Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jezdí čeští rybáři rybařit do zahraničí...???
27.1.2006 | Rafino | Ryby | 3.561 zobrazení | 28 odpovědí
Tuto otázku jsem položil abych zjistil vztah čekých rybářů k zahraniční rybařině. Zajímá mě to a myslím,že by se na toto téma dala rozvinout kvalitní diskuze…
Regulus
22.8.2008 | | chytej.cz | 8.028 zobrazení | 63 odpovědí
Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.
Podložka pod ryby povinně? Ano/ne a proč.
22.11.2005 | foxRM | Kaprařina | 11.755 zobrazení | 92 odpovědí
Jaký máte názor na podložku pod rybu? Měla by být povinně ve výbavě? Já myslím, že ano.
Kapr na přívlač
15.4.2011 | Prochy96 | Přívlač | 7.667 zobrazení | 60 odpovědí
čau chytáte někdo cíleně kapry na vláčku ? díky za odpovědi a fotky samozřejmě vítány :-)
Gyotaku
5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.067 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Asi to neznáte –
stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu
barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…
ÚLOVEK
31.5.2005 | Vydrus | Ryby | 3.064 zobrazení | 24 odpovědí
Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.
Ukončení lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb
25.10.2015 | Lerak | Vaše názory | 14.957 zobrazení | 117 odpovědí
Jaký je Váš názor na případné skončení denního lovu po ponechání 2 ušlechtilých ryb ? Tzn. nelovit již dále, ačkoliv není např. vyčerpán Váš denní 7 kg limit.
Má nárok student VŠ na slevu???
4.1.2008 | Rico | Legislativa | 6.521 zobrazení | 51 odpovědí
Jsem studentem VŠ a nikde není pořádně uvedeno jestli my „budoucnost národa“ :) :) máme nárok na studetskou slevu při koupi povolenky, známky, rybářského lístku a placení brigád… Proto prosím ty co o tom něco ví o výstižnou a stručnou odpověď…
5.1. jdu tyhle záležitosti vyřídit a nemam náladu se tam s těma dědulama hašteřit.
Děkuju moc za pomoc :)
Pojďme na ryby do brna a okolíí
3.7.2006 | Kouba | Domácí revíry | 3.453 zobrazení | 27 odpovědí
Tak co ma někdo nejakou vodu s kterou by se mohpl pochlubit?Kde to bere??kam na přívlač?? Plavanou??? Velký sumce??? Kapry??Štiky…Domluvme se a pojedem na ryby:)
elektromobilem na ryby
23.10.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 6.021 zobrazení | 47 odpovědí
Co na to říkáte, líbilo by se Vám jezdit na ryby za pár halířů? Nebo máte raději podporování ropných magnátů?
Zlomený Skeletor
14.8.2010 | Sander | Pruty | 2.434 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se
případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“.
O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál.
Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná
se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen
čistý blank?
Děkuji mockrát.
KOLIK?
11.6.2006 | kukurice | Kaprařina | 2.049 zobrazení | 16 odpovědí
Prosím poraďte když je povolen 40ks kapra a je tam víc revíru pod jedním číslem platíto celkem nebo na jednom, když budou tři revíry tak se smí chytit 120 kapru nebo ne???Děkuju
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | Domácí revíry | 803.112 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ?
26.10.2004 | dudu | Ryby | 7.055 zobrazení | 55 odpovědí
Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.
Konec sezóny
15.11.2004 | Dědek | Ryby | 3.205 zobrazení | 25 odpovědí
Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?
Poradit s prutem
18.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 2.564 zobrazení | 20 odpovědí
Potřeboval bych poradit , protože si mám vybrat věci na ryby a to za něco přes 3000kč. Potřebuji prut a naviják. chtěl bych i vláčet a zároven chytat na položenou.
Děkuji mockrát
Zkušenosti s lovem sumců v ČR.
9.2.2011 | klotron | Dravci | 10.918 zobrazení | 85 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem sumců na revírech v ČR. Jak na ně, různé příhody, foto, atd.
flora a fauna v okolí vody
8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.034 zobrazení | 47 odpovědí
vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu
Burčák
3.9.2006 | Robur | chytej.cz | 3.209 zobrazení | 25 odpovědí
Budeme brát na sraz s Prutosem burčák, protože zdroje jsou omezené (zatím burčáku moc není), tak bychom rádi znali předběžné množství a možnosti odběratelů, cena 35 – 40 Kč/l. Tak sem napište, kdo a kolik. Napište všichni, ať nemusíme evidovat, kdo už k tomuto tématu napsal do jiných diskusí. Asi se to poveze ve větších nádobách, tak si pro jistotu vemte petky.
CO to ma byt?
6.1.2008 | Rico | Ryby | 2.697 zobrazení | 21 odpovědí
Co to ma byt? To je rybarina? To je mega masarina? Takhle se to tam praktikuje??