Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

K-70 necteno

25.12.2008 | kam!kaze | Ryby | 7.212 zobrazení | 53 odpovědí

Zajímaly by mne vaše názory na K-70.

Fluocarbon při muškaření ano nebo ne. necteno

24.9.2006 | bubu | Ryby | 6.257 zobrazení | 46 odpovědí

Používáte při muškaření flucar? Na jaké ryby jaký průměr?Jaké jsou dle Vás jeho přednosti. Nejde pouze o to,hlavně prodat?

Dírky 2007/08 necteno

17.11.2007 | Robur | chytej.cz | 2.584 zobrazení | 19 odpovědí

tak kde a kdy se srazíme letos?

Pamětníci necteno

24.11.2005 | Robur | Ryby | 15.398 zobrazení | 113 odpovědí

Nenechte se přemlouvat a hoďte sem něco do placu. Nedávno jsem se zamýšlel, kde se dřív nakupovala rybařina. V Brně byl jen 1 obchod a ještě jedno detašované pracoviště v Prioru, kde tomu stejně nerozuměli. V Praze prý byly obchody 4. Co jste si tam nejlepšího koupili? Používá někdo ještě něco z dob totality – např. naviják Rex, Roen, Tap, Stabil, laminát Lipno atd.

Výsledek sezony lovu Po necteno

29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.814 zobrazení | 28 odpovědí

Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??

Československý rybář - nová výstava? necteno

20.7.2015 | Ťuk ťuk | Výstavy | 2.860 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Dnes se tu objevil inzerát na „novou“ rybářskou výstavu, která má být na podzim v Olomouci. Po chvilce brouzdání jsem na OR našel, že je to práce J. Hrdého (majitele U Habakuka) a D. Havlíčka (zdejší šéf). Co si téhle další akci myslíte a půjdete na ní, anebo si zaťukáte na čelo? http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/

Kde koupit krabičky? necteno

15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.553 zobrazení | 48 odpovědí

Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..pora­dí někdo?

4. Česká škola stavby štípaných prutů necteno

21.1.2014 | Pláča | Muškaření | 6.135 zobrazení | 45 odpovědí

4. Česká škola stavby štípaných prutůDobrý den, chtěl bych pozvat všechny zájemce, kteří chtějí svůj vlastnoručně postavený bambusový prut, do této diskuse. Probrat vše co vás na stavbě štípaných prutů zajímá (pokusím se na vše odpovědět). Budu se snažit vám přednést v nejlepším světle tento úžasný materiál, který určitě patří nejen do poličky, ale hlavně k vodě. Kurz povedou profesionální stavěči ze Švýcarska ze spolku Gesplisste, http://gespliesste.ch/ Termín konání je 29.10. – 2.11. 2014 Přihlášky prosím posílejte na e-mail placa.kv@seznam.cz

skutečná novinka roku 2010 necteno

12.2.2010 | vondras | Vaše názory | 6.826 zobrazení | 50 odpovědí

opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.416 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Jesenice necteno

12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.277 zobrazení | 24 odpovědí

Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?

Plandavka necteno

30.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.733 zobrazení | 20 odpovědí

Vcera jsem si zakoupil svou prvni plandavku tak se chci zeptat jesli se ma protacet kolem sve osy ?!?! vsem dik za odpoved

Jak na sumce na feeder? necteno

6.6.2009 | okoun27 | Feeder | 18.202 zobrazení | 133 odpovědí

Ahoj chtěl bychse zeptat chci chytit sumce na feeder a potřeboval bych pár rad jak na něho…budu chytat na řece asi 25 metrů široké..téměž žádné překážky (jsou jedině u břehu)proud je dost klidný…(vím že tam jsou sumci už je tam někdo chytil …a myslím sumce ve velikosti asi od 50-do 120 …jaké nástrahy ,montáž,čím vnadit,kam nahodit jaký silon
díky všem za odpovědi..

Bordel u vody. necteno

7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.619 zobrazení | 63 odpovědí

Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!

Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO) necteno

17.10.2005 | Hosty | Ryby | 6.017 zobrazení | 44 odpovědí

Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe

Úlovek,na který nezapomenu. necteno

15.10.2005 | Chose | Ryby | 2.877 zobrazení | 21 odpovědí

Pročítal jsem staší ročník Rybářství a zalíbila se mi rubrika Úlovek, na který nezapomenu. Máte také nějaký úlovek,na který nezapomenete? Nemusí být trofejní,ale tak jedinečný že se vám natrvalo vryje do paměti…

Kde muškařit ? necteno

4.4.2007 | FABi | Muškaření | 3.978 zobrazení | 29 odpovědí

Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.

Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí necteno

21.4.2005 | Ciffik | Ryby | 3.431 zobrazení | 25 odpovědí

jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)

rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi

Likvidace plevelných ryb. necteno

25.10.2004 | jan | Lososovité ryby | 20.595 zobrazení | 150 odpovědí

Čau chlapi… . můžete mi prozradit, jak likvidujete plevelné ryby, abyste je nemuseli hodit zpátky do vody, jak nařizuje řád? Já když jsem na břehu, tak zpravidla končí pod podrážkou mých holin. Není to brutální? Někdo to jen tak hodí do křoví. pod tou holinou je to rychlejší. Poraďte…

Bolení lovení necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 8.105 zobrazení | 59 odpovědí

Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)