Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Životní ryba necteno

9.12.2004 | Tloust | Ryby | 7.064 zobrazení | 53 odpovědí

Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?

K-70 necteno

26.12.2008 | kam!kaze | Ryby | 7.064 zobrazení | 53 odpovědí

Zajímaly by mne vaše názory na K-70.

Fluocarbon při muškaření ano nebo ne. necteno

24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.135 zobrazení | 46 odpovědí

Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?

Pouštíte velké ryby ?!? necteno

31.8.2007 | Pepa Kreidl | Tipy & triky | 8.942 zobrazení | 67 odpovědí

Už dlouho jsem přemýšlel,zda má nějaký smysl pouštět velké ryby,například u nás se smí kapr brát od 45 cm do 60 cm,protože místní zastupitelstvo si myslí,že kapr nad 60 cm se vytře,ale jakou mají malí kapřící šanci přežít,když jsou zde okouni a štiky ?Proto sem napište své názory,zda si myslíte zda by se trofejní a velké úlovky měli pouštět,nebo by měli být ponechány.

4. Česká škola stavby štípaných prutů necteno

21.1.2014 | Pláča | Muškaření | 6.013 zobrazení | 45 odpovědí

4. Česká škola stavby štípaných prutůDobrý den, chtěl bych pozvat všechny zájemce, kteří chtějí svůj vlastnoručně postavený bambusový prut, do této diskuse. Probrat vše co vás na stavbě štípaných prutů zajímá (pokusím se na vše odpovědět). Budu se snažit vám přednést v nejlepším světle tento úžasný materiál, který určitě patří nejen do poličky, ale hlavně k vodě. Kurz povedou profesionální stavěči ze Švýcarska ze spolku Gesplisste, http://gespliesste.ch/ Termín konání je 29.10. – 2.11. 2014 Přihlášky prosím posílejte na e-mail placa.kv@seznam.cz

Naviják pro 3,6m / 120-180g necteno

13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.474 zobrazení | 26 odpovědí

Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner

Kde koupit krabičky? necteno

15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.424 zobrazení | 48 odpovědí

Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..pora­dí někdo?

Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO) necteno

17.10.2005 | Hosty | Ryby | 5.892 zobrazení | 44 odpovědí

Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe

Úlovek,na který nezapomenu. necteno

15.10.2005 | Chose | Ryby | 2.811 zobrazení | 21 odpovědí

Pročítal jsem staší ročník Rybářství a zalíbila se mi rubrika Úlovek, na který nezapomenu. Máte také nějaký úlovek,na který nezapomenete? Nemusí být trofejní,ale tak jedinečný že se vám natrvalo vryje do paměti…

skutečná novinka roku 2010 necteno

12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 6.702 zobrazení | 50 odpovědí

opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.462 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Výsledek sezony lovu Po necteno

29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.757 zobrazení | 28 odpovědí

Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??

Fotky Chytej.cz necteno

6.9.2010 | Tutan | chytej.cz | 2.953 zobrazení | 22 odpovědí

Zajímá mě možnost dalšího nekomerčního využití fotek ze serveru. Je to majetek Chytej.cz, takže asi bude nutné povolení HaDa, případně jednotlivých fotografů ke stažení, úpravě nebo dalšímu použití fotografií… například v osobních profilech na tomto i jiných webech, k domácímu prohlížení a vystavování sebe sama ;-) a tak. Momentálně mi jde o fotky ze srazu, ale i dobudoucna by měli mít fotografové možnost se vyjádřit k tomu, jak s čím nakládat.

Pamětníci necteno

24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.193 zobrazení | 113 odpovědí

Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.

HDU necteno

31.7.2008 | Robur | chytej.cz | 9.023 zobrazení | 67 odpovědí

vzhledem k dnešní podobě Chytej, kdy má každá bezvýznamná pr-del svoje fórum /někyd i několikrát/, jsem zjistil, že mysterium HDU nic takového nemá. Proto mu jedno fórum věnuji.

Batoh necteno

16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.591 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík

Focení much necteno

13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.232 zobrazení | 24 odpovědí

Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?

Jesenice necteno

12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.230 zobrazení | 24 odpovědí

Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?

blizi se konec sezony v privlaci necteno

19.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.557 zobrazení | 19 odpovědí

blizi se konec sezony v privlaci ,zalezi jak dlouho vydrzi pocasi,a proto to chce chodit k vode kazdou volnou chvili do zamrznuti.pres zimu to bude nekonecne cekani na 16.6…

Plandavka necteno

30.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.695 zobrazení | 20 odpovědí

Vcera jsem si zakoupil svou prvni plandavku tak se chci zeptat jesli se ma protacet kolem sve osy ?!?! vsem dik za odpoved