Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kapacita multíku Shakespear Brutus
13.11.2008 | Leonardo | Navijáky | 2.985 zobrazení | 21 odpovědí
Neí někdo prosím, jakou má kapacitu cívky multík Shakespear Brutus?kolik metrů se tam vejde 0,50mm pletenky??
Třpytka nebo muška - loďka nebo bellyboat?
10.5.2005 | jiris | Ryby | 2.984 zobrazení | 21 odpovědí
Je pstruh chycený na třpytku z loďky chutnější než pstuh chycený na mušku z bellyboatu? Jaké jsou vaše zkušenosti?
dnešní den
19.11.2005 | frenki | Ryby | 2.699 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímalo by mě kdo z Vás byl dnes na rybách a s jakým uspěchem? Nebo Vás počasí odradilo od vody??
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 14.368 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
První přívlačový prut - poradíte prosím?
18.1.2011 | amiksovsky | Přívlač | 8.676 zobrazení | 61 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Vím, že těchto témat je zde dost, přesto bych poprosil o rady pro začínajícího vláčkaře. Chtěl bych si pořídit úplně první přívlačový prut. Chtěl bych s ním chytat na menších i větších řekách, občas i na nějakém rybníku či nádrži. Jelikož jsem začátečník, mám v plánu začít s menšími rybami, ale kdyby se podařilo chytit třeba větší štiku, aby to prut vydržel. Pokud mohu také poprosit výběr vhodného navijáku k prutu. Vše by mělo být max. do 3000 Kč. Předem mockrát děkuji za ochotu!
Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně
8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.687 zobrazení | 47 odpovědí
Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?
Supa budou dárky !!!!
21.9.2010 | Mr. Vydra | Vánoce | 3.843 zobrazení | 27 odpovědí
Tak co vánoce už jsou za dveřmi a vi pořád přemýšlíte co si budete přát k vánocům je to těžké se rozhodnout jestli prut naviják nebo celý rybýřský set, tak co svěříte se sem se svými sny ????
Koupě nových teleskopů
14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.559 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.
feeder - úlovky
7.8.2006 | MiK | Feeder | 2.991 zobrazení | 21 odpovědí
Zkusíme téma č.2. Feeder jsme už vychválili dostatečně. Teď bychom se mohli pochválit navzájem. Co největšího, nejtěžšího, prostě nej jste na feed. chytili? S jak jemným nářadím, monofilem, háčkem… Třeba i něco nevšedního, co vás potěšilo tak, že se rádi pochlubíte. Foto vítáno.
blizi se konec sezony v privlaci
19.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.706 zobrazení | 19 odpovědí
blizi se konec sezony v privlaci ,zalezi jak dlouho vydrzi pocasi,a proto to chce chodit k vode kazdou volnou chvili do zamrznuti.pres zimu to bude nekonecne cekani na 16.6…
Živá rybička jako nástraha
18.5.2005 | Vydrus | Ryby | 10.840 zobrazení | 76 odpovědí
Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky
Italská řeka Pád, přívlač ze břehu.
31.3.2014 | Bulldog.o | Přívlač | 10.552 zobrazení | 74 odpovědí
Vážení přátelé, nemůže te mi někdo trochu poradit.,– s kamarádem chceme vyrazit do Itálie na řeku Pád. Jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě – strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné… díky moc
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 7.278 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
muškaření a pstruzi
5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 6.134 zobrazení | 43 odpovědí
Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.568 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
Kdo ma povolenku?
25.3.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.569 zobrazení | 25 odpovědí
Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu
.TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????
Jak usmrtit nástražní rybku?!
15.10.2006 | Tumi | Ryby | 8.423 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.431 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
Lámání trojháčku u třpytek Hammer 0
29.7.2006 | DEATH | Přívlač | 2.713 zobrazení | 19 odpovědí
Zkrátka a jednodušše nechápu, zda jsem chytil blbou várku překalených háčků, bo co to je za ptákovinu. Už jsem oddělal 2 třpytky ze 3. Z jedný štika udělala jednoháček a u druhý se prostě ulomil háček u očka. Ptám se tedy, jenom blbá várka, nebo s tim máte taky zkušenosti ? (Že bych se na ně kdyžtak vy…)
Kayakfishing
28.4.2011 | kayakfishing.cz | Přívlač | 232.893 zobrazení | 1.629 odpovědí | upravit
Ahoj, zakládám tu fórum o rybaření z kajaku.
Prosím pište vaše nápady, zkušenosti a přání.