Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zahájení dravců 2006 necteno

9.6.2006 | Bobson | Dravci | 7.398 zobrazení | 54 odpovědí

Řeším malý problém ! Kde jít na zahájení na dravce.Zajímalo by mě kdo a kde jde na zahájení dravců a jaké dravce budete chytat a na co ?

Akce Sanybój necteno

12.6.2009 | cercer | chytej.cz | 125.687 zobrazení | 916 odpovědí

veškeré možné i nemožné (re)akce tohoto významného hnutí v jednom fóru..prosím žádné vulgarity:-))

Podložka pod ryby povinně? Ano/ne a proč. necteno

22.11.2005 | foxRM | Kaprařina | 12.615 zobrazení | 92 odpovědí

Jaký máte názor na podložku pod rybu? Měla by být povinně ve výbavě? Já myslím, že ano.

Antitrofeje necteno

11.7.2006 | Pepa1 | Ryby | 5.898 zobrazení | 43 odpovědí

Pochlubte se jakou nejmenší rybu se vam podařilo zdolat :).

Gyotaku necteno

5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.293 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

GyotakuAsi to neznáte – stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…

https://www.google.cz/search?…

KOLIK? necteno

11.6.2006 | kukurice | Kaprařina | 2.194 zobrazení | 16 odpovědí

Prosím poraďte když je povolen 40ks kapra a je tam víc revíru pod jedním číslem platíto celkem nebo na jednom, když budou tři revíry tak se smí chytit 120 kapru nebo ne???Děkuju

Regulus necteno

22.8.2008 | | chytej.cz | 8.655 zobrazení | 63 odpovědí

Robur tady nadhodil, že by mně chtěl založit fórum. Jsem jednoznačně pro. Dávejte sem prosím moje fotky, páč su betálnej brněnské konópek. Také budu rád, když každý příspěvek bude obsahovat minimálně jednu hrubku, abych měl co opravovat. Dále zde zodpovím jakýkoliv dotaz o multiplikátoru, kulitvátoru a vertikutátoru.

Jeden prut? necteno

18.1.2006 | dudu | Legislativa | 3.295 zobrazení | 24 odpovědí

Je zde mrtvo, tak kontrolní anketka. Ryb je málo, rybářů moc, co by jste řekli tomu, aby se mohlo chytat jen na jeden prut.

Zlomený Skeletor necteno

14.8.2010 | Sander | Pruty | 2.610 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“. O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál. Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen čistý blank?
Děkuji mockrát.

koniec gumennych nastrah ? necteno

9.1.2006 | red | Přívlač | 7.843 zobrazení | 57 odpovědí

dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?

Mušák jako vláčák necteno

30.12.2005 | Tomash | Ryby | 8.264 zobrazení | 60 odpovědí

Poslední 2–3 roky mě stále lák jedna věc. Totiž koupit si mušák – nějaký obyčejnější do 2 000 Kč a ten používat jako prut vláčecí na mini twistery, mini woblery, 00ky rotačky … atd. Myslíte, že to stojí za pokus? Nebo že to bude z nějakého důvodu špatný, blbý, nepůjde to… Díky za názory.

elektromobilem na ryby necteno

23.10.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 6.476 zobrazení | 47 odpovědí

Co na to říkáte, líbilo by se Vám jezdit na ryby za pár halířů? Nebo máte raději podporování ropných magnátů?

Lov na P vodách v prosinci necteno

30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.721 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.

NAJ VLASEC necteno

10.2.2006 | obor | Přívlač | 2.205 zobrazení | 16 odpovědí

Aký je Váš NAJ vlasec pri používaní rotačiek?

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 17.130 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

Jak je nyní na Orlíku? necteno

15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.317 zobrazení | 24 odpovědí

Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.

Je to normální rok? necteno

24.6.2005 | BigMike | Ryby | 2.899 zobrazení | 21 odpovědí

Nevím jak vy, ale tenhle rok mi přijde co do braní a skákání ryb na háčky našich proutků značně mínusový. Nebo je někdo, komu to bere víc jak jiné roky?

Výběr přívlačového prutu. necteno

7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 12.176 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

Už za měsíc! necteno

17.5.2005 | Ebobo | Dravci | 8.717 zobrazení | 63 odpovědí

Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sum­caře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?

alkohol? necteno

14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.595 zobrazení | 26 odpovědí

omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím