Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
feeder pre zaciatocnika
14.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 8.267 zobrazení | 61 odpovědí
ahojte…chcel by som si kupit svoj prvy feeder hlavne na rieky s miernym az rychlejsim prudom (hlavne laborec č.3 ač.2) a rybniky …lovenou rybou by mal byt vacsinou pleskac a kapor do 60cm…cena by mala byt okolo tych 1200SK..mohli by ste mi nejaky poradit ??? ake s nim mate skusenosti atd…hodim sem aj neake odkazy ktore som nasiel na nete …za vsetky tipy dakujem
koniec gumennych nastrah ?
9.1.2006 | red | Přívlač | 7.727 zobrazení | 57 odpovědí
dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?
tripod
25.9.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 2.981 zobrazení | 22 odpovědí
Mám v plánu zakoupit tripod.cena do 4tis.Co můžete doporučit.Chytám na stojáku i řece.
Nová rybolovná technika
13.9.2010 | chosebaits | Vaše názory | 8.280 zobrazení | 61 odpovědí
Mě zajímá,proč někteří néjen na netu klamou ostatní rybáře v tom, že napíší: ryba vrácena vodě nebo já ryby pouštím-chytám chyť a pusť. To se stydíte napsat: já jsem tuhle rybu vzal??? Proč?? Abyste se ukázali v dobrém světle, jaký jste dobráci nebo se snad bojíte toho, že s váma nebude nikdo diskutovat??
Já převážnou většinu ryb pustím, ale nějakou tu šupinu od vody odnesu. Co je natom??? Proč píši až dnes?? Jaký si Emil Swoboda v časopisu Rybářství v rubrice Nejnejnej je vyfocen se sumcem 235 cm a u něj je psáno RYBA VRÁCENA VODĚ, přitom ze sumce teče krev a pán drží v ruce nůž. Na rybu má právo, RŘ neporušuje a tak proč píše takovou blbost.Toto je jeden z případů, který je zjevně odhalen! Kolik jich je neodhalených je ve hvězdách,to se netýká jen fotek v časacích.Vyfotit třeba kapra na podložce a napsat: „byl puštěn“ umí každý, ale jak to je doopravdy zná jen lovec. Proč lžem a nebo je to jen nová moda a rybolovná technika????
Preference druhu kličky navijáku
26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.755 zobrazení | 35 odpovědí
Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?
Lov na P vodách v prosinci
30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.668 zobrazení | 27 odpovědí
Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.
Akce Sanybój
12.6.2009 | cercer | chytej.cz | 124.635 zobrazení | 916 odpovědí
veškeré možné i nemožné (re)akce tohoto významného hnutí v jednom fóru..prosím žádné vulgarity:-))
Polarizační brýle
6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.878 zobrazení | 124 odpovědí
Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..
Pomoc
26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.722 zobrazení | 20 odpovědí
Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??
Výběr přívlačového prutu.
7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.987 zobrazení | 88 odpovědí
Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.
Prut na ul....
21.3.2010 | | Přívlač | 7.769 zobrazení | 57 odpovědí
Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…
Potápění
4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.404 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
flora a fauna v okolí vody
8.10.2008 | Bert | Ryby | 6.412 zobrazení | 47 odpovědí
vkládat zajímavé fotografie zvířat a rostlin,s kterými jste se setkali při rybolovu
Dubbing
5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 6.150 zobrazení | 45 odpovědí
Co používáte na dubbing?
- knot
- navoskovanou niť
- niť
- dubbing do smyčky
Háček s kuličkou
9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.963 zobrazení | 29 odpovědí
Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).
Co říkáte na tento prut a naviják
15.10.2012 | thomas777 | Přívlač | 6.564 zobrazení | 48 odpovědí
Dobrý den chtěl bych si pořídit vláčecí prut a naviják a chci se zeptat jestli by se ke středně těžké přívlači hodil tento prut a naviják
prut: SHIMANO Prut vláčecí Alivio BX 270M naviják:SHIMANO Naviják ALIVIO FC 2500
Kapr víc než 70cm pouštět
5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.689 zobrazení | 78 odpovědí
Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Příklad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.434 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
Zítra burza rybářsk.potřeb
3.3.2006 | ale | Ryby | 3.288 zobrazení | 24 odpovědí
Kdo zvás jde zítra na burzu???
Prut na privlac pls o radu
15.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.763 zobrazení | 42 odpovědí
Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar