Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jeden prut? necteno

18.1.2006 | dudu | Legislativa | 3.184 zobrazení | 24 odpovědí

Je zde mrtvo, tak kontrolní anketka. Ryb je málo, rybářů moc, co by jste řekli tomu, aby se mohlo chytat jen na jeden prut.

flora a fauna v okolí vody necteno

8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.240 zobrazení | 47 odpovědí

vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu

Jak je nyní na Orlíku? necteno

15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.186 zobrazení | 24 odpovědí

Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.

Prut na ul.... necteno

21.3.2010 | | Přívlač | 7.576 zobrazení | 57 odpovědí

Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…

Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI... necteno

20.12.2004 | Tomash | Ryby | 3.990 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…

tripod necteno

25.9.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 2.926 zobrazení | 22 odpovědí

Mám v plánu zakoupit tripod.cena do 4tis.Co můžete doporučit.Chytám na stojáku i řece.

Je to normální rok? necteno

24.6.2005 | BigMike | Ryby | 2.793 zobrazení | 21 odpovědí

Nevím jak vy, ale tenhle rok mi přijde co do braní a skákání ryb na háčky našich proutků značně mínusový. Nebo je někdo, komu to bere víc jak jiné roky?

Kurzy sumcařiny necteno

1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.729 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)

Moc díky za rady ;-)

Pruzkum mista lovu necteno

2.8.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.398 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj kluci,chtel jsem se vas zeptat,jakym zpusobem prozkoumavate misto,na kterem jste dosud nechytali??? Mam na mysli hloubku,jake je dno(bahno,pisek,ka­meny..) a prekazky…diky moc P.S.myslim pouze ze brehu ne za pomoci sonaru…diky vsem

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.544 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

koniec gumennych nastrah ? necteno

9.1.2006 | red | Přívlač | 7.603 zobrazení | 57 odpovědí

dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?

Co říkáte na tento prut a naviják necteno

15.10.2012 | thomas777 | Přívlač | 6.400 zobrazení | 48 odpovědí

Dobrý den chtěl bych si pořídit vláčecí prut a naviják a chci se zeptat jestli by se ke středně těžké přívlači hodil tento prut a naviják

prut: SHIMANO Prut vláčecí Alivio BX 270M naviják:SHIMANO Naviják ALIVIO FC 2500

Pomoc necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.665 zobrazení | 20 odpovědí

Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??

Dubbing necteno

5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 6.006 zobrazení | 45 odpovědí

Co používáte na dubbing?

1. knot
  2. navoskovanou niť
  3. niť
  4. dubbing do smyčky

2.7.2010 by oslavil 80 narozeniny Ota Pavel necteno

6.4.2010 | DJ | chytej.cz | 2.803 zobrazení | 21 odpovědí

2. července by oslavil osmdesáté narozeniny Mistr Ota Pavel. Ty narozeniny by oslavil také člověk, který tisíce z nás přivedl k lásce k vodě a přírodě,Pan Otto Popper. Tohle fórum bych tu spolu s váma rád věnoval jeho památce.

Výběr přívlačového prutu. necteno

6.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.771 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

Prut na privlac pls o radu necteno

14.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.612 zobrazení | 42 odpovědí

Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar

Lov na P vodách v prosinci necteno

30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.612 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.

Zítra burza rybářsk.potřeb necteno

3.3.2006 | ale | Ryby | 3.209 zobrazení | 24 odpovědí

Kdo zvás jde zítra na burzu???

Kapr víc než 70cm pouštět necteno

5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.445 zobrazení | 78 odpovědí

Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Pří­klad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?