Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dubbing necteno

5.4.2005 | Dědek | Muškaření | 5.855 zobrazení | 45 odpovědí

Co používáte na dubbing?

1. knot
  2. navoskovanou niť
  3. niť
  4. dubbing do smyčky

Pod nohama necteno

19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.513 zobrazení | 27 odpovědí

Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???

Jeden prut? necteno

18.1.2006 | dudu | Legislativa | 3.122 zobrazení | 24 odpovědí

Je zde mrtvo, tak kontrolní anketka. Ryb je málo, rybářů moc, co by jste řekli tomu, aby se mohlo chytat jen na jeden prut.

Už za měsíc! necteno

17.5.2005 | Ebobo | Dravci | 8.202 zobrazení | 63 odpovědí

Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sum­caře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?

přívlačák necteno

3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.776 zobrazení | 29 odpovědí

potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.

Co říkáte na tento prut a naviják necteno

15.10.2012 | thomas777 | Přívlač | 6.257 zobrazení | 48 odpovědí

Dobrý den chtěl bych si pořídit vláčecí prut a naviják a chci se zeptat jestli by se ke středně těžké přívlači hodil tento prut a naviják

prut: SHIMANO Prut vláčecí Alivio BX 270M naviják:SHIMANO Naviják ALIVIO FC 2500

Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g necteno

27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 4.824 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.

Zítra burza rybářsk.potřeb necteno

3.3.2006 | ale | Ryby | 3.128 zobrazení | 24 odpovědí

Kdo zvás jde zítra na burzu???

Pruzkum mista lovu necteno

2.8.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.347 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj kluci,chtel jsem se vas zeptat,jakym zpusobem prozkoumavate misto,na kterem jste dosud nechytali??? Mam na mysli hloubku,jake je dno(bahno,pisek,ka­meny..) a prekazky…diky moc P.S.myslim pouze ze brehu ne za pomoci sonaru…diky vsem

Kurzy sumcařiny necteno

1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.656 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)

Moc díky za rady ;-)

tripod necteno

25.9.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 2.873 zobrazení | 22 odpovědí

Mám v plánu zakoupit tripod.cena do 4tis.Co můžete doporučit.Chytám na stojáku i řece.

Je to normální rok? necteno

24.6.2005 | BigMike | Ryby | 2.742 zobrazení | 21 odpovědí

Nevím jak vy, ale tenhle rok mi přijde co do braní a skákání ryb na háčky našich proutků značně mínusový. Nebo je někdo, komu to bere víc jak jiné roky?

Pomoc necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.610 zobrazení | 20 odpovědí

Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??

alkohol? necteno

14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.398 zobrazení | 26 odpovědí

omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím

Veletrh rybaření 2013 necteno

7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.629 zobrazení | 43 odpovědí

Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…

Tvar zátěže na řeku necteno

25.1.2010 | spike | Feeder | 3.405 zobrazení | 26 odpovědí

Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.

Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.

Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.

Jak je nyní na Orlíku? necteno

15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.141 zobrazení | 24 odpovědí

Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.

Kapr víc než 70cm pouštět necteno

5.1.2011 | pepíno | Ostatní ryby | 10.229 zobrazení | 78 odpovědí

Jen se chci zeptat co si myslíte o tom že už na mnoha revírech se tomu tak děje a ted už i konečně na Lipně je určena horní míra kapra 70plus,tak ted už je i na několika revírech 60plus?Mne osobne nedela problém pouštět i menší kapry,chtel bych vědet kolika z vás by nedělalo problém pusti kapra mín než 60cm.U nás to ted višlo nově na jednom rybníku a myslim že to je dobrej pohled do budoucna a hlavne pro velikost kapra jako takového 60plus proste pouštět spět do revíru,podle mně dobrá myšlenka?A nemnělo by to platit i u jinech druhů ryb?Vím že je to ožehaví téma,ale za tu diskuzy to stojí,snad?Pří­klad:Takovej Candát 70plus nebo Štika80plus pouštět to by bylo čoro,a co by bylo nasranejch masařů podotýkám masařů né rybářů.Vym o čem mluvim,loni sem pustil pěknýho Candoše a za ten pohled jak na mně čumněli a křičeli že sem kretén tak to stálo v tu chvíli sem kretén byl rád.Nevim kdyby tam nebyli asi bych si ho vzal,tenkrát jo ale dnes,tod otázka?

vlaceni gumoveho uhore necteno

4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.165 zobrazení | 47 odpovědí

dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved

Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI... necteno

20.12.2004 | Tomash | Ryby | 3.935 zobrazení | 30 odpovědí

Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…