico | Legislativa | 6.808 zobrazení | 51 odpovědí

Jsem studentem VŠ a nikde není pořádně uvedeno jestli my „budoucnost národa“ :) :) máme nárok na studetskou slevu při koupi povolenky, známky, rybářského lístku a placení brigád… Proto prosím ty co o tom něco ví o výstižnou a stručnou odpověď…

5.1. jdu tyhle záležitosti vyřídit a nemam náladu se tam s těma dědulama hašteřit.

Děkuju moc za pomoc :)

ANKETA necteno

8.9.2004 | HaD | chytej.cz | 3.740 zobrazení | 28 odpovědí

Máte někdo zajímavý návrh na anketu? Sem s ním!

Burčák necteno

3.9.2006 | Robur | chytej.cz | 3.347 zobrazení | 25 odpovědí

Budeme brát na sraz s Prutosem burčák, protože zdroje jsou omezené (zatím burčáku moc není), tak bychom rádi znali předběžné množství a možnosti odběratelů, cena 35 – 40 Kč/l. Tak sem napište, kdo a kolik. Napište všichni, ať nemusíme evidovat, kdo už k tomuto tématu napsal do jiných diskusí. Asi se to poveze ve větších nádobách, tak si pro jistotu vemte petky.

Poradit s prutem necteno

18.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 2.679 zobrazení | 20 odpovědí

Potřeboval bych poradit , protože si mám vybrat věci na ryby a to za něco přes 3000kč. Potřebuji prut a naviják. chtěl bych i vláčet a zároven chytat na položenou.

Děkuji mockrát

Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ? necteno

26.10.2004 | dudu | Ryby | 7.376 zobrazení | 55 odpovědí

Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.

Antitrofeje necteno

11.7.2006 | Pepa1 | Ryby | 5.761 zobrazení | 43 odpovědí

Pochlubte se jakou nejmenší rybu se vam podařilo zdolat :).

pravidelne krmeni necteno

7.5.2009 | recek | Kaprařina | 3.352 zobrazení | 25 odpovědí

Dobry den zajimali by me vase skusenosti s pravidelnym krmenim.Krmil bych na potoku ktery je siroky okolo 10m nekde o trochu vyc vym ze kapri na toku sou par sem jich uz chytil.Krmil bych varenou psenicí a pridaval bich do ni i trochu kukurice.Jak dloho a pravidelne je treba krmit nez by se na ni ryby naucili?A jak velkym mnozstvym bych mel krmit.

KOLIK? necteno

11.6.2006 | kukurice | Kaprařina | 2.144 zobrazení | 16 odpovědí

Prosím poraďte když je povolen 40ks kapra a je tam víc revíru pod jedním číslem platíto celkem nebo na jednom, když budou tři revíry tak se smí chytit 120 kapru nebo ne???Děkuju

Podložka pod ryby povinně? Ano/ne a proč. necteno

22.11.2005 | foxRM | Kaprařina | 12.353 zobrazení | 92 odpovědí

Jaký máte názor na podložku pod rybu? Měla by být povinně ve výbavě? Já myslím, že ano.

Jak zabezpečit loďku necteno

2.2.2006 | efendi | Ryby | 2.952 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte jak nejlépe zabezpečit loďku na přehradě/Hněv­kovice/proti zlodějským a vandalským hajzlům?

Zlomený Skeletor necteno

14.8.2010 | Sander | Pruty | 2.551 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“. O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál. Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen čistý blank?
Děkuji mockrát.

míra okouna necteno

21.6.2007 | ??? | Dravci | 36.695 zobrazení | 273 odpovědí | upravit

chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm

Regulus necteno

22.8.2008 | | chytej.cz | 8.469 zobrazení | 63 odpovědí

Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | Domácí revíry | 842.499 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.264 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.