Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 4.064 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Československý rybář - nová výstava?
20.7.2015 | Ťuk ťuk | Výstavy | 2.943 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Dnes se tu objevil inzerát na „novou“ rybářskou výstavu, která má být na podzim v Olomouci. Po chvilce brouzdání jsem na OR našel, že je to práce J. Hrdého (majitele U Habakuka) a D. Havlíčka (zdejší šéf). Co si téhle další akci myslíte a půjdete na ní, anebo si zaťukáte na čelo? http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/
Úlovek,na který nezapomenu.
15.10.2005 | Chose | Ryby | 2.942 zobrazení | 21 odpovědí
Pročítal jsem staší ročník Rybářství a zalíbila se mi rubrika Úlovek, na který nezapomenu. Máte také nějaký úlovek,na který nezapomenete? Nemusí být trofejní,ale tak jedinečný že se vám natrvalo vryje do paměti…
Co Nejvíce chlastáte na rybách? (ALKO)
17.10.2005 | Hosty | Ryby | 6.168 zobrazení | 44 odpovědí
Já prostě nejvíc Jim Beam. pak sou záběry že na to ani nevidim .. hehe
Sbírka
29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.664 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímalo by kolik mají pruměrní vláčkaři nástrah např:WOBLERY,ROTAČKY ATD.
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 4.076 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
čím to je?
23.7.2006 | ART | Ryby | 3.093 zobrazení | 22 odpovědí
čím to je že všichni kolem mne chytaj ryby na stejné návnady jako já chytám a přitom házíme nástrahu tak 2m od sebe
HDU
31.7.2008 | Robur | chytej.cz | 9.434 zobrazení | 67 odpovědí
vzhledem k dnešní podobě Chytej, kdy má každá bezvýznamná pr-del svoje fórum /někyd i několikrát/, jsem zjistil, že mysterium HDU nic takového nemá. Proto mu jedno fórum věnuji.
Porušení RŘ
23.11.2006 | Kubajs | Legislativa | 9.154 zobrazení | 65 odpovědí
Chtěl bych se zeptat porušil jste jíž někdo rybářský řád?A jak??
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 7.186 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g
27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 5.210 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.
Masařky
6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.954 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??
Film
22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.658 zobrazení | 40 odpovědí
Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 4.102 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
Moje první.
20.12.2010 | Mr. Vydra | Úspěchy | 3.677 zobrazení | 26 odpovědí
Moje první zubatá
V tomto článku bych vám rád vyprávěl svůj příběh o své první a určitě né poslední štice . Jednou mi táta řekl že firma ve které pracuje pořádá rybářské závody na které taky můžu. Po přijetí na rybářské závody do Borovanského mlýna jsem vybalil všechny věci na které jsem chtěl lovit nejprve kapry ale po chvíli mě začali štípat komáři a kapři jak jinak než nebrali, znechucen odcházím od vody se najíst do restaurace která byla hned vedle mého lovného místa, po vrácení se na místo uspokojen alespoň plným žaludkem koukám jako blbec na rozsvícenou kontrolku záběru u signalizátoru. Zaseknu ryby která se jako naschvál zamotá do nějakých kořenů které ležely na dně rybníka. Říkám si : Jo chlapče na dně toho asi moc nechytíš možná tak rýmu a kašel. Vezmu si svůj vláčecí set a vyrážím se svým kamarádem Francem obejít rybník kolem dokola a pokusit se chytit nějakou tu zubatou. Znuděně tahám třpytku vodou a najednou má Franc drbnutí od nějakého dravce . Ptám se ho na jakou třpytku chytá že chci mít taky záběr, Franc mi říká musíš tam dát tu která se nejvíce blýská, poslechnu France a vyměňuji měděnou třpytku za stříbrnou. Hned po prvním náhozu jsem ucítil že mi do třpytky začalo něco najíždět říkám si že to bude asi macek. Štika se pověsila na moji třpytku a já s radostí a s úsměvem na tváři zděluji Francovi že mám svoji první štiku. Franc mi ji pomáhá vylovit z vody a drží mi jí i při měření, moje první štika měla 42 centimetrů Francovi říkám že jdu chytit ještě jednu na druhou stranu rybníku a Franc mi na to odpovídá serchrchrchu na to už je tma ty ryby na to neviděj, když tuto větu Franc dořekl myslel jsem že asi spadnu do vody. Franc má takový divný přízvuk protože bydlí na hranicích s Německem. Obešel jsem rybník a za chvíli přicházím a mám v ruce svoji druhou štiku která měřila 52 centimetrů.Chlubím se i tátovi který běhal kolem celého rybníka a fotil úlovky ostatních. Jdu spát je hodně hodin řekl jsem si a vyrazil do pelechu kde na mě čekala pěkně teplá peřinka. Druhý den ráno si táta hrál na vraha který čistil, kuchal a vraždil ryby samozřejmě ne v tomto pořadí. Neměl jsem co dělat tak jsem si vzal ještě prut a třpytku na kterou jsem vytáhl předešlý den dvě štiky. Obcházím rybník a nahazuju a přitahuju najednou něco začne ťukat do třpytky a následuje můj zásek který šel do prázdna tento koloběh se opakoval asi pětkrát než se mi vláčení zase znechutilo a tak s nenávistí k té rybě odcházím do auta ve kterém pak jedeme domů společně se svým tátou. Následuje vybalování a uklízení rybářského vybavení které má určitě každý rybář nejraději na celém svém koníčku.
Petrův zdar a úspěchy u vody přeje Mr. Vydra
Je článek hezký ??? dej mu známku do komentáře
Batoh
16.11.2006 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 6.940 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký mam vybrat ruxak na ryby.Měl by mít nejméně 3 komory a délka by se měla pohybovat okolo 150cm.Cena by měla být pohybovat kolem 1000,–Kč .dík
Které organizace si mastí kapsu?
24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.249 zobrazení | 30 odpovědí
Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.
Fotky Chytej.cz
6.9.2010 | Tutan | chytej.cz | 3.116 zobrazení | 22 odpovědí
Zajímá mě možnost dalšího nekomerčního využití fotek ze serveru. Je to majetek Chytej.cz, takže asi bude nutné povolení HaDa, případně jednotlivých fotografů ke stažení, úpravě nebo dalšímu použití fotografií… například v osobních profilech na tomto i jiných webech, k domácímu prohlížení a vystavování sebe sama ;-) a tak. Momentálně mi jde o fotky ze srazu, ale i dobudoucna by měli mít fotografové možnost se vyjádřit k tomu, jak s čím nakládat.
Fenwick UL - máte ho někdo?
12.11.2004 | playboy007 | Pruty | 3.686 zobrazení | 26 odpovědí
pokoukávám po ňákým krátkým ultralajtu. zatím vede Fenwick BNH. znáte? máte? chytáte?
Jak chytáte tlouště?
18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 3.976 zobrazení | 28 odpovědí
Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?