Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prut na malé rotačky
6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.839 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:
- Team Dragon 245cm 1–7g
- Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g
3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman
Pruzkum mista lovu
2.8.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.470 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj kluci,chtel jsem se vas zeptat,jakym zpusobem prozkoumavate misto,na kterem jste dosud nechytali??? Mam na mysli hloubku,jake je dno(bahno,pisek,kameny..) a prekazky…diky moc P.S.myslim pouze ze brehu ne za pomoci sonaru…diky vsem
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.826 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.
Malí kapři
28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.854 zobrazení | 28 odpovědí
Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.781 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.924 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
III. Toulovcův vázací víkend
22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.411 zobrazení | 61 odpovědí
Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.602 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Povodeň nekončí
4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.741 zobrazení | 63 odpovědí
Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.
Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.353 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.886 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)
Výsledek sezony lovu Po
29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.882 zobrazení | 28 odpovědí
Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??
Tvar zátěže na řeku
25.1.2010 | spike | Feeder | 3.607 zobrazení | 26 odpovědí
Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.
Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.
Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.
Vysazené ryby
21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.883 zobrazení | 64 odpovědí
Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení
Jesenice
12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.335 zobrazení | 24 odpovědí
Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?
Pamětníci
24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.710 zobrazení | 113 odpovědí
Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.
Dědek
1.4.2011 | Robur | chytej.cz | 9.457 zobrazení | 68 odpovědí
fórum nevěnuji oblíbenému kolegovi, ale spíš na zamyšlení. Komu říkátě dědek? Když se podíváme na nějaké kritické diskuse na téma braní kaprů, plundrování revírů, tak 90% diskutérů napíše, že za to můžou dědci. Pak napíše, jak ty dědky nas-al případně převezl nebo jak záviděli. Tak se rovnou zeptám, od kolika let budu dědkem, případně co pro to musím udělat? Sáhněme si do svědomí, zda se náhodou netrefujeme do nejlehčích terčů…
Plandavka
30.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.783 zobrazení | 20 odpovědí
Vcera jsem si zakoupil svou prvni plandavku tak se chci zeptat jesli se ma protacet kolem sve osy ?!?! vsem dik za odpoved
Dírky 2007/08
17.11.2007 | Robur | chytej.cz | 2.641 zobrazení | 19 odpovědí
tak kde a kdy se srazíme letos?
Likvidace plevelných ryb.
25.10.2004 | jan | Lososovité ryby | 20.898 zobrazení | 150 odpovědí
Čau chlapi… . můžete mi prozradit, jak likvidujete plevelné ryby, abyste je nemuseli hodit zpátky do vody, jak nařizuje řád? Já když jsem na břehu, tak zpravidla končí pod podrážkou mých holin. Není to brutální? Někdo to jen tak hodí do křoví. pod tou holinou je to rychlejší. Poraďte…