Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | Ostatní nádobíčko | 16.297 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

koniec gumennych nastrah ? necteno

9.1.2006 | red | Přívlač | 7.493 zobrazení | 57 odpovědí

dostala sa mi do usi zaujimava sprava ( teda zaujimava ako zaujimava ) Europska unia vraj chce zakazat pouzivanie gumennych nastrah v rybolove ? co si o tom myslite ako moc mozu ohrozovat zivotne prostredie utrhnute gumy ?

Prut na malé rotačky necteno

6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.679 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:

1. Team Dragon 245cm 1–7g
  2. Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g

3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman

III. Toulovcův vázací víkend necteno

22.6.2006 | toulovec | chytej.cz | 8.036 zobrazení | 61 odpovědí

Tak jsem se tak nějak oklepal z letošního II. vázacího víkendu a přemýšlel jsem co v zimě zase budeme dělat. Nejeli by jste si někam na 2 dny zase odpočinout??? Pro rok 2007 bych ale zvolil jinou strategii, tzn, penzion s obsluhou a hospodou, neb mi to umývání nádobí po Vás, prohazování sněhu, posypavání cesty a vytlačování aut už nějak nešmakuje. Jeli by jste??? Mám něco sehnat??? Termín bych asi ponechal, možná i posunul do ledna a místo bych musel nějaký najít.

Potápění necteno

4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.293 zobrazení | 25 odpovědí

Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.

Výběr přívlačového prutu. necteno

7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.603 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

ÚN lipno a dravci . . . . . . . .? necteno

21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 9.108 zobrazení | 69 odpovědí

Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?

Háček s kuličkou necteno

9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.831 zobrazení | 29 odpovědí

Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).

Lov na P vodách v prosinci necteno

30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.565 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.

Československý rybář - nová výstava? necteno

20.7.2015 | Ťuk ťuk | Výstavy | 2.775 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Dnes se tu objevil inzerát na „novou“ rybářskou výstavu, která má být na podzim v Olomouci. Po chvilce brouzdání jsem na OR našel, že je to práce J. Hrdého (majitele U Habakuka) a D. Havlíčka (zdejší šéf). Co si téhle další akci myslíte a půjdete na ní, anebo si zaťukáte na čelo? http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/

Ryby a ovoce. necteno

31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.398 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?

Akce Sanybój necteno

12.6.2009 | cercer | chytej.cz | 121.483 zobrazení | 916 odpovědí

veškeré možné i nemožné (re)akce tohoto významného hnutí v jednom fóru..prosím žádné vulgarity:-))

Vysazené ryby necteno

21.10.2005 | Robur | Ryby | 8.491 zobrazení | 64 odpovědí

Co Vám připadá jako nejlepší řešení při vysazení ryb, asi hlavně kapra, protože pstruzi jsou většinou zblblí granuláči a o dravcích nevím co napsat. Chci znát Váš názor nato zdaje pro rybu lepší: 1/ nic nedělat a ponechat to osudu a nájezdníkům na revír 2/ na třeba týden či 14 dnů dát na revír zákaz lovu 3/ to se nejvíc líbí mně, třeba na 14 dní zakázat přisvojení jakékoliv ryby z revíru 4/ jiné řešení

Bow fishing - průzkum trhu necteno

20.12.2009 | mirmen | Domácí revíry | 5.583 zobrazení | 42 odpovědí

Myslíte si, že by se na trhu s nabídkou revírů pro rybáře uživil rybník s povoleným bowfishingem? Do revíru by byly vysazování jen klasičtí „vánoční“ kapři, mezi cca 1,5 – 3 kg, jen ojediněle větší. Uvažovaná cena 500 Kč/den, 500 Kč půjčovné loďky a luku , povinně každého kapra zabít, jednotná cena 50 Kč/kg.

Prút na strednú prívlač-strednú kaprárinu necteno

2.10.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.393 zobrazení | 18 odpovědí

Túto sezónu používam na vláčenie prút od firmy D.A.M EFZET SPIN 275 12–30g.Som s prútom maximálne spokojný.Vie niekto poradiť univerzálny prút na strednú prívlač a strednú kaprárinu od firmy D.A.M. ?Na revíroch kam chodím je vysadzovaný kapor od 35–50cm.

Dědek necteno

1.4.2011 | Robur | chytej.cz | 9.057 zobrazení | 68 odpovědí

fórum nevěnuji oblíbenému kolegovi, ale spíš na zamyšlení. Komu říkátě dědek? Když se podíváme na nějaké kritické diskuse na téma braní kaprů, plundrování revírů, tak 90% diskutérů napíše, že za to můžou dědci. Pak napíše, jak ty dědky nas-al případně převezl nebo jak záviděli. Tak se rovnou zeptám, od kolika let budu dědkem, případně co pro to musím udělat? Sáhněme si do svědomí, zda se náhodou netrefujeme do nejlehčích terčů…

Povodeň nekončí necteno

4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.384 zobrazení | 63 odpovědí

Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.

Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.

Malí kapři necteno

28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.729 zobrazení | 28 odpovědí

Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.327 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Dírky 2007/08 necteno

17.11.2007 | Robur | chytej.cz | 2.529 zobrazení | 19 odpovědí

tak kde a kdy se srazíme letos?