Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sbírka necteno

29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.561 zobrazení | 19 odpovědí

Zajímalo by kolik mají pruměrní vláčkaři nástrah např:WOBLERY,RO­TAČKY ATD.

Jak na sumce na feeder? necteno

6.6.2009 | okoun27 | Feeder | 17.951 zobrazení | 133 odpovědí

Ahoj chtěl bychse zeptat chci chytit sumce na feeder a potřeboval bych pár rad jak na něho…budu chytat na řece asi 25 metrů široké..téměž žádné překážky (jsou jedině u břehu)proud je dost klidný…(vím že tam jsou sumci už je tam někdo chytil …a myslím sumce ve velikosti asi od 50-do 120 …jaké nástrahy ,montáž,čím vnadit,kam nahodit jaký silon
díky všem za odpovědi..

Porušení RŘ necteno

23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.769 zobrazení | 65 odpovědí

Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??

Likvidace plevelných ryb. necteno

25.10.2004 | jan | Lososovité ryby | 20.281 zobrazení | 150 odpovědí

Čau chlapi… . můžete mi prozradit, jak likvidujete plevelné ryby, abyste je nemuseli hodit zpátky do vody, jak nařizuje řád? Já když jsem na břehu, tak zpravidla končí pod podrážkou mých holin. Není to brutální? Někdo to jen tak hodí do křoví. pod tou holinou je to rychlejší. Poraďte…

Bolení lovení necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 7.972 zobrazení | 59 odpovědí

Zase nahazuji konzultační téma :-) Včera jsem byl (poprvé v životě) na revíru Labe 4–5 v Ústí nad Labem, našel jsem si pěknej úsek a zkoušel vláčet. Na neznámé vodě je to vždycky loterie – a pro mě nedopadla slavně. Jeden okoun a jeden tloušť, oba spíš rybí děti. Kolem mě ale stále lovily na malé hloubce (30–70cm) poměrně pěkné ryby u hladiny – podle mě boleni. Jelikož u nás v horách boleni nejsou, asi nevím jak na ně – zkoušel jsem rotačku, ripper, wobler, peří, ale nic…Čekám na vaše moudré rady :-)

Šťastný nebo smutný ??? necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.323 zobrazení | 32 odpovědí

Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.

Kde muškařit ? necteno

4.4.2007 | FABi | Muškaření | 3.918 zobrazení | 29 odpovědí

Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.

První přívlačový prut - poradíte prosím? necteno

18.1.2011 | amiksovsky | Přívlač | 8.251 zobrazení | 61 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Vím, že těchto témat je zde dost, přesto bych poprosil o rady pro začínajícího vláčkaře. Chtěl bych si pořídit úplně první přívlačový prut. Chtěl bych s ním chytat na menších i větších řekách, občas i na nějakém rybníku či nádrži. Jelikož jsem začátečník, mám v plánu začít s menšími rybami, ale kdyby se podařilo chytit třeba větší štiku, aby to prut vydržel. Pokud mohu také poprosit výběr vhodného navijáku k prutu. Vše by mělo být max. do 3000 Kč. Předem mockrát děkuji za ochotu!

MS v přívlači 2011 necteno

29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 6.901 zobrazení | 51 odpovědí

Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.

Film necteno

22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.415 zobrazení | 40 odpovědí

Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))

Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí necteno

21.4.2005 | Ciffik | Ryby | 3.384 zobrazení | 25 odpovědí

jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)

rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.382 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.

Třpytka nebo muška - loďka nebo bellyboat? necteno

10.5.2005 | jiris | Ryby | 2.841 zobrazení | 21 odpovědí

Je pstruh chycený na třpytku z loďky chutnější než pstuh chycený na mušku z bellyboatu? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Chytej. cz na veletrhu v Brně necteno

11.3.2005 | HaD | chytej.cz | 13.414 zobrazení | 99 odpovědí

Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....

čím to je? necteno

23.7.2006 | ART | Ryby | 2.983 zobrazení | 22 odpovědí

čím to je že všichni kolem mne chytaj ryby na stejné návnady jako já chytám a přitom házíme nástrahu tak 2m od sebe

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | Domácí revíry | 140.154 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Feederový prut necteno

17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 3.935 zobrazení | 29 odpovědí

Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít

Masařky necteno

6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.801 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??

Jak ubrzdit velkou rybu necteno

29.8.2005 | Hrouzek02 | Přívlač | 2.712 zobrazení | 20 odpovědí

Jak ubrzdit velkou rybu přes povolenou brzdu navijáku a mít vlasec pořád napnutý? Jak postupovat?

Italská řeka Pád, přívlač ze břehu. necteno

31.3.2014 | Bulldog.o | Přívlač | 10.055 zobrazení | 74 odpovědí

Vážení přátelé, nemůže te mi někdo trochu poradit.,– s kamarádem chceme vyrazit do Itálie na řeku Pád. Jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě – strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné… díky moc