Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Chytej zahájená 2010
14.6.2010 | Robur | chytej.cz | 4.756 zobrazení | 35 odpovědí
Navrhuji v den zahájené na sebe vzít viditelně nějakou kosmetiku zn. Chytej, např. kšiltovku, přívěšek či co to ten Had dodává. Bude fajn pak na rybách potkat spřízněnou duši a hned vědět Vo koho go. Co vy na to?
Fenwick UL - máte ho někdo?
12.11.2004 | playboy007 | Pruty | 3.534 zobrazení | 26 odpovědí
pokoukávám po ňákým krátkým ultralajtu. zatím vede Fenwick BNH. znáte? máte? chytáte?
GPS
13.12.2004 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.259 zobrazení | 24 odpovědí
Zajímalo by mě jestli někdo má skušenosti s echoloty,sonary a GPS,já osobně nemám ani z jedním,tak by mě zajímalo co je lepší a proč.
problém s labutěmi :-)
12.1.2011 | deniiis | Vaše názory | 2.039 zobrazení | 15 odpovědí
asi před půl rokem sem vyrazil na rybnk na kapry pěkně si nahodím zakrmím a vidím jak těsně kolem břehu plavou labutě dívám se jak plavou a najednou se ozve pípák a já bezváhání zaseknu až potom sem zjistil že ta labuť o to zavadila svým dlouhým krkem a zamotala se mi do vlasce.Celou montáž sem odříznul a labuť se vymotala.Asi za 2 hodiny připlavala druhá i když sem jí odháněl tak se zase zamotala já sem to zase odříznul atd…Co bych měl příště udělat aby se to neopakovalo?
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.944 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Supa budou dárky !!!!
21.9.2010 | Mr. Vydra | Vánoce | 3.671 zobrazení | 27 odpovědí
Tak co vánoce už jsou za dveřmi a vi pořád přemýšlíte co si budete přát k vánocům je to těžké se rozhodnout jestli prut naviják nebo celý rybýřský set, tak co svěříte se sem se svými sny ????
Kapacita multíku Shakespear Brutus
13.11.2008 | Leonardo | Navijáky | 2.857 zobrazení | 21 odpovědí
Neí někdo prosím, jakou má kapacitu cívky multík Shakespear Brutus?kolik metrů se tam vejde 0,50mm pletenky??
Lámání trojháčku u třpytek Hammer 0
29.7.2006 | DEATH | Přívlač | 2.585 zobrazení | 19 odpovědí
Zkrátka a jednodušše nechápu, zda jsem chytil blbou várku překalených háčků, bo co to je za ptákovinu. Už jsem oddělal 2 třpytky ze 3. Z jedný štika udělala jednoháček a u druhý se prostě ulomil háček u očka. Ptám se tedy, jenom blbá várka, nebo s tim máte taky zkušenosti ? (Že bych se na ně kdyžtak vy…)
Feederový mini sraz na klubové vodě CHYTEJ.cz
6.4.2010 | HaD | chytej.cz | 8.314 zobrazení | 61 odpovědí
Předběžně oznamuji, že 8.5. 2010 se na Klubové vodě CHYTEJ.cz nedaleko Tábora bude konat mini feederový sraz. Možnost přespat do neděle (ve stanu, bivak apod.), občerstvení bude zajištěno. Cena i s povolenkou bude zaváděcí – cca 300,– Kč/ osoba.
Maximální počet chytajících účastníků je 20. Lov na jeden prut, háček bez protihrotu (stačí zamáčknout).
Podrobné informace o akci budou k dispozici během týdne. Hlásit se můžete zde.
muškaření a pstruzi
5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 5.862 zobrazení | 43 odpovědí
Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.
Moje první.
20.12.2010 | Mr. Vydra | Úspěchy | 3.543 zobrazení | 26 odpovědí
Moje první zubatá
V tomto článku bych vám rád vyprávěl svůj příběh o své první a určitě né poslední štice . Jednou mi táta řekl že firma ve které pracuje pořádá rybářské závody na které taky můžu. Po přijetí na rybářské závody do Borovanského mlýna jsem vybalil všechny věci na které jsem chtěl lovit nejprve kapry ale po chvíli mě začali štípat komáři a kapři jak jinak než nebrali, znechucen odcházím od vody se najíst do restaurace která byla hned vedle mého lovného místa, po vrácení se na místo uspokojen alespoň plným žaludkem koukám jako blbec na rozsvícenou kontrolku záběru u signalizátoru. Zaseknu ryby která se jako naschvál zamotá do nějakých kořenů které ležely na dně rybníka. Říkám si : Jo chlapče na dně toho asi moc nechytíš možná tak rýmu a kašel. Vezmu si svůj vláčecí set a vyrážím se svým kamarádem Francem obejít rybník kolem dokola a pokusit se chytit nějakou tu zubatou. Znuděně tahám třpytku vodou a najednou má Franc drbnutí od nějakého dravce . Ptám se ho na jakou třpytku chytá že chci mít taky záběr, Franc mi říká musíš tam dát tu která se nejvíce blýská, poslechnu France a vyměňuji měděnou třpytku za stříbrnou. Hned po prvním náhozu jsem ucítil že mi do třpytky začalo něco najíždět říkám si že to bude asi macek. Štika se pověsila na moji třpytku a já s radostí a s úsměvem na tváři zděluji Francovi že mám svoji první štiku. Franc mi ji pomáhá vylovit z vody a drží mi jí i při měření, moje první štika měla 42 centimetrů Francovi říkám že jdu chytit ještě jednu na druhou stranu rybníku a Franc mi na to odpovídá serchrchrchu na to už je tma ty ryby na to neviděj, když tuto větu Franc dořekl myslel jsem že asi spadnu do vody. Franc má takový divný přízvuk protože bydlí na hranicích s Německem. Obešel jsem rybník a za chvíli přicházím a mám v ruce svoji druhou štiku která měřila 52 centimetrů.Chlubím se i tátovi který běhal kolem celého rybníka a fotil úlovky ostatních. Jdu spát je hodně hodin řekl jsem si a vyrazil do pelechu kde na mě čekala pěkně teplá peřinka. Druhý den ráno si táta hrál na vraha který čistil, kuchal a vraždil ryby samozřejmě ne v tomto pořadí. Neměl jsem co dělat tak jsem si vzal ještě prut a třpytku na kterou jsem vytáhl předešlý den dvě štiky. Obcházím rybník a nahazuju a přitahuju najednou něco začne ťukat do třpytky a následuje můj zásek který šel do prázdna tento koloběh se opakoval asi pětkrát než se mi vláčení zase znechutilo a tak s nenávistí k té rybě odcházím do auta ve kterém pak jedeme domů společně se svým tátou. Následuje vybalování a uklízení rybářského vybavení které má určitě každý rybář nejraději na celém svém koníčku.
Petrův zdar a úspěchy u vody přeje Mr. Vydra
Je článek hezký ??? dej mu známku do komentáře
Líbí se vám počasí tohoto léta.
16.8.2005 | Padis | Muškaření | 2.998 zobrazení | 22 odpovědí
Máte radši teplo nebo si libujete v děšti
dnešní den
19.11.2005 | frenki | Ryby | 2.587 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímalo by mě kdo z Vás byl dnes na rybách a s jakým uspěchem? Nebo Vás počasí odradilo od vody??
Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně
8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.413 zobrazení | 47 odpovědí
Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.046 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 3.956 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
Zpracovávání trofejní ryb.
13.6.2005 | Candatar | Ryby | 2.182 zobrazení | 16 odpovědí
Potřeboval bych poradit, jak kulinářsky zpracovat trofejní kusy ryb. Ty 98 čky kapři, a metroví candáti už mi moc nechutnaj. Je to strašně tučné maso. Ale pustit to zpět je přece škoda, je to přecijen kus pěknýho masa. Myslíte, že by bylo dobré uzení?
Kapr na vláčku
9.4.2006 | breca | Ryby | 2.460 zobrazení | 18 odpovědí
Kolikpak rybářů vytočím? Už se těším. Pouze seriózní vyjádření!! ):o))
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 6.979 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
Bass-okouní táta
31.5.2006 | Shrek | Dravci | 6.168 zobrazení | 45 odpovědí
Dnes jsem četl v Kajmanovi článek jistého 75ti letého rybáře,který Basse jmenoval tituly : kecal,vychloubačný pán,ubožák apod.„Jednalo se převážně o to,že Bass uvedl , že ročně uloví přes 1000 okounů a že rybu přes 40 cm pustí.to dotyčný "rybář“ nerozdejchal.Zajímalo by mě,jaký máte názor na tento článek vy.