Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.733 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík
GPS
13.12.2004 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.297 zobrazení | 24 odpovědí
Zajímalo by mě jestli někdo má skušenosti s echoloty,sonary a GPS,já osobně nemám ani z jedním,tak by mě zajímalo co je lepší a proč.
Sbírka
29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.609 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímalo by kolik mají pruměrní vláčkaři nástrah např:WOBLERY,ROTAČKY ATD.
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | Domácí revíry | 142.174 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Chytej. cz na veletrhu v Brně
11.3.2005 | HaD | chytej.cz | 13.626 zobrazení | 99 odpovědí
Přijdete se podívat ke stánku Chytej. cz na veletrhu Rybaření 2005 v Brně? Bude zde internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha atd.....
HDU
31.7.2008 | Robur | chytej.cz | 9.211 zobrazení | 67 odpovědí
vzhledem k dnešní podobě Chytej, kdy má každá bezvýznamná pr-del svoje fórum /někyd i několikrát/, jsem zjistil, že mysterium HDU nic takového nemá. Proto mu jedno fórum věnuji.
Porušení RŘ
23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 8.937 zobrazení | 65 odpovědí
Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 3.990 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Focení much
13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.302 zobrazení | 24 odpovědí
Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.995 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
čím to je?
23.7.2006 | ART | Ryby | 3.032 zobrazení | 22 odpovědí
čím to je že všichni kolem mne chytaj ryby na stejné návnady jako já chytám a přitom házíme nástrahu tak 2m od sebe
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.038 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
Film
22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.523 zobrazení | 40 odpovědí
Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))
Masařky
6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.868 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??
Fotky Chytej.cz
6.9.2010 | Tutan | chytej.cz | 3.037 zobrazení | 22 odpovědí
Zajímá mě možnost dalšího nekomerčního využití fotek ze serveru. Je to majetek Chytej.cz, takže asi bude nutné povolení HaDa, případně jednotlivých fotografů ke stažení, úpravě nebo dalšímu použití fotografií… například v osobních profilech na tomto i jiných webech, k domácímu prohlížení a vystavování sebe sama ;-) a tak. Momentálně mi jde o fotky ze srazu, ale i dobudoucna by měli mít fotografové možnost se vyjádřit k tomu, jak s čím nakládat.
Třpytka nebo muška - loďka nebo bellyboat?
10.5.2005 | jiris | Ryby | 2.906 zobrazení | 21 odpovědí
Je pstruh chycený na třpytku z loďky chutnější než pstuh chycený na mušku z bellyboatu? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 4.014 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
blizi se konec sezony v privlaci
19.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.631 zobrazení | 19 odpovědí
blizi se konec sezony v privlaci ,zalezi jak dlouho vydrzi pocasi,a proto to chce chodit k vode kazdou volnou chvili do zamrznuti.pres zimu to bude nekonecne cekani na 16.6…
Italská řeka Pád, přívlač ze břehu.
31.3.2014 | Bulldog.o | Přívlač | 10.267 zobrazení | 74 odpovědí
Vážení přátelé, nemůže te mi někdo trochu poradit.,– s kamarádem chceme vyrazit do Itálie na řeku Pád. Jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě – strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné… díky moc
Šťastný nebo smutný ???
19.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.441 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.