Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
vlaceni gumoveho uhore
4.9.2010 | kingkubik | Přívlač | 6.290 zobrazení | 47 odpovědí
dobry den.chtel jsem se zeptat zkouseli jste nekdo vlacet na napodobeninu uhore?navnada je urcena na sumce a stiku http://www.bohemiafishing.cz/…ig-neel-1-ne ?dekuji za kazdou odpoved
Potápění
4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.350 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
Akce Sanybój
11.6.2009 | cercer | chytej.cz | 123.028 zobrazení | 916 odpovědí
veškeré možné i nemožné (re)akce tohoto významného hnutí v jednom fóru..prosím žádné vulgarity:-))
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.768 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
Háček s kuličkou
9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.891 zobrazení | 29 odpovědí
Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).
Prut na malé rotačky
6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.763 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:
- Team Dragon 245cm 1–7g
- Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g
3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.214 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.566 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Tvar zátěže na řeku
25.1.2010 | spike | Feeder | 3.504 zobrazení | 26 odpovědí
Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.
Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.
Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.
Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g
27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 4.999 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.
Malí kapři
28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.790 zobrazení | 28 odpovědí
Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.
ÚN lipno a dravci . . . . . . . .?
21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 9.358 zobrazení | 69 odpovědí
Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?
Dědek
1.4.2011 | Robur | chytej.cz | 9.222 zobrazení | 68 odpovědí
fórum nevěnuji oblíbenému kolegovi, ale spíš na zamyšlení. Komu říkátě dědek? Když se podíváme na nějaké kritické diskuse na téma braní kaprů, plundrování revírů, tak 90% diskutérů napíše, že za to můžou dědci. Pak napíše, jak ty dědky nas-al případně převezl nebo jak záviděli. Tak se rovnou zeptám, od kolika let budu dědkem, případně co pro to musím udělat? Sáhněme si do svědomí, zda se náhodou netrefujeme do nejlehčích terčů…
Vysazené ryby
21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.683 zobrazení | 64 odpovědí
Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení
Povodeň nekončí
4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.544 zobrazení | 63 odpovědí
Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.
Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.187 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
Prút na strednú prívlač-strednú kaprárinu
2.10.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.443 zobrazení | 18 odpovědí
Túto sezónu používam na vláčenie prút od firmy D.A.M EFZET SPIN 275 12–30g.Som s prútom maximálne spokojný.Vie niekto poradiť univerzálny prút na strednú prívlač a strednú kaprárinu od firmy D.A.M. ?Na revíroch kam chodím je vysadzovaný kapor od 35–50cm.
Bow fishing - průzkum trhu
20.12.2009 | mirmen | Domácí revíry | 5.707 zobrazení | 42 odpovědí
Myslíte si, že by se na trhu s nabídkou revírů pro rybáře uživil rybník s povoleným bowfishingem? Do revíru by byly vysazování jen klasičtí „vánoční“ kapři, mezi cca 1,5 – 3 kg, jen ojediněle větší. Uvažovaná cena 500 Kč/den, 500 Kč půjčovné loďky a luku , povinně každého kapra zabít, jednotná cena 50 Kč/kg.
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.532 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Pouštíte velké ryby ?!?
31.8.2007 | Pepa Kreidl | Tipy & triky | 9.110 zobrazení | 67 odpovědí
Už dlouho jsem přemýšlel,zda má nějaký smysl pouštět velké ryby,například u nás se smí kapr brát od 45 cm do 60 cm,protože místní zastupitelstvo si myslí,že kapr nad 60 cm se vytře,ale jakou mají malí kapřící šanci přežít,když jsou zde okouni a štiky ?Proto sem napište své názory,zda si myslíte zda by se trofejní a velké úlovky měli pouštět,nebo by měli být ponechány.